Pesme koje su gore bile postavljene, bice postavljene pod Down NOVO na www.FolkoTeka.com
A sad nesto novo, prava zimska kolekcija, bas su slatke pesme
NOVOGODISNJA CESTITKA 2007
1. Mica Tatic i Ansambl Eho - Dvanaest meseci
2. Zoran Rambosek - Tajnom stazom Deda Mraza
3. Marija Maric i hor OS Branko Radicevic - Cekamo te Deda Mraze
4. Ivan Nikolic i hor OS Branko Radicevic - Moj stric Deda Mraz
5. Aleksandra Ivanovic i hor Poletaci - Pismo Deda Mrazu
6. D. Sovilj i Kolibri - Zimska pesma
Usput, koga zanima, ovaj hor iz OS B. Radicevic je iz moje osnovne skole...hehhe, bas sam se i iznenadila i obadovala
__________________ Kad pomislim na nas
sve molitve naglas
izgovorim u jednom dahu...
7. Branko Kockica i Puzici - Deda Mraz
8. Zarko Dancuo i hor OS Branko Radicevic - Deda Mraz
9. Deciji hor RTB Kolibri - Deda Mraz
10.Natasa Kostic - Hajd u kolo Deda Mraze
11.Senka i Zafir Hadzimanov - Novogodisnja cestitka
12.Deciji hor RTB Kolibri - Bozic Bata
Toliko za ovaj put....
Srecni, slatki i sa puno, puno poklona predstojeci praznici svoj deci
Onda ide i poljubac za Lanu
Negooo, sto me je ovo bas iznenadilo....svojevremeno, pre nekih 15-16 god i ja sam pevala u istom horu hehhe Uhh kako to daleko zvuci
I ja sam bila u horu, cuti... Jesu li tada bile plave suknjice i bijele kosulje? Zakaci li ti Bebo crvene marame koje su se nosile?...Mislim da nijesi.
Jao jesu ahahahah...samo nismo imali marame, doduse samo u I razredu, ali kasnije ne. Bas cu probati da nadjem te slike, pa da pokazem.
Ali meni je to bilo skroz cool! Znas li da sam kasnije nastavila i u srednjoj, naravno, da bih gubila casove heheh Dobro je to vreme bilo.....da mi je biti dete opet na sedam dana.....
Nadji slikice i postavi bas bi to bilo super vidjeti. Ja se sjecam momenta kada smo isli da polazemo zakletvu kao pioniri. Toliko je to bio velik i vazan dozivljaj za mene kao i za svakog djaka prvaka, jaaaa...i Tito je dolazio, mi svi u plavim suknjicama i pantalonama , bijelim kosuljicama, i crvenim maramama sa znackom...UH! I poznate zakletve:
"Danas kada postajem pionir dajem casnu pionirsku rijec da cu marljivo uciti i raditi postovati roditelje i nastavnije i biti vjeran i iskren drug koji drzi datu rijec..."
Ne znam da li je bilo dalje...mislim da jeste nesto kao da cu postovati druga Tita isl.. Eeee, bila su to lijepa vremena.
"Danas, kada postajem pionir, dajem časnu pionirsku reč - da ću marljivo učiti i raditi, poštovati roditelje i starije, i biti veran i iskren drug, koji drži datu reč. Da ću voleti našu domovinu, samoupravnu SFRJ, da ću razvijati bratstvo i jedinstvo i ideje za koje se borio drug Tito. Da ću ceniti sve ljude sveta koji žele slobodu i mir!"
2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, Albumi - www.FolkoTeka.org - The Official one - Oficijelni sajt za narodnjake, zabavnjake, serije i svu vrstu zabave!