ovde odavno niko nije pisao hmmm

radi li jos ovo???
pa dobro,ja cu svejedno da ispisem
1- Plava vrata...a iza je cisto plavo nebo obasjano zracima sunca,ptice lete,bele ptice,mozda galebovi....osecas mir u dusi kada pogledas kroz ta vrata
2- Zelena vrata...iza njih je potok,bistar,cujes ga kako zubori...u daljini vidis planine,sume,cujes ptice...muziku prirode...nema ljudi,samo eto zivotinje i priroda
3- Narandzasta vrata ... hmm pa recimo da bih tu mogla da vidim sebe kad sam imala 13 ili 14 godina,kako vozim biciklu sa drustvom,osecam vetar u kosi,slobodu,radost
4- Crvena vrata ... a iza je Australija,Melburn,leto,vrucina,njihove dosadne musice koje ti ulecu u oci .... ali tamo je i poseban ukus soka kao limunada a nije limunada,i cokolada koja nigde vise nema takav ukus,i miris nekog parfema kojeg nikad necu zaboraviti... i vidim brata,rodjenog brata...sestru ...pa ona je okrenula ledja,ne vidim joj lice...i vidim brata od strica kojeg pre nisam upoznala ali eto kojeg sam toliko zavolela za kratko vreme dopisivanja meilovima... i taj brat je kao i ja,mi smo potpuno srodne duse

i tako bih ga rado zagrlila,samo jednom i tada bih znala da sam napokon kod kuce.........
5-Crna vrata.....noc,pun mesec,zvezdano nebo...gledam u nebo i cujem muziku celog svemira....osecam patnju,bol svih ljudi....osecam tugu zbog toga i ceo svemir je tuzan,na trenutak,zbog toga...ali eto je zvezda padalica koja ti kaze da posle sve patnje dolazi smirenje,mir i toplina,ljubav za sve ljude na ovome svetu
-The End-