Svima je manje vise poznato da su Pepsi i Coca Cola vodece i suparnicke kompanije u proizvdnji bezalkoholnog i gaziranog pica (sokova)
Znam (bar ovde) da ima onih koji mrze Pepsi i piju samo Colu ali i obrnuto. Sta je to sto vi pijete,da li uopste vidite razliku izmedju ova dva,ili je za vas to nevazno kaja je kompanija proizvodjac.
Mozda ne pijete sokove mozda ste vise okrenuti pivu ili nekom alkoholu,koktelu,vinu.
A moguce da samo koristite cistu obicnu ili mineralnu vodu..
Ja licno volim vocne sokove,gazirane ne koristim,ali ako sam negde gde mi se nude kao jedino pice onda uzmem. Alkohol ne pijem osim u nekim proslavama ili festama
Sta je to sto vi volite da popijete (ne racunamo kafu ili caj)
ejjjjj pohvala i od mene za inspiraciju Lelo
Od svih navedenih, najbliza sam pivu. Mmm letos sto sam provalila fazon, doduse pozajmljena ideja na jedno malo pivo ceo cedjen limun..aaaaa kad se setim.....ubije mu gorcinu, a jos extra rashladi, moz' ga ko vodu piti eheheh.
Medjutim, nesto kako je proslo leto, prestala sam skroz da pijem, sad nijedno jedino ne mogu...i verovatno necu dok ponovo ne otopli.
Voda i ostali napici (posto smo kafu makli), jako, jako retko....Nazalost, pocela sam Coca colu ponovo da pijem, a taman sam se pre nekoliko godina 'skinula' sa nje
I tako, hehhehe....I da, nisam dala glas nijednom picu, posto kao sto vidis, kod mene je to relevantno
Kisssssic
__________________ Kad pomislim na nas
sve molitve naglas
izgovorim u jednom dahu...
Ja popijem i pivo, i colu (nije da nesto navijam za jedno ili drugo, ali jednostavno mi se ukus pepsi-a ne svidja), od zescih stvari stock+cola, eventualno viski.... ali ako gledamo kolicinski onda je pobednik mineralna voda, pa i moj glas ide za ovo zadnje...
Ja nijesam pristalica gaziranih sokova. Ako nema nista drugo radije bih popila Sprite(koji ste zaboravili a ja ga dodala, tra la la la la ), nego Coca colu ili Pepsi. Volim guste sokove, posebno od kruske. Kada se pije nesto alkoholno, moze djus vodka, crno vino ili bambus.
Vecino pijem mineralnu vodu ili neki negaziran sok. Ponekad pijem i gaziran sok kao na primer coca colu ili fantu.
A od alkohola pijem skoro sve Belo vino ne volim nikako.
Inace pijem pivo, crno vino (obicno sa coca colom),konjak i viski. Nisam pijanica nemojte da brinete hehehe
2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, Albumi - www.FolkoTeka.org - The Official one - Oficijelni sajt za narodnjake, zabavnjake, serije i svu vrstu zabave!