* Suzana skupljala pesme od 2003. pa može da se očekuje nešto od stilova iz tih godina.
* Grand festival je 4.-6.marta, učestvuju za sada : Saša Matić, Tanja Savić, Nikola
Rokvić, Aco Pejović, Džej, „Pantersi“, Gordana Jovanović, Dušan Svilar,
„OK bend“, Sinan Sakić, Zorica Brunclik, Milena Ćeranić, Nemanja Stevanović, Topalko, Radiša Urošević, Maja Nikolić...
Ostali učesnici još nisu objavljeni.
super, hvala na informaciji! čuo sam da će i slavica ćukteraš sa jednom ludom trubačkom pesmom da se pojavi na festivalu...
za tanju me čudi jer je tek izdala album...
ostatak navedenih je prilično nezanimljiv osim zorice, aca i sinana, ali to je to kad se izbace zvezde poput dare i stoje
__________________ Иза такозване и самозване урбаности крију се осакаћене личности обележене тешким комплексом инфериорности спрам свог националног порекла
super, hvala na informaciji! čuo sam da će i slavica ćukteraš sa jednom ludom trubačkom pesmom da se pojavi na festivalu...
za tanju me čudi jer je tek izdala album...
ostatak navedenih je prilično nezanimljiv osim zorice, aca i sinana, ali to je to kad se izbace zvezde poput dare i stoje
Te price su neistinite, Stoja nikada nije ucesvovala na festivalima i rekla da ne voli.
A evo i Stoje u grandu.
Stoja u „Grandu“
Petak - 12.02.2010
Posle samo nekoliko meseci otkako se spekulisalo da je pevačica Stoja izbačena iz „Granda“, ova folkerka se preksinoć pojavila na snimanju emisije ove produkcijske kuće.
- Prekida nikad nije ni bilo. Jednostavno, Stoja je neko vreme bila u inostranstvu, radila je, pa je to bio jedini razlog zbog koga nije mogla da nastupa u „Grandovim“ emisijama - rekao nam je njen suprug Igor.
Album Saše Kovačevića je trebao juče da bude u prodaji ali nedeljom mislim da ne distribuiraju CD-e po radnjama. Onda je trebalo danas ali je državni oraznik i mnogo njih ne radi.
Ko zna možda je negde i stigao CD. Ovih dana treba i Slađe Đogani CD kako kaže ali nisam još video reklamu.
Cakana i Ilda će izgleda nakon festivala, nema ih nigde.
slađa delibašić se pojavila sa još jednom promopesmom koja je zaista ekstra, podseća me na neke bivše hitove jane mada mislim da je delo gorana ratkovića raleta pošto je on pre mnogo godina radio fenomenalne pesme u tom stilu. ubeđen sam da će se pesma obraditi od bugara, možda i od albanaca.
slađa delibašić se pojavila sa još jednom promopesmom koja je zaista ekstra, podseća me na neke bivše hitove jane mada mislim da je delo gorana ratkovića raleta pošto je on pre mnogo godina radio fenomenalne pesme u tom stilu. ubeđen sam da će se pesma obraditi od bugara, možda i od albanaca.
Hamburg, a sto nisi otvorio novu temu kao promo za pesmu?
Evo sad cu je ja postaviti i otvoriti, al kad naletis na nesto novo, haj plizzz postuj kao novu temu
Hvala na razumevanju
Pozzz Beba
__________________ Kad pomislim na nas
sve molitve naglas
izgovorim u jednom dahu...
Hamburg, a sto nisi otvorio novu temu kao promo za pesmu?
Evo sad cu je ja postaviti i otvoriti, al kad naletis na nesto novo, haj plizzz postuj kao novu temu
Hvala na razumevanju
Pozzz Beba
ćao ćao, ne znam da napravim mp3 od spota i nemam trenutno ni vremena ni živaca da to istražujem i radim. hvala na razumevanju
pozzzzzzzzzzzzzzzzzzz
2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, Albumi - www.FolkoTeka.org - The Official one - Oficijelni sajt za narodnjake, zabavnjake, serije i svu vrstu zabave!