Header

NewsRide.net

Forum Left Top

nudim svašta nešto neki zanimljiv youtube video, neku zanimljivu pesmu, sve ovde možete ponuditi i podeliti sa nama...

odgovora

LinkBack Alatke za temu Oceni temu Modus prikazivanja
Staro 06-07-2009, 18:14   #1 (permalink)
Domaćin

Selektor Avatar

Status: Administrator
S nama od: May 2002
Standardno Milan Radovic KALIMERO 1998 - ZAM AK 184

Milan Radovic KALIMERO 1998 - ZAM AK 184

1. Milan Radovic Kalimero - Zivim kao mali Bog (3:50)
2. Milan Radovic Kalimero - Veni, veni ruzo moja (3:36)
3. Milan Radovic Kalimero - Mile pile (duet) (3:13)
4. Milan Radovic Kalimero - Covek Lutalica (3:31)
5. Milan Radovic Kalimero - Veliki djavo (2:47)
6. Milan Radovic Kalimero - Grumen zemlje mali (3:59)
7. Milan Radovic Kalimero - Da je srece k'o sto nije (2:29)
8. Milan Radovic Kalimero - Bio sam ljubav njena (3:45)
9. Milan Radovic Kalimero - Kad podvucem crtu (3:15)
10. Milan Radovic Kalimero - www.FolkoTeka.com™ - Regruti (3:25)

Posto mi je moja NUDIM tema postala nepregledna i mnogo vise mi se svidja kad svaki album ima svoju temu zbog diskusije i svega drugog... eto ja od sada radim ovako... pa ko zeli takodje da postavlja albume, ne mora vise u svoju temu, moze da otvara za sve sto nudi, novu temu... ako hoce anketu, ako nece ne mora... ali mislim da je bolje ovako otvarati teme...

Jos da dodam za album, u trecoj pesmi "Mile pile" onaj duet, me podseca na Nadu Topcagic jedno 99%, ali nema nista navedeno na omotu, tako da sam to izostavio i samo napisao (duet), ako neko zna tacnije informacije, bilo bi dobro da doda... Hvala vam!

Pozzz Selektor 8)
Prikacene slike
Vrsta fajla: jpg Milan Radovic Kalimero 1998 - Prednja - www.FolkoTeka.com.jpg (230.6 KB, 23 download/a)
Vrsta fajla: jpg Milan Radovic Kalimero 1998 - Unutrasnja - www.FolkoTeka.com.jpg (268.9 KB, 23 download/a)
Prikaceni fajlovi
Vrsta fajla: mp3 Milan Radovic Kalimero - 01 - www.FolkoTeka.com - Zivim kao mali Bog - 1998.mp3 (4.41 MB, 44 download/a)
Vrsta fajla: mp3 Milan Radovic Kalimero - 02 - www.FolkoTeka.com - Veni, veni ruzo moja - 1998.mp3 (4.14 MB, 52 download/a)
Vrsta fajla: mp3 Milan Radovic Kalimero - 03 - www.FolkoTeka.com - Mile pile (duet) - 1998.mp3 (3.70 MB, 51 download/a)
Vrsta fajla: mp3 Milan Radovic Kalimero - 04 - www.FolkoTeka.com - Covek Lutalica - 1998.mp3 (4.05 MB, 55 download/a)
Vrsta fajla: mp3 Milan Radovic Kalimero - 05 - www.FolkoTeka.com - Veliki djavo - 1998.mp3 (3.21 MB, 53 download/a)
Vrsta fajla: mp3 Milan Radovic Kalimero - 06 - www.FolkoTeka.com - Grumen zemlje mali - 1998.mp3 (4.59 MB, 50 download/a)
Vrsta fajla: mp3 Milan Radovic Kalimero - 07 - www.FolkoTeka.com - Da je srece ko sto nije - 1998.mp3 (2.85 MB, 39 download/a)
Vrsta fajla: mp3 Milan Radovic Kalimero - 08 - www.FolkoTeka.com - Bio sam ljubav njena - 1998.mp3 (4.31 MB, 53 download/a)
Vrsta fajla: mp3 Milan Radovic Kalimero - 09 - www.FolkoTeka.com - Kad podvucem crtu - 1998.mp3 (3.74 MB, 58 download/a)
Vrsta fajla: mp3 Milan Radovic Kalimero - 10 - www.FolkoTeka.com - Regruti - 1998.mp3 (3.92 MB, 45 download/a)
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links

Your Ad Here
Staro 06-07-2009, 19:13   #2 (permalink)
Novi

Status: Registrovani
S nama od: May 2008
Standardno

Hvala Selektore na albumu... Inace volim sve sto je iz ZaM produkcije, period 96 - 99... Sve me to seti na neke lepe dane...
Sto se tice dueta, to jeste Nada Topčagić.
A što se tiče Kalimera, solidan pevač, pevao je prave narodne pesme, i posle ovog prvenca, snimio je još jedan album 99 god takođe za ZaM.
Ideja da svaki album ima svoju temu je dobra, jer zaista se albumi, ako ih postavljaš u jednpj temi, zagume među komentarima... A kako će oni koji postavljaju samo neke pesmice i singlove, ili pak omote?
hrcakns je offline  
Add Post to del.icio.usSpurl ovaj Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 06-07-2009, 19:19   #3 (permalink)
Domaćin

Selektor Avatar

Status: Administrator
S nama od: May 2002
Standardno

Pa sta ja znam, ako se postavlja omot, ne bi bilo lose da se i za omot bar nadje adekvatno dobar naziv...

Tipa: Kalimero 1998 - Zam AK 184 omoti

Mislim da je predglednije, jer se covek izgubi u temama... a ovako se zna, prva tema je za pesme, album, omot sta ja znam sta vec... a sve ostalo su komentari... mislim da je bolje tako

Probacemo pa dokle stignemo!

Pozzz Selektor 8)
Selektor je offline  
Add Post to del.icio.usSpurl ovaj Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Bookmarks

Tags
184, 1998, kalimero, kaseta, milan, radovic, rip, ripovanje, ripovi, zam

Alatke za temu
Modus prikazivanja Oceni ovu temu
Oceni ovu temu:

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove