IZBAČENE STE!
Napustite kuću Velikog Granda!
Goga Sekulić i Maja Marijana na listi za izbacivanje iz muzičke produkcije Saše Popovića
Goga Sekulić i Maja Marijana nove su „žrtve“ Saše Popovića i velike čistke u „Grand produkciji“!
Kako se saznaje iz dobro obaveštenih izvora, njih dve su se našle na „listi za odstrel“ pošto je direktor najjače muzičke produkcijske kuće u zemlji rešio da kvalitet svog pevačkog jata podigne na viši nivo. Po svoj prilici, u ovoj svojevrsnoj „seči knezova“ stradaće svi koji nisu zadovoljili stroge kriterijume i tiražima opravdali ukazano poverenje.
- Sva je prilika da će se Maja i Goga pridružiti Dari Bubamari, Mitru Miriću, Stoji Novaković i Miletu Kitiću, koji već duže ne odlaze na snimanje emisija u Košutnjaku. Za Gogu se već nekoliko meseci šuška da neće više biti u „Grandu“, s obzirom na to da na poslednjem albumu nije ubola nijedan hit i da su joj mnoge pesme, po mišljenju njenih kolega, degutantne. Na drugoj strani, Majin poslednji CD je dobro prošao, ali više u Bosni nego u Srbiji, što očigledno nije zadovoljilo vodeće ljude u „Grandu“ - otkriva naš izvor blizak ovoj producentskoj kući.
Kad smo pozvali Gogu Sekulić, ona je bila, blago rečeno, zatečena mogućnošću da bude izbrisana sa spiska Saše Popovića.
- Vi očigledno bolje znate od mene. Prvi put čujem za to! Kad budem otišla u produkcijsku kuću i kad budem saznala šta se dešava, javiću vam - prokomentarisala je Sekulićeva.
Za razliku od nje, Maja Marijana nije bila toliko iznenađena informacijom da se njeno ime nalazi na listi nepoželjnih pevača.
- Niko mi ništa nije rekao, ali mi je svejedno bila ili ne bila u „Grandu“. Ugovor pravim od albuma do albuma i ovo ne smatram izbacivanjem - kategorična je Maja Marijana.