narode treba mi
Zivko Savic-Veseli se majko
-Zeno s plavim ocima
Jarane i tebi dobrodoslica,i samo jedna mala ispravka,ovaj deo foruma je rezervisan za ponudu znaci ako imas nesta da podijelis sa nama onda to mozes uciniti ovde,a svoje zelje pises u deo foruma Trazim.. otvoris sebi jednu temu i tu trazis sve sto ti treba Pozzz
Zelim da pozdravim Menadzera i sve ostale na forumu I da se izvinem sto sam postavio temu gde nisam smeo.Momentalno mi treba :
Zoran Kalezic-Dosao sam da te vodim sreci
A sigurno da imam i nesto da podelim sa svima.Poz.svima
Zelim da pozdravim administratore a posebno ovog sto me je zakljuco 24 sata kao da sam ja kod njega u skoli ili uvojsci pa da me on izbaci sa foruma sigurno se oseca jako silno kad poseduje takvu moc,i sve ostale forumase.
Trazim jednu pesmu od koje nazalost vrlo malo znam.U pesmi se spominje :
"Na livadi jaganjcici beli oj Valjevci uvek ste veseli"
Naravno da treba tako da se osecas...
Sto nisi odmah otvorio temu i napisao sta ti treba, nego ganjas postove i svudje pises samo FALA FALA FALA!
To care ne prolazi nigde... pa nece ni ovde... a pravila su pravila!
Stvar je u tome kako se ti ponasas ,kao da je ovo jedini forum ja sam ovde dobrovoljno i trece ja sam imao vec jednu temu ali ste vi to zakljucali bez nekog vidljivog razloga tako da nisam u nju mogo nista da pisem
Ne razumem Zoxx, sad sam proverila, temu si sam zakljucao, niko je sem tebe nije dirao...Sad je sve prebaceno u ovu temu, i molim te nastavi ovde da pises.
Pozzz
__________________ Kad pomislim na nas
sve molitve naglas
izgovorim u jednom dahu...
Stvar je u tome kako se ti ponasas ,kao da je ovo jedini forum ja sam ovde dobrovoljno i trece ja sam imao vec jednu temu ali ste vi to zakljucali bez nekog vidljivog razloga tako da nisam u nju mogo nista da pisem
Nerazumem kako to treba da se ja osecam?
Pozdrav kneginjo nemam pojma sta je se tu desilo,sto bi jasam sebe zakljuco ali nema veze sve je Ok.Gde je ovaj da mi odgovori kako ja to treba da se osecam
Nisam ja za tebe care ovaj... ja imam ime ili nadimak... a citaj sta si mi prije toga pisao, da se osecas kao u vojsci ili skoli...
Jedno s drugim nema veze... jednostavno NE MOZES DA SPAMUJES forum i tacka, drugo ti niko nista ne brani da pises ovde... ali to fala fala fala ko juce ne moze i gotovo!
2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, Albumi - www.FolkoTeka.org - The Official one - Oficijelni sajt za narodnjake, zabavnjake, serije i svu vrstu zabave!