caooooooooooo mladence i dobro doso na forumu nasom milom hehehe dugo sa nama ostao i uzivao....
evo ja kopala po kompjuteru i trazila po svih folderima hehe (imam tako puno jos sto trebam da sortiram) hehe
trazila sam pesme i pod download staro
ali nazalost nisam ni ja nasla sigurno ce neko imati, evo i ja stajem u red hehe
pozzzzzz od plavuse
Evo pjesmica.
A zar ovu puce grom nepjeva i F.Toskic.
Ja Zeljka neslusam,nemam zaista nista od njega a ove dvije sam kupio onako "ispod tezge" pa ako ne bude to to onda ne zamjeri,podvalili su mi....hehehehe.
Dobronam dosao i ugodno slusanje.
Pozz
jes to je pjesma od Fadila samo sto je ovo "Reggae-Verzija" hahahahaha...jaoooo katastrofa ako se zna Fadilova pjesma ...mah haj samo nek se naslo...a Saki imasli i ostatak pjesama sa albuma 1995...pa ako ti nije mrsko de ih sikenzi meni ..plizzzz...pozz
Pa kakvo je to pitanje,zar bih mogao a da ga tebi nesiknem ....ovo ti je za ono primanje mima
Hocu lutko jasta cu samo nemerem sada evo na brzinu sam pojo ono kako zovu kod tebe u Sarajvu cuna u po somuna pa odoh po kar,mislim car....to ti ga na englis dodje ......e izvini tebeti.....racunaj uglavnom da ga imas .....hehehehe.
Bum ti ga tumorov.....poslao,vazi,ma ja,znam ja da nas dvoje stimamo ko niko haman.
Ljubim ti okice zelene.
Hvala Saki za pesme.Labudica je u pravu za regee fazon Puce grom u srcu mom.Ja imam ceo album iz 1995. godine,ali nisam jos naucio uploadovati.Cim naucim bit ce me vise na forumu jer je jedan od retkih koji zasluzuje sve pohvale.Valjda ce i Plavusa biti zadovoljna na pesmama.Pozdrav svima. Usput pitanje.Nije problem potraziti jos nesto ako mi fali?
juuuuuuuuuuuuuuu sakile imal nesto cega ti nemas? hheh fala i od mene za pesmiceeeeeeeeeeeee, al ste me nasmijali vi dvojce sikensi i karensi i sta ja znam hahahahaha juuu stvarno ste bruka ljubim sve redommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm u razdeljak? hahaha
a mladence samo trazi sve sto nemas, mi cemo da ispunimo i dopunimo i ugodimoooo hehehe
2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, Albumi - www.FolkoTeka.org - The Official one - Oficijelni sajt za narodnjake, zabavnjake, serije i svu vrstu zabave!