Jos jedna ploca koju smo dobili na ripovanje Izmedju ostalog, i najveca zelja od PG-a...Medjutim, ploca jeste nova, ali je kriva, valjda od stajanja
Sve u svemu, zao mi je sto nije album kompletan...Jednom kad promenimo gramofon, pokusacemo da ponovimo ovo sto do sada nije uspelo... A ostatak ripovanih pesama, paaa nadam se da ce valjati
Imam ovu kasetu,odripovao sam je u wav,ali nisam imao volje da je sredjujem,jer je kaseta užasna.
Probaću da je sredim koliko-toliko,pa da napravimo neki mix sa LP i kasete dok se ne nadje bolje.
ehhehe e ovo mi se svidja, kad tema ozivi
Bice uskoro postavljene pesme, samo dok sredim tagove... Kao sto rekoh, kvalitet sami ocenite, ali ja mislim da ne zvuci tako lose
A 'Plavi haos' sto Ivan pominje, meni PG rece da se ta pesma ne nalazi na ploci....Mozda na nekoj drugoj, ali na ovoj ne definitivno.
Plavi haos je Vanesina pesma, Marina i Rajko samo gostuju, narocito Rajko koji ima jako mali deo u pesmi, pa neverujem da je ikada to stavio na svoj album. Ako bi trebalo neko da je stavi na album vise bi trebalo Marina nego Rajko jer skoro pa isto ko i Vanesa ucestvuje u pesmi. Vazno je ima kod Vanese na album ako nista drugo.
Sad cu da preslusam album pa da jos malo ozivim temu mojim lomotenjem jer su skoro svi jako mrzovoljni za komentarisanje sem da napisu "hvala" )))
Jel je jedinica slucajno preskocena ili je ploca tako iskrivljena da se nije mogla izvaditi ?
Bas to D, nije bilo sanse da se izvuce prva pesma Ja zaboravila da napisem...
Recimo, sto je zanimljivo, ovu pesmu 'Diskoteka' sa Bekutom, posto sam znala da moze jako biti zanimljiva na forumu, cetiri puta sam snimila. Sreca pa sam sacuvala sve pokusaje i ispostavilo se da je poslednji bio talican A sva cetiri se razlikuju u nekom seckanju...ova postavljena mislim da bi trebalo da je cista.
A to sto se komentarisanja tice... Ja sam vec digla ruke od moljakanja i smaranja ljudi da se oglase, da daju svoje misljenje ma kakvo ono bilo...no nista od toga, malo ko je reagovao Sta da radimo, ne mozes nikoga terati ni na sta. Kad naidje inspiracija, javice se.
Mene vise od ne komentarisanja albuma nervira situacija kada se postave npr 2 albuma, i ocekuje se treci, i ne stignu posteno da se ta dva preslusaju vec krece bombardovanje pitanjima - a kada ce XY (taj treci)...Tada sam u stanju da bacim i komp i monitor kroz roletne