Verovatno bi bilo jako nezahvalno reci SVE.
Nemam ja neku veliku kolekciju i ono sto imam je uglavnom skinuto sa ploca. E sada i to sto je sa ploca nije sve kako valja npr. singl D. Lazarevica: Vidis Majko (taj tavrlje...), je toliko izguljen da nisam uspeo da dobijem zadovoljavajuci zvuk. Jedino sto je dobro u svom tom poslu oko ploca je da sam ponesto naucio oko obrade i reparacije zvuka. Voleo bih kada bih mogao da kompletiram bar najpoznatije pevace i pevacice iz tog perioda.
U redu ajde onda bar hitovi.
Nadam se da ce se u mojoj kolekciji naci nesto i za tebe. U svakom slucaju nastavljam sa slanjem pesama.
Verovatno bi bilo jako nezahvalno reci SVE.
Nemam ja neku veliku kolekciju i ono sto imam je uglavnom skinuto sa ploca. E sada i to sto je sa ploca nije sve kako valja npr. singl D. Lazarevica: Vidis Majko (taj tavrlje...), je toliko izguljen da nisam uspeo da dobijem zadovoljavajuci zvuk. Jedino sto je dobro u svom tom poslu oko ploca je da sam ponesto naucio oko obrade i reparacije zvuka. Voleo bih kada bih mogao da kompletiram bar najpoznatije pevace i pevacice iz tog perioda.
U redu ajde onda bar hitovi.
Nadam se da ce se u mojoj kolekciji naci nesto i za tebe. U svakom slucaju nastavljam sa slanjem pesama.
E to je vec malo bolji odgovor Nije problem, sto se mene tice, pokusacu veceras da izdvojim malo vise vremena, pa da ti postavim neke, ili da ti posaljem (samo ostavi adresu).
MOJ MEJL JE johnnypesnik@yahoo.com
Ukoliko je nekome od vas potrebna pomoc oko ciscenja zvuka ili slicno ponesto se razumem samo neka pita.
Merakliji hvala za pesme
Ono sto ja saljem mozete naci u forumu pod tri prelje
1. Ako se nekad setis mene
2. Hajde reci mlado momce
3. Kad se lampe u selu zapele
4. Kasi sta te to menja
5. Ka drugome jamu kopa
6. Kosi momce Livadu
7. Sudbino zla
8. Rastanak
MILE HVALA TI ZA PESME!
Za pesme iz moje kolekcije nije problem, posalji mi mejl i spisak pesama ili izvodjaca koje trazis, posto jos nisam savladao postavljanje preko torenta i slicno, nesto sam vec postavio u delu foruma pod nudim, vidi Tri prelje...
Raduje me to sto znas da radis sa zvukom, ponesto sam i ja naucio ali kod starih singlova cesto nije samo u pitanju skidanje pucketanja (klikova) i suma, nadam se da ces imati vremena da podelis svoje iskustvo samnom. POZDRAV !
2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, Albumi - www.FolkoTeka.org - The Official one - Oficijelni sajt za narodnjake, zabavnjake, serije i svu vrstu zabave!