ohoo welcome welcome babans u sekciji NUDIM ... evo ja skidam link pa cu ti javit kako zvuci 8) ... u buduce sta god zelis da nam ponudis od muzike, postavljaj ovdje, jer je ovo od sad tvoja tema ... pozzzz
ohoo welcome welcome babans u sekciji NUDIM ... evo ja skidam link pa cu ti javit kako zvuci 8) ... u buduce sta god zelis da nam ponudis od muzike, postavljaj ovdje, jer je ovo od sad tvoja tema ... pozzzz
Upravo sada hoću, a uz put da pohvalim ideju da svaki upload-er
ima svoju pa nek' se razbaškari !!
moram priznat da si bas i izabro favorit od ovog albuma, bar po mom ukusu ... nisu pjesme za bacanje ... ovo me nekako vraca u moju mladost ludost kad sam se palila na pjesme od Guns n Roses, Whitesnake, Skid Row itd. hahaha... hvala za linkove .. pozzz 8)
[COLOR="Green"][B][I]moram priznat da si bas i izabro favorit od ovog albuma, bar po mom ukusu ... nisu pjesme za bacanje ... ovo me nekako vraca u moju mladost ludost kad sam se palila na pjesme od Guns n Roses, Whitesnake, Skid Row itd. hahaha... hvala za linkove .. pozzz 8)
Ufff đe me nadŽe !!
Sve ove što nabroja, nikad nisam vol'O....nekako deluju instant, šminka!!
Još kad mi neko kaže kako je Europe "grupa", dodŽe mi da "peglam" !!
Vi'š, ima interesenata!!
Pored tebe, još dvoje skinulo !!
hahaha doduse Europe nisam nikad voljela, a za ovo ostalo, vidis, ukusi su razliciti .. isto tako se i mjenjaju ... a za zainteresovane nebih se brinula, cek dok se cuje po netu da se rocker nasao na FolkoTeci postavljat hehehe... haj da i ja malo pomjesam muziku ... pozzzz
[COLOR="Green"][B][I]hahaha doduse Europe nisam nikad voljela, a za ovo ostalo, vidis, ukusi su razliciti .. isto tako se i mjenjaju ... a za zainteresovane nebih se brinula, cek dok se cuje po netu da se rocker nasao na FolkoTeci postavljat hehehe... haj da i ja malo pomjesam muziku ... pozzzz
Odlično Plava, pogotovo Aerosmith!!
Okačiću Hinder, a ti nađi na JuTubetu Take It To The Limit pa reci
da to nije Aerosmith !!