Zasto ne mogu nikako da skidam pesme na download (staro), traze mi da se registrujem i kad god pokusam oni mi kazu da je korisnicko ime zauzeto, to je nemogu jer sam probala sve zivo sto postoji. Kako mogu da resim taj problem jer me stare pesme mnogo interesuju?
U vezi toga je pisano vec vise puta,koristi malo pretragu pa ce ti toga stosta izbaciti,evo ovdje imas video tutorial kako i sta moras napraviti da skidas sa download staro pozzzzzz
Sto se tice postavljenog pitanja, naravno da je strana cista, pa zar mislis da bi bilo toliko interesovanja da nesto nije ok
Pokusaj sa tutorijalom koji ti je Mala ostavila pa nam javi jel uspelo...I jos nesto, moze da se dogodi da i antivirus koji imas (ako imas), ukoliko mu je zastita na high-level, zna da blokira stranu. I tu slobodno dodaj nas sajt u poverljive, pristupacne ili kako vec tacno stoji
Nadam se da ces uspeti. Ukoliko i dalje nesto ne bude ok, slobodno nam se javi pa da trazimo resenje
Pozzzzzz
__________________ Ja znam da vreme ne voli heroje
i da je svaki hram ukaljalo
al' meni, eto, ništa sem nas dvoje nije valjalo...
Ja znam da vreme uvek uzme svoje
i ne znam što bi nas poštedelo?
al' meni, eto, ništa sem nas dvoje nije vredelo...
Uradila sam sve sto je dato na tolbaru ali kad na kraju pokusam da unesem korisnicko ime opet pise "korisnicko ime je zauzeto" a sve sam zivo pokusala, neznam stvarno sta treba da uradim???????????????,,
cao valouchiwawa...dobrodslica i sa moje strane nego neznam zar si pokusao /la da se ulogas i onda moras da kliknes na dugme malo gore desno "na pocetak stranice" i automatski udjes na download staro..
znaci ulogas se sa tvojim nickom i passwort koji si registruvao/la... onda kad vec budes ulogan nemoj opet da das sifru i ono sto pise ponovi sifru itd. nego klikni na dugme "pocetna strana sajta" tako sto posto funkcionise posto tako i ja ulazim a verovatno i svi drugi
pozz i javi zar je uspelo
__________________ Onima koji su mi se smejali,hvala...
Bez njih ne bih plakala...
Onima koji me nisu mogli voleti,hvala...
Bez njih ne bih upoznala pravu ljubav...
Onima koji su povredili moja osecanja,hvala...
Bez njih ne bih znala da ih imam...
Onima koji su me ostavili,hvala...
Bez njih ne bih otkrila sebe....
Ali onima koji su mislili da necu uspeti-
Njima najvise zahvaljujem,
jer bez njih ne bih ni pokusala....