Dana Karic (Ex DnD) 2010 *Ljubav u 13 Slika* Full Album (CD RIP)
Dana Karic (ex DnD) 2010 - album: Ljubav u 13 slika
1. Intro
2. Osudjena na tugu
3. Ti si jedini
4. Meseceva sonata
5. Tajne nema
6. Oprosti mi
7. Nisam ja ta
8. Sakrivena ljubav
9. Nasa prica
10.Ruzan san
11.Spremna sam
12.Nemam te
13.Uspavanka
14.Outro
15.Sada znam (2010) (bonus)
Iskreno mislim da je album perfektan, tekstovi, glas, muzika, aranzmani sve se savrseno uklapa. Jeste album mozda malo depresivan ali mi se jako jako svidja sto nije izsablonisan poput maje markovic babe ane stanic , radovicke itd. kompanije. Ne znam ko bi moga da ponese tu titulu ove godine osim dane , mozda nas jelena tomasevic iznenadi...Ne mislis valjda na jovanu nikolic?
Hvala Nezard za album, znacila je pomoc i te kako dok su trajali odmori
Evo sad je album postavljen i na server, pod NOVO na www.FolkoTeka.com
Uzgred, probaj sledeci put da napises i redosled pesama u postu...plizzz, zbog lakseg pretrazivanja, posto na osnovu slike tj. omota ne mogu pesme da se iscitaju u pretrazi
Quote:
Originally Posted by mp3mp3
Podseti me jel ona pevala u DND ?
Jeste Mp3, i dok su ona i sestra pevale, odlicni su im bili albumi! Jeste da su pesme onako, vise tinejdzerske, ali ja sam volela da ih slusam Za one koji ne znaju, DnD su bile Danica i Danijela (koliko me secanje sluzi...) Na konto komentara da je pocetnica u pitanju, dakle nije, snimala je ona i ranije.
Za razliku od tog perioda, ovaj album mi se ni najmanje ne svidja! Koliko su vedro i simpaticno zvucale, ovo sad je teska utopija Nisam naisla ni na jednu pesmu koja bi mi skrenula paznju...Na stranu vokal, ali sve pesme lice jedna na drugu. Nadam se da cu promeniti misljenje posto ostavljam album u plejlisti, ali sumnjam...Retko kada me je prvi utisak prevario
Pozzz Beba
__________________ Kad pomislim na nas
sve molitve naglas
izgovorim u jednom dahu...
2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, Albumi - www.FolkoTeka.org - The Official one - Oficijelni sajt za narodnjake, zabavnjake, serije i svu vrstu zabave!