izdavačke kuće ništa više ne govore u kvalitetu pesama, aranžmana i pevača. svuda ima i kvalitet i šund.
inače trenutno najviše čekam album allegro benda jer promopesme naslućuju na nešto lepo.
janin album je očigledno odložen na jesen.
ma ne zato Deki nego se nesto svi dobri pevaci razbezali kud koji i i svi napustaju jace kuce i onda rekoh ovi otisli iz Golda. Ne mislim da su losi diskovi, taman posla, nisu oni toliko neozbiljni.
Tu si u pravu, ali pevaci bezu ako im nesto ne odgovara sa izgovorom dobre pesme nemoraj uda budu kod jakog izdavaca, sto donekle u ovo doba kad vlada ogromna komunikacija preko neta je sasvim tacno. Lepe pesme uvek nadju put do slusalaca. Sto se diskova u Goldu tice .... S obzirom da je Gold pod rukovodstva Granda kad uporedim kvalitet izdanja ja licno mislim da one izdate pod etiketu Golda su kvalitetnije uredjeni, a plus izgled, jer ne podnosim ono DVD pakovanje za CD zalbum.Politika izdavastva Granda i Golda u golobali je razlicita, valjda je to razlog i za kvalitet diskova. Ko ih zna sta se vise radi, a i vreme je takvo postalo da i svaka prodavnica prehrambenih artikla moze postati izdavac
Music gets the best of me
Press
Marina Tucaković:Pišem hitove za Cecu i Čolu!
Marina Tucaković i ovo leto provodi radno. Najplodonosniji srpski tekstopisac kaže za Press da nema vremena za godišnji odmor jer mora da priprema pesme za nove albume Cece Ražnatović i Zdravka Čolića.
Prebukirana... Pored Cece, Marina piše za Daru Bubamaru, Anu Nikolić, grupu „Đogani"
Marina otkriva da najviše vremena provodi na bračnom krevetu, sa gomilom papira oko sebe i kasetofonom pišući hitove za najveće eks-Ju muzičke zvezde!
- Nemam mnogo vremena za odmor, imam dosta posla. Svašta nešto radim. Trenutno sam zaokupljena pisanjem pesama za grupu „Đogani", Daru Bubamaru i Anu Nikolić. Ali, to nije sve, uskoro krećem na još veći posao, s obzirom na to da moram da dam sve od sebe za nove albume Cece Ražnatović, Zdravka Čolića i Harisa Džinovića - otkriva Tucakovićeva.
Marina kaže da joj je zapravo najlakše da radi s najvećim zvezdama, koji imaju puno poverenje u nju.
- Ceca i Čola su veoma zahvalni saradnici, nemaju baš nikakve specijalne želje - kaže Marina, i dodaje da i dalje sve radi na papiru i olovkom, a da kompjuter ne zna ni da uključi.
2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, Albumi - www.FolkoTeka.org - The Official one - Oficijelni sajt za narodnjake, zabavnjake, serije i svu vrstu zabave!