Tose Proeski i prijatelji - 2010 - Jos uvek sanjam da smo zajedno [promo sa maskama]
Konacno nove pesme koje je Tose pisao a drugi otpevali. Sve pesme su sa reklamne maske koji najvljuju humanitarni koncert na kome ce po prvi put biti otpevane ove pesme. Cisti snimci se nece pojaviti dok album ne izadje. Kad se moze slusati TV rip moze i CDrip sa malom reklamom. Tekstovi pesama vec cu postavljeni. Uzivajte
Aki Rakimovski - Kasno je za sve [promo] - www.FolkoTeka.com Bojan Marovic - Budi dobra prema sebi [promo] - www.FolkoTeka.com Boris Novkovic - Vracam se [promo] - www.FolkoTeka.com Elena Risteska - A mozevme [promo] - www.FolkoTeka.com Jelena Tomasevic - Gde da odem da te ne volim [promo] - www.FolkoTeka.com Kaliopi - Zasekogas [promo] - www.FolkoTeka.com Nina Badric - Znam te ja [promo] - www.FolkoTeka.com Toni Cetinski - Zajedno [promo] - www.FolkoTeka.com
Klikom na logo aktivirace se link
Music gets the best of me
Kod nas u hrvatskoj na narodnom radiu pustaju pjesme sa novog albuma.cuo sam od akija,nine i tonya.od akija mi je odlicna i samo se zamisljam kako bi bilo da ju tose pjevaa.Necu nista skidati dok ne izade orginal rip,onda cu skinuti sve.Jedino mi je glupo kaj pustaju samo ovih 8 pjesama,a za nedjelju cuvaju tosinu pjesmu...tu ocito nema na radiu ni igdje jos.nestrpljiv sam
2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, Albumi - www.FolkoTeka.org - The Official one - Oficijelni sajt za narodnjake, zabavnjake, serije i svu vrstu zabave!