Lepa kao vila nezna kao svila,cista kao rosa,
sjajna kao sunce, snazna kao stena
budi ponosna sto si zena.
SRETAN TI 8.MART
Da imas para ko blata
da ti bar tri puta poraste plata,
vreme je da i ti proteras kera
i nadjes sebi dobrog svalera,
budi uvek spremna na start
Srecan ti ribo 8. mart..
I da se svet menja, i da se svet ruši,
jedna žena uvek u srcu je i duši.
Ne daj bože da je nema…
Majko srećan ti 8. mart - dan žena!
Ne postoji zena samo da se zove tako,
ne postoji zena da se zaboravi lako.
U zivotu postoje samo zene prave
a takve kao ti, danas svoj dlan slave.
Srecan ti 8 Mart.
Mi smo zene zmajice
rodjene k'o kraljice
andjeli nas stvorili
da bi muske lomili.
Zbog nas su pesme pevali
ponos gubili, vodili rat
i zato srecan nam 8. mart!
__________________ Kad pomislim na nas
sve molitve naglas
izgovorim u jednom dahu...
Pita devojka decka: - Gde je moj poklon? - Vidis li onaj crveni ferari ispred zgrade? - Da, da, viiidiiim... - E, pa, kupio sam ti lak za nokte u istoj boji!
###############################
Volim te sto si najlepsa bajka i sto si rodjena da budes bas moja majka.
Mnogi ce ti pozeleti brdo lepih stvari, ali ce se malo njih potruditi da to ostvari.Ja ti zelim samo onoliko, koliko je potrebno da budes srecna.. SRECAN 8. MART
Mi smo žene zmajice, Rođene ko kraljice anšžđeli nas stvorili da bi muške lomili zbog nas su pesme pevali, ponos gubili, vodili rat i zato ti SRECAN OSMI MART!
Pruzi mi ruku da te odvedem gde se i tuzni smeju. Podji sa mnom gde oblaci srece vecito greju. Pusti da ti pokazem kako andjeli disu i kako oni VOLIM TE pisu.
U tvoj je telefon zalutala poruka kakva ovih dana sigurno nije vidjena…
A ona glasi..
Srecan 8.mart
Šaljem ti zvezdu najlepšeg sjaja, šaljem ti puno sreće bez kraja, šaljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepše želje na današnji dan! Sretan ti 8 mart.
Ovo je slatka poruka, pisana slatkim slovima u jednom slatkom danu i koja je poslata u najsladjem minutu i može je dobiti najsladja osoba na svetu. Sretan ti 8 mart slatkiš.
Pruži mi ruku da te odvedem gde se i tužni smeju. Podji sa mnom gde oblaci sreće večito greju. Pusti da ti pokažem kako andjeli dišu i kako oni volim te pišu. Sretan ti 8 mart.
Mnogi će ti poželeti brdo lepih stvari, ali će se malo njih potruditi da to ostvari.Ja ti želim samo onoliko, koliko je potrebno da budeš srećna. Sretan 8 mart.
Da imas para k'o blata
da ti bar triput poraste plata
vreme je da i ti poteras kera
i nadjes sebi dobrog svalera
budi uvek spremna na start
srecan ti, ribo, 8. mart!