Procitaj ti jos jednom sta sam ja tebi napiso .Ja sam napiso da se ti mnogo mocno osecas kad mozes nekog da banujes 24 sata.Ja se kod tebe necu sigurno osecati kao u skoli ili u vojsci jer,vec sam napiso da sam ovde dobrovoljno ,to mozes da zaboravis.Postujem sva pravila foruma,to sto sam pisao hvala ,hvala je bilo zbog toga sto kod vas je bilo prvilo da posle 25 postova mozes otvoriti temu ili tako nesto a posto je moja ova sadasna tema bila zakljucana ja sam mislio da ste mi zbog tih 25 postova zakljucali temu ,isad znaci u moju temu nisam mogo postavljati ni traziti tako da sa mislio da tim pute dodjem do tih 25 postova(putem hvala,hvala,hvala) pa mi sad kazi jel se jos uvek osecas mocno da nekoga banujes 24 sata i koliko ti je vredan taj osecaj
Care suplja prica, da si se drzao pravila ili kontaktirao nekoga putem kontakt formulara nista od ovoga ne bi bilo...
Ako malo bolje se okrenes na forumu, nema niko banovan na ovom forum, ja mogu da se izborim sa svim i pricom, ali da sam ti pricao, nemoj pisat i spamovat, kad bi shvatio?
Kad se u tu temu gde si napisao hvala vise nebi vratio ??? KAD?
Znaci ne bi moju opomenu nikada procitao, tako da je najefikasnije resenje svega toga BAN, jer jedino tako dolazis do informacije zbog cega i sta je u pitanju... Ukljuci malo mozak...
Inace na ovom forum se niko ne banuje... za to toliko sam dovoljno vest na jeziku da mogu da situaciju smirim... i u 7 godina rada ovog foruma, nema sve ukupno banovanja uracunajuci i spamovanje mozda 8 ili 9 komada! Za 7 GODINA CARE!
A sad uporedi prosek sa nekim drugim sajtem...
Naravno da si doborvoljno ovde i svi ostali su... ali kazem ti ovo se nije odnosilo na tebe i tu moc sto ti mislis da posedujem, upravo ti pokazujem...
Ja ne idem pistoljem na coveka, vec mozgom... a da si iole citao ovaj forum, znao bi za to!
I da si napisao ok nisam znao, sorry zavrsen prica, ti se fatas za neku moc, koja ne postoji... Ili ti mislis da supermen stvarno postoji i zna da leti?
Ako se ti meni izvinjavas ,onda se i ja tebi izvinjavam javno, bicemo dobri drugari
A ako je tako malo banovanja bilo, tim jos gore da je mene zlocinca bas pogodilo ,samo zato sto nisam razumeo forum,ali da ne ulazimo u dalju prepirku posto smo razumni ljudi obadvojica.Dobro vas naso ovde
Sa malim zakasnjenjem dobrodoslica Zoxx sa moje strane...
Neznam da li ti je poznato, ali FolkoTeka je najbogatija stranica na netu sa muzikom, bar sto se tice noviteta (po meni i stariteta)..
Seki Turkovic je davno bio postavljen na forumu, a siguran sam da se josuvijek moze naci na www.folkoTeka.com/Novo
Isto tako bilo bi super da procitas pravila foruma. Sve pjesme koje se postavljaju ovdje moraju imati bar na jednom mjestu reklamu FolkoTeke, a isto vazi i za omote...
Uglavnom,ako negdje nesto zapne javi se bilo kojem clanu sa vise postova ili moderatoru i bice nam zadovoljstvo da ti pomognemo..
2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, Albumi - www.FolkoTeka.org - The Official one - Oficijelni sajt za narodnjake, zabavnjake, serije i svu vrstu zabave!