...Pa stvarno nije ekskluziva... Ako pricamo o ovom forumu ,nije prvi na kojem se pojavio album..
Valjda je na to mislio Zvrki... ako i nije tako je...
hahaha jel mislite da se to kod nas racuna ekskluzivom?
fala vam svima koji ucestvujete, da ne dajemo vise pare sami... a na kojem se sajtu to boze jedan album prvi pojavio eto, pa sta sada...?
Bitni i jaki albumi se tako i tako dobiju ovde prvo a ovo ostalo, manje vise il je bitno ili ne... za mene je Tijanin album nebitan, tako da i nije strasno...
al eto opet zvrki mora da je sa nekog drugog sajta... pa eto smijesno mu... pa onda bi mi trebali tako da reagujemo na 95% albuma na netu...
album se i ovde pojavio kad i na ostalim sajtovima a to sto ljudi imaju svoj sistem sredjivanja pesmi ne znaci da nije ekskluziva.neko ovde lupa pa ostane ziv samo tako.ja sam licno poslao album knegini koliko da se zna
a ti macak ne s. pokupio si ga ili od mene ili od vlade bolje se pokri usima nikad nista nisi kupio ili okacio kao svoje vec sve krades.kad uzmes odavde siris se kao ona stvar od srece a kad slucajno nadjes na drugom mestu ti dosjes ovde da se pravis pametan.
Hvala tebi prijatelju, ali oguglo sam na te stvari...
jbg ne stizemo sve odmah da postavimo, neki noviteti jos nisu objavljeni a kuplejni su, ali je problem sto nije poznato ime, pa eto nikog ne boli niti ko pita...
Nemoj to da te uzrujava... oni su eto bili prvo na tom sajtu, a Knega nije stigla odmah da uradi, jer se rade i vesti, istrazuje se, uporedjuje itd... pa se ne stigne sve...
Ali nekima to ne moze da se objasni nazalost... Nemojte svi biti Milos Bojanic
Eto mi smo zakasnili sa albumom jedno 7 dana minimum , pa sad smo krivi zbog (ne)ekskluzive... smijesno, da ne moze biti smijesnije
Hhahha e sto zapetljaste temu...Ja taman podjoh da napisem da mi je album odlican! Danas nisam imala vremena da ga natenane preslusam, sada to radim, i samo mogu da kazem da je Tijana iz godine u godinu sve bolja i bolja i sve mi se vise svidja njena muzika
Ja se jos jednom zahvaljujem na poslatom albumu, bas sam mu se iskreno obradovala jer je gotivim A ostale komentare - ne bih komentarisala Sto rek'o Zzz, vala jedan Bojanic je mnogo
Samo cu pitati...Jel su i Topalko i Selma bili NEekskluziva
2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, Albumi - www.FolkoTeka.org - The Official one - Oficijelni sajt za narodnjake, zabavnjake, serije i svu vrstu zabave!