svima nam je poznato da muskarci imaju vece fantazije od nas djevojaka kad je sex u pitanju...da li treba da mu te zelje ispunimo,da vidi da i koliko nam je stalo.
npr moj zeli trojku (dovoljno mu je samo da gleda),al ja ne znam kako da ga dijelim sa jos nekom curom u krevetu,?
to je samo jedna od mali milion fantazija...
Necu se prvi javiti, ali ti je super tema...
Rado cu da napisem svoje misljenje, ali cu da sacekam hoce li se jos neko javiti ovde...
Fantazije i zelje su cudo... Dok koje treba granice ici nama muskarcima, a i do koje granice mi treba da idem sa zeljama vama devojkama...
Ja sam na dosta toga spreman, ali samo uz uzajamno postovanje i volju i zelju...
Nekoga prinuditi na nesto nije dobro... Samo zato sto znate da vas ta osoba voli i zeli i bila spremna sve za vas uciniti...
Sta ako vas devojka stavi u istu situaciju, da li ste spremni isto tako postupiti kao sto imate zelju za tim?
Vrlo diskutabilno jeste... da vas cujem...
Pozz i hvala na temi 8)
__________________ Vaša omiljena Radio Stanica i još 500 drugih... SKINI OVDE
mhmmm jeste tesko pitanje hehe al pokusacu nekako ja sa nasim naskim
ja sam spremna da idem na kraj ivice, spremna za skok ako treba za osobu koju volim, mah metak bih za njega primila hehehe sve bih ucinila za svog partnera, i da mu se ispune zelje, jer covek je najsrecniji kad mu osoba pored sebe sretna, volim da ispunjavam zelje, da vidi da mi je stalo do njega i neocekujem nista za uzvrat slicno tome,da mi se isto vrati istim tako bilo od uvek i ostace,
dovoljni mi je da znam da je uz mene, i da me ceni
volim da ga volim, dusom telom, srcem, glavom, delama, to me ispunjava, i pokusavam da svakom prilikom koja mi se pruzi to i pokazem, kada sam u vezi
nisam sebicna osoba, i nikad ako bih ikad pukla veza, brak sta god...bi mu nebih bacala na glavu, kao ja sam toliko ucinila za tebe blabla, nije moj stil
mislim da sam spremna da idem i dotle pa ako pozeli trojku da mu ispunim i tu zelju, al samo uz dogovor sta je dozvoljeno a sta ne... ja naprimer ne mogu da podnesem taj osecaj da bih poljubio drugu pred mojim ocima, to mi nekako gore nego sama akcija
tu ja mislim da trebas biti dovoljno jaka da podneses i to, da razlikujes izmedju sexa i ljubavi, kao sto neki ljudi znaju
mislim da nisam taj tip, al covek /zena se na svasta nauci i privikne hehe
ipak ako nisi sigurna da mozes podneti sta se desava pred tvojim ocima ni nerozmisljaj ona o tome, mislim da bih to posle donelo samo problema u vezi, mozda cak i ljubomora il strah da ce zeleti jos vise, da ce se zaljubiti u drugu itd.
al bolje vako, da znas sta i sa kime radi, i da si tu sa njim, da je iskren, deli svoje fantazije sa tobom a ti ih realizujes sa njim zajedno...
nego da te vara, bar po mome
nedaj se od njega naterati, nego sama odluci da li si spremna za takve stvari, mislim da tu izmedju partnera mora biti veliko poverenje, bez toga nece da funka
ko zna mozda bih to bilo i nesto lepo, mala promena, experimenti sta ja znam....mozda cak poboljsa sexsualan zivot
jos nisam probala, al ko zna sta zivot tako donosi
eto i ja nikad nisam mislila da cu vako pricati o tome, al u mojim godinama nemas ni vise puno izbora hahahaha mala sala
eh citav roman i to od mene, znaci strasno pozz
__________________ Onima koji su mi se smejali,hvala...
Bez njih ne bih plakala...
Onima koji me nisu mogli voleti,hvala...
Bez njih ne bih upoznala pravu ljubav...
Onima koji su povredili moja osecanja,hvala...
Bez njih ne bih znala da ih imam...
Onima koji su me ostavili,hvala...
Bez njih ne bih otkrila sebe....
Ali onima koji su mislili da necu uspeti-
Njima najvise zahvaljujem,
jer bez njih ne bih ni pokusala....
Jesam li ti vec negde pozelela dobrodoslicu Winela Ako nisam evo prilike, svidja mi se tvoj nacin razmisljanja/pisanja...
Elem, jako zanimljivo ali i vrlo pipavo pitanje...pa da pokusam da dam odgovor... Za pocetak, ovo mi je zapalo za oko:
Citiraj:
U originalu napisano od Winela
svima nam je poznato da muskarci imaju vece fantazije od nas djevojaka kad je sex u pitanju...
Ne bih se slozila da su njihove fantazije vece ili da ih mi devojke nemamo, naravno sve je to individualno, ali mislim da su oni ipak vise hrabriji i otvoreniji da kazu sta zele Zato se uglavnom zene i uzdrzavaju od komentara i misljenja ovog tipa, samo zbog nekih predrasuda i osuda od strane drustva. I tu, u samom startu, mi ipak nismo jednaki sa njima, i sasvim je logicno sto nam je tesko da se izrazimo i da slobodno pricamo, kao sto to rade oni....
Ja sam neko ko u principu moze sve i hoce sve, ali mi je svih ovih godina bila potrebna osoba, pravi partner, koji moze osim da bude pravi oslonac i podrska u svakom smislu te reci, da ume i da probudi sve sto je u meni skriveno, i onu najmanju zelju...Cak i da pored njega upoznam jedan deo sebe koji ranije nisam poznavala
Dakle, nije stvar ubedjivanja nego zajednickog zadovoljstva i zelja Cinjenica da samo otvorenim razgovorom mozete da resite taj problem..da ga tako nazovem. I naravno, stvar je poverenja i tvog, i njegovog. Ako on misli (negde citah da si pomenula da je stariji od tebe, znaci pretpostavimo da nije neizivljeno deriste, jer krenuvsi od tebe, ne delujes nezrelo), da bi takav korak mogao da ulepsa vezu, da poboljsa sex, da unese nesto drugacije, nesto sto nema svaki par, a pritom, ako mu verujes i poznajes njegove zelje, zasto ne probati? Nemoj se samo nositi mislju da ces ga izgubiti...Ukoliko se to desi, pa onda nije ni bio za tebe, ako je to neka uteha
Ne bih da mnogo detaljisem, sta bih, sta ne bih, sta jesmo, sta nismo probali hehe... Slazemo se, nimalo nije lak korak upustiti se u tako nesto, ali kao sto su i igracke stvorene za ljude, tako su i ovakve pikanterije upavo produkt ljudskih ideja Pa zamisli da ti nesto pozelis, a on ne bi ni pokusao da ti ispuni zelju, zar ti ne bi bilo krivo?!
Jedina stvar problematicna je zavisnost...Sta ako se nastavi takav odnos, i ako se izgubi odnos 'samo vas dvoje' Ali to isto ne mozes generalizovati, niti mozes biti siguran, ali ceo zivot je kocka, zar ne? I kao sto cesto kazem: 'Ono sto nas razlikuje od zivotinja je zdrav razum i sposobnost racionalnog razmisljanja', i ja u svemu polazim od toga
I ono sto treba razlikovati - prevaru (ono sto se desi protiv tvoje volje i u tvom odsustvu) od ovakvih igara (na sta si svojevoljno pristala)... Ja licno, prvo ne bih nikada oprostila, niti prihvatila i nastavila dalje, a za drugo, tu smo oboje da razgovaramo sta mozemo, sta hocemo, sta zelimo
Eto, nadam se da ces uspeti da razumes moje vidjenje stvari...Nekom drugom prilikom mozda budem malo konkretnija heheh....
Pozzz
__________________ Ja znam da vreme ne voli heroje
i da je svaki hram ukaljalo
al' meni, eto, ništa sem nas dvoje nije valjalo...
Ja znam da vreme uvek uzme svoje
i ne znam što bi nas poštedelo?
al' meni, eto, ništa sem nas dvoje nije vredelo...