Pokrenete 7loader.exe kao ADMINISTRATOR (desni klik > run as admin) i kliknete na dugme u sredini - ACTIVATE WINDOWS
Sacekate par sekundi i pisace da treba da se restartuje. Nakon restarta imate aktiviran windows...
Tko je zainteresiran post mail,poz joZ
__________________ Idi sutra kod kostinog caleta on ce da bude kod Jovceta, pa ga pitaj jel moze da kaze Jovcetu
da ode do Slobodana Cokala da Cokalo pozove ristu da pita dal ima Borko Mirkovic daske za solovanje, koje su bile
kod boneta sudije pre dva meseca kad mu Ljuba Drlja dovezo od Muse sa traktor od laze Burgije. Vidi dal ima pa mi
javi a ako slucajno ne moze da se nadje pitacemo Zvonka komsiju pa od njegovog zeta kum on mora da ima to sto
nam treba.
ja ga juce instalirah i na prvi pogled sam zadovoljan... za dalja iskustva cu vam se jos javiti...
Preuzeo mi je sve drajvere, svi programi mi rade... malo mi je sporiji prilikom dizanja sistema, na Visti mi je bio brzi... ali to je ne bitna stvar u sustini...
Pozzzz Selektor 8)
__________________ Vaša omiljena Radio Stanica i još 500 drugih... SKINI OVDE
ja ga juce instalirah i na prvi pogled sam zadovoljan... za dalja iskustva cu vam se jos javiti...
Preuzeo mi je sve drajvere, svi programi mi rade... malo mi je sporiji prilikom dizanja sistema, na Visti mi je bio brzi... ali to je ne bitna stvar u sustini...
Pozzzz Selektor 8)
Da..
Ja ga jos nisam stavljno sebi braticu jesam,zato sto ja volim jos uvijek igrat pa to najbolje jos radi na xp-u
al sto se tice oslovanja radi super