osam god. postojanja folkoteka portala (2002 - 2010)10. Maja 2010 god. FolkoTeka slavi svoj 8. rodjendan... cestitke, komentari, prisetimo se ko je sve bio moderator i sl.
Ko bas hoce da zna ko sve vodi ovaj sajt moze i sam da zakljuci ko je dio moderatorskog tima, imamo i ankete da se glasa za svakoga pojedinacno isl...ali eto mozda nije na odmat da ih sada sve nabrojimo, jer ovih pet godina sigurno ne bi prosle ovako da nije svih njih i da nije ekipa bas takva kakva jeste. Malo je teze pisati u trecem licu jer i sami znate da sam i ja dio te ekipe...ali jako sam ponosna na sve to i pokusacu da ne budem pristrasna.
Zlatka da hvalimo, bojim se da cemo pretjerati, pa kada digne nos, ju ju...necete ga moci stici, hehe... Ma salu na stranu, njega je suvisno hvaliti, pohvaljivati, uzdizati...njegovi postupci sami govore o njemu...svih ovih godina. Zlajo, ljuuubi te tvoja ekipa...
Znaci u moje ima i ime cijele Folkoteke...i Zlatka na celu naravno (vjerujem da ce se i on sloziti sa ovom idejom)...a nadam se i vas clanova (koji cete me poodrzati u ovoj ideji), zelim da se zahvalim svim moderatorima svakome pojedinacno za sve sto su uradili za ovaj nas sajt koji nam je kao clan porodice svima nama. I to sto sada ja mogu o Folkoteci da pricam ovako puna lijepih utisaka zasluzni su prvo oni, pa svi ostali.
Ami
Dr. Indira
Kneginja
Petkana
Plava Labudica
Plavusa
Prisionera
Saki
Meraklija
G4life
Mast
Juzni
Kamikaza
Joz
Dinci5
MuamerHz
Hvala vam svima sto ste bas takvi kakvi jeste. Ostajte nam puni ljubavi, ideja, osmijeha i animacija...pa ce svima nama biti dobro.
e Petko, nadam se da ce ova tema biti popunjena uskoro, da nam se i ostali clanovi jave, da se malo nasalimo, tracamo, i slicno...
nesto nisam ovih dana inspirisana za lijepe textove, al ukratko bih zeljela i ja da se zahvalim svima na forumu sto su tu, sto se druzimo, igramo, pjevamo, sa vama mi vrijeme prolazi brze
a posebna cmokara ovima gore nabrojanima, ispisala si jih po abecedi skoro kao "wanted" pa ljubim vas puno od reda, sem one prve
nego, da vam kazem sjajni ste, ostanite takvi kakvi i jeste, da NAM svima pozelim jos mnogo godina "estrade" hehehe i da se VAM zahvalim na svim lijepim trenutcima, koje sam svama provela, kako sa ovom najjacom ekipom, tako i sa ostalim najjacim clanovima...
voli vas i ljubi Ami
ajde sad osini po prasini, da cujem koji vrisak, gdje je plavojka, prisi...one su uvjek za urnebes
Ami, srce moje...ako ja pocnem da vrckam pa mi se jos pridruzi i Labud...ma ima da vas sve rastjeramo za 2 sekunde, hehehehe...ciscenjeeeeeee.... Ali zapjevajmo...to nam je u dusi...sto kaze Meraklijin potpis neka ide dalje...
Ja cestitam svim moderatorima, kako proslim tako i sadasnjim, na odlicno obavljenom poslu. Stvarno se primecuje da dajete sve od sebe da ovaj sajt bude ono sto jeste, i da bude sve bolji i bolji. Ja, kao relativno novi clan, mogu samo da kazem da ste svi vi ucinili da se ja u najkracem mogucem roku ovde pocnem osecati kao kod kuce, i da mi je drago da sam i ja deo ove masinerije.
Neka nam je srecan rodjendan, i sve cestitke, najpre Zlaji za pokretanje svega ovoga, pa onda svima vama za odrzavanje atmosfere ovde.
mi se volimooooooooooooooooo mi se volimoooooooooooooooo od ljuuubaviiii naseeee niceg nema sladjeeeeeeeeeeeeeee hahahaha hajmo na sto hehehehe
i ja zahvaljujem na svim lepim trenucima, i pogotovo naravno na druzenju, i novim steknutim drugarstvom
dao bog da vas nadjem i da osvitnem medju vama hehehe
tenk ju na primidbi u ovako jaku ekipu, i selektoru koji upotrebio svoju pametnu glavu da stvori sve ovo
ljubim vas svih ostanite kakvi jeste, ovako, dobri, fini, seksibilni, nasmejani i sasavi hehhehe
VELIKIIIIIIIIIIIIIIIII LJUBACCCCCCCCCCCCCCC sa sve moderatorke / moderatora / administratora i clanova hehehhee
Voli i ljubi vas vasa plavusa :.srce 2.:
__________________ Onima koji su mi se smejali,hvala...
Bez njih ne bih plakala...
Onima koji me nisu mogli voleti,hvala...
Bez njih ne bih upoznala pravu ljubav...
Onima koji su povredili moja osecanja,hvala...
Bez njih ne bih znala da ih imam...
Onima koji su me ostavili,hvala...
Bez njih ne bih otkrila sebe....
Ali onima koji su mislili da necu uspeti-
Njima najvise zahvaljujem,
jer bez njih ne bih ni pokusala....
Ja bi voleo da se ukljuce i clanovi kao sto je nas gruja, da pisu o nama moderatorimai da kaze svako svoje iskreno misljenje za sve... ja mislim da smo spremni svi na kritike kao i pohvale!
Pozzz 8)
__________________ Vaša omiljena Radio Stanica i još 500 drugih... SKINI OVDE