Definitivno nista novo, tri "bonusa", tri jos starije pesme nego sto sam ocekivao.
Pesmi "Ubice me ova tudjina" promenili naziv u "Tuzna sam ti majko", pitam se zasto?!?!? a dodate: "Gde god bio" "Sto ti sina nisam rodila" i "Ukraden si" sa albuma iz 2001 godine. Samo omot promenili. Nista novo.
Music gets the best of me
Album Šerifa Konjevića izlazi ponovo za Gold music.
Predpostavljam jer mu intakt music nije dao reklamu pa album propao pa zato rešio da se reklamira.
Reklamira pesmu belo odelo. Možda bude dodao neku novu pesmu na CD u odnosu na cd NEKA MI OPROSTE.
Tako da eto on uskoro
Saša Popović izjavio za BLIC da skorije objavljuju albume Saše Matića i Topalka... i joše neke.
I da Brena prikuplja pesme i neke će biti od Zahara koji je njoj napisao najveće hitove a moguće i jedna od Saše Popovića ali se još ne zna.
Podsećanja radi pre manje od mesec dana Brena i Mili su prekinuli saradnju a Mili kaže da će pesme dati drugim pevačima.
Saša Popović izjavio za BLIC da skorije objavljuju albume Saše Matića i Topalka... i joše neke.
I da Brena prikuplja pesme i neke će biti od Zahara koji je njoj napisao najveće hitove a moguće i jedna od Saše Popovića ali se još ne zna.
Podsećanja radi pre manje od mesec dana Brena i Mili su prekinuli saradnju a Mili kaže da će pesme dati drugim pevačima.
hvala za info......saša, akamoli topalko nisu interesantni nego jel reko nešto o selmi bajrami? nju baš čekam.....
a brena....pa....samo da ne bude kao prošli album nego da bude kao takve i bog čuva, ti si moj greh, otvori se nebo, alibaba, teško je meni najteže, gde si ti, luda za tobom itd.
__________________ Иза такозване и самозване урбаности крију се осакаћене личности обележене тешким комплексом инфериорности спрам свог националног порекла
u najavi je i dj krmak.....navodno da ima pjesmu sa martom savic
evo neki isječak koji pronadjoh na netu....bas njegov stil....u eurpi imas sve ....kulturno te zovu gej.....i kod nas toga ima.....al te zovu pederčiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinaaaaaaaaaaa
u najavi je i dj krmak.....navodno da ima pjesmu sa martom savic
evo neki isječak koji pronadjoh na netu....bas njegov stil....u eurpi imas sve ....kulturno te zovu gej.....i kod nas toga ima.....al te zovu pederčiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinaaaaaaaaaaa
ovo je katastrofa, ne zbog teme nego kako sebe prezentuje i kakvu muziku fura. on je jedan od najvećih seljaka na estradi. nadam se da je duet sa martom malo kulturniji. mada se čudim s kim se ona druži u proteklih godina, nije to više ta skromna, kulturna marta koja je pošteno pevala. ne sviđa mi se to....
2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, Albumi - www.FolkoTeka.org - The Official one - Oficijelni sajt za narodnjake, zabavnjake, serije i svu vrstu zabave!