osam god. postojanja folkoteka portala (2002 - 2010)10. Maja 2010 god. FolkoTeka slavi svoj 8. rodjendan... cestitke, komentari, prisetimo se ko je sve bio moderator i sl.
@RnR, dobro dosao na forum... a o kojim reklamama pricas sto te blokiraju ... da probamo rijesit problem .... zelim ti ugodan boravak na www.FolkoTeka.com i sve naj ...pozzz
__________________ Idi sutra kod kostinog caleta on ce da bude kod Jovceta, pa ga pitaj jel moze da kaze Jovcetu
da ode do Slobodana Cokala da Cokalo pozove ristu da pita dal ima Borko Mirkovic daske za solovanje, koje su bile
kod boneta sudije pre dva meseca kad mu Ljuba Drlja dovezo od Muse sa traktor od laze Burgije. Vidi dal ima pa mi
javi a ako slucajno ne moze da se nadje pitacemo Zvonka komsiju pa od njegovog zeta kum on mora da ima to sto
nam treba.
__________________ Onima koji su mi se smejali,hvala...
Bez njih ne bih plakala...
Onima koji me nisu mogli voleti,hvala...
Bez njih ne bih upoznala pravu ljubav...
Onima koji su povredili moja osecanja,hvala...
Bez njih ne bih znala da ih imam...
Onima koji su me ostavili,hvala...
Bez njih ne bih otkrila sebe....
Ali onima koji su mislili da necu uspeti-
Njima najvise zahvaljujem,
jer bez njih ne bih ni pokusala....
Masalna,evo ih punih sedam.
Sretan rodjos i od mene,puno uspjeha i u buduce.
Pozdrav svim clanovima Folkoteke a poseban pozdrav za Selektora i Ami....njoj ce biti sutra punih sedam godina kako se uclanila i kako je na ovom forumu,jos tri pa penzija benificirani radni staz.
uzvraćam pozdrav, naravno čim sam se učlanila odma sam naletjela na ovog indijanca iznad sebe koji je priskočio u pomoć čim je sliku vidio a o partizankama da ne pričam ....
šalim se, drago i neopisivo se osjećam ovdje kao u svom drugom domu...nekad više nekad manje...tako nam svima dođe
zato hvala ti Folkoteko i dabogda nam izdržala barem dok se i naši unučadi ne počnu upisivati
sretno veseloj ekipi, moderatorskom timu, administraciji.... dugo ste izdržali i nadamo se još puno puno dugim veselim godinama uz sve nas
Eh, FolkoTeko....Da nije tebe, mnogo drugih stvari ne bi bilo... 8)
Necu mnogo stvari da zelim, samo da ostane ovakva kakva je bila do sada, najorigininalnija, jedinstvena i neponovljiva! A trenutno preseljenje i manji tehnicki problemi govore dovoljno o tome koliko se razvijamo iz dana u dan
Volim sto sam ovde i VOLIM FolkoTeku, i sto sam deo najvece i najlepse muzicke porodice na netu!
Pozzz Beba
__________________ Ja znam da vreme ne voli heroje
i da je svaki hram ukaljalo
al' meni, eto, ništa sem nas dvoje nije valjalo...
Ja znam da vreme uvek uzme svoje
i ne znam što bi nas poštedelo?
al' meni, eto, ništa sem nas dvoje nije vredelo...
Tolika mi je zelja bila, da cŤestitam Folkoteki punih 7 godina rada, da sam morala da se upisem!
Moram priznati, da mi to jedva uspelo. Sa firefox nikako nisam mogla, pa sam se setila na iexplorer. I evo me medj‘u vama.
Zatvoreni ste za goste, gosti ne mogu pisati, a ni poslati kome poruku ili mejl (nijedan nije vidjen).