__________________ Иза такозване и самозване урбаности крију се осакаћене личности обележене тешким комплексом инфериорности спрам свог националног порекла
Aliasado, stvarno me smara da svaku pesmu proveravam kod tebe... Ne znam ni sama koliko smo ti puta pisali o pravilima, reklamama i slicno...Ni ova pesma nije bolja, nema reklame, ali tag je prazan, FolkoTeke ni u najavi
Molim te, obrati paznju kad postavljas pesme... Zaista cemo brisati svaku pesmu koja nije kako treba...
Pozzz Beba
__________________ Kad pomislim na nas
sve molitve naglas
izgovorim u jednom dahu...
Aliasado, stvarno me smara da svaku pesmu proveravam kod tebe... Ne znam ni sama koliko smo ti puta pisali o pravilima, reklamama i slicno...Ni ova pesma nije bolja, nema reklame, ali tag je prazan, FolkoTeke ni u najavi
Molim te, obrati paznju kad postavljas pesme... Zaista cemo brisati svaku pesmu koja nije kako treba...
Pozzz Beba
Evo ja se izvinjavam opet..... posto uvijek zaboravim necu vise nista postavljat
super... eto jos jedan primer zasto bosna i srbija nikad nece u evropsku uniju, dok god je vas koji tako razmisljate!
no necemo off topic, ako mozes da se pridrzavas pravila slobodno postavljaj, ako ne, brisacemo...
LinkBack to this Thread: http://www.f-ton.org/forum/promo-promocija-novih-pesama/9231-kiril-dzajkovski-feat-esma-redzepova-ras-tweed-2010-raise-up-your-hand-promo.html