pozdrav svima.vec dugo trazim jednu pesmu pa ako mi neko moze pomoci,nazalost ne znam ni ko peva ni tacan naziv ali pesma ide ovako-BILO JE LEPO I TEBI I MENI,TU JEDNU NOC I NIKAD VISE,JA MORAM DALJE JUTRO CE VEC SUZE SA LICA DA BRISE.ref.-NE MOGU DA BUDEM TVOJ JER VEC SAM NJEN I IMAM DOM I DETE,SAMNOM SI BILA JEDNU NOC SAD ME ZABORAVI MOJ CVETE.Molim vas ako neko zna bar ime pevaca.hvala.
Evo Majo konacno i tvoje pjesmice
Srdacan pozz za Apatin.
jao saki sto mi nisi blize da te izljubim kad si mi to nasao.ubi se trazeci,ma nigde nema.cak ne znam ima li on jos koju pesmu,niti sta znam o njemu ali mi se ova pesma jos davno svidela i nikako je naci.puno ti hvala i ljubim te za ovo.
Ako neko ima tu pjesmu (Crna zeno ispod belog vela - Novica Negovanovic) ili da je nabavi, da je postavi ili da mi posalje preko msn. Ako neko ima nek se javi na msn: t.h.virus@live.com bio bih mu puno zahvalan, unaprijed HVALA!!!
Dobro nam dosao Vexon
Mozda bi bilo jednostavnije da si otvorio sebi temu pod TRAZIM, ali samo jednu temu, koja ce ti sluziti za potraznju muzike...Sigurna sam kad to uradis da ce vise clanova obratiti paznju na tvoju zelju
Zelim ti lep i zanimljiv, i naravno dug boravak sa nama
2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, Albumi - www.FolkoTeka.org - The Official one - Oficijelni sajt za narodnjake, zabavnjake, serije i svu vrstu zabave!