ja glasala za narodnu, i stranu, posto slusam kad tad i nemacke pesmice il engleske /americke..... hehehe kako sto rece ono zadnje- zavisi do raspolozenja, ali najvise narodnu
Kod mene se uglavnom slusa muzika zavisno od raspolozenja. Sto znaci uglavnom nesto veselo, i dok radim tako nesto po kuci volim da slusam nesto veselo i za cas sve zavrsim. Glasala sam zavisno od raspolozenja...eto objasnjenja zasto.
Dok sam bila mladja, kad god bi mi neko postavio ovo pitanje, ko iz topa bih odgovorila - narodnjaci Medjutim, sad vise nije tako....Da, najvise vremena sam uz narodnu muziku, to mi i jeste najlepsi i najdrazi hobi ali sad vec sve mogu da slusam..cak vise sve ostalo, nego narodnu....Tako da, i moj glas ode za poslednji predlog - u zavisnosti od raspolozenja
Pozzzzzzzz
__________________ Kad pomislim na nas
sve molitve naglas
izgovorim u jednom dahu...
jbg, ne mogu bez bon jovi-a i slicnih, takve slusam ceo zivot. Ali u kafani cu svakako da se veselim uz nasu muziku, mada od domace ipak preferiram muziku inflacija
2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, Albumi - www.FolkoTeka.org - The Official one - Oficijelni sajt za narodnjake, zabavnjake, serije i svu vrstu zabave!