Ovo je nesto najgore u zadnjih 48 godina sto sam cuo... pa seljanko jedna jel ti imas usi i sluhi imalo... pa nije sve u parama jebote... pa ja bi se ubio da tako nesto izdam...
Kad ne bi pevala, nego da te gledamo samo mozda bi i prosla... ali sada nikako...
__________________ Vaša omiljena Radio Stanica i još 500 drugih... SKINI OVDE
Najbolji i najjeftiniji shopping u Vašoj državi... Uporedite sami...
Evo da iskopiram moj komentar i ovde posto nisam znao da postoji tema o pomenutoj pesmi. Hvala Selektore za info ja jednostavno moram i ovde da pastiram komentar.
Jao Crna Mambo. ZALOSNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. Zar su neki ljudi toliko ocajni da su poznati da cak gube i osnovna setila sa kojima mogu da osete da nevaljaju bas za nista. Pa devojko jesi ti gluva pa necujes kako zvucis Znaci neverujem. Ja mislio da bi moj snimak kad bi postojao bio najgori ali bar imam sluha sta valja sta ne ali ovo je nadmasilo sumnje o moj (anti) talenat za pevanje. Definitivno postoji nesto mnogo gore i od moje mogucnosti da zamislim najruzniji studiski proizvod
grrrrrrrrrrrrr
Music gets the best of me
Kad joj kupim album, moze biti srecna da je neko kupio album... i da ce se prosiriti na netu... nadam se da ce mi se oduziti nekako... a ako mi bude trazila kontra uslugu... trazicu joj... da prestane da peva!
hahahahahaha bar u necemu posebna haahahhaahahhaahahahah dobra je ona za otjerat dosadno drustvo ahaahahah u svakom slucaju treba postavit cijeli album bas me zanima kakav je a nije to do studija nista njen glas je toliko los i toliko odbojan a smisla nikakvog nema nisu ga nikako mogli ispraviti vjerujem da su se trudili al eto to je najbolje sto je moglo (kako je tek onda prije bilo) glas joj je ko pokvaren traktor ili ko da ju udaraju i gaze a ona jauce....sta rec na ovo...SACUVAJ ME BOZE!!!
Kad joj kupim album, moze biti srecna da je neko kupio album... i da ce se prosiriti na netu... nadam se da ce mi se oduziti nekako... a ako mi bude trazila kontra uslugu... trazicu joj... da prestane da peva!
Pozzz 8)
HAHAHAHHAHAHHAHA DOBAR UVJET JAO AKO JOS I USPIJES DOCI DO CDA IZDAN JE MOZDA U 10 PRIMJERAKA VAJDE OD NJE NEMA NIKAKVVE
evo jos jedan video...
nezna cura ni mikrofon drzat...haljinu mora znat promjenit kao i frizuru...pitam se dal je to ona direktno sa snimnja spota otrcala na nastup ili nie dostaaa dugo oprala kose i presvukla se...il joj umro stilista xD
uglavnom...ni s plesom nema nikakve veze...
i kada ovako sveukupno gledam pitam se - JBT DAL ONA ISTA ZNA???
ocito da ne.... -.-
nadam se da su upozorenje i upute velikim slovima napisane na cdu i dal odgovara renome za nus pojave...u svakom slucaju imam placeno 24 satno osiguranje i nadam se onoj velikoj svoti napisanoj na papiru za 100%-tnu paralizaciju xD
JEDVA CEKAM CIELI CD!
Jaoooo uzas breee....Vidi samo gde i kako drzi mikrofon Devojka nema veze sa vezom a ne sa pevanjem...
Ona je tipican primer onog - prodao tata dve krave da mu 'cera snimi album! Katastrofa