Tose Proeski i prijatelji - 2010 - Jos uvijek sanjam da smo zajedno [Dupli CD]
Izvođač: Toše Proeski i Prijatelji
Album: Još uvijek sanjam da smo zajedno
Godina: 2010
Izdavač: Tose Endzel Music
Kataloški broj: Dupli CD 016
Nosač zvuka: CD Rip @ 320 kbps
CD1 01. Toše Proeski - Jos uvijek sanjam da smo zajedno
02. Aki Rakimovski - Kasno je za sve
03. Kaliopi - Zasekogaš [Makedonska verzija]
04. Bojan Marović - Budi dobra prema sebi
05. Tony Cetinski - Zajedno
06. Nina Badrić - Znam te ja
07. Jelena Tomašević - Gde da odem da te ne volim
08. Boris Novković - Vraćam se
09. Elena Risteska - A mozevme [Makedonska verzija] CD2 01. Kasno je za sve [instrumental]
02. Zasekogaš [instrumental] 03. Budi dobra prema sebi [instrumental] 04. Zajedno [instrumental] 05. Znam te ja [instrumental] 06. Gde da odem da te ne volim [instrumental] 07. Vraćam se [instrumental] 08. A mozevme [instrumental]
Pošto postoje mnogobrojni vatreni fanovi čekao sam ko će da okaći album ali izgleda ostaju opcije: da ga okaćim ili da umrem čekajući, pa sam izabrao onu prvu jer izgleda ti fanovi i ne kupuju albume. Po nekim nezvaničnim informacijama izgleda izdanje za ostatak Balkana će se razlikovati po tome sto pesme od Kaliopi i Elenu Ristesku će biti na Hrvatskom jeziku, s toga pored njihove pesme sam naglasio da su na Makedonskom na ovom izdanju. Ne znam koliko je to tačno ali s obzirom da su orginal tekstovi pisani na Hrvatskom, a i tagovi CDa su sa takvim nazivima vrlo je moguće da su snimljene te verzije. Naravno biće izmene i u omotu jer na Makedonskom izdanju su napravili grešku pa su preko spisak lepili novi spisak, a i ceo omot je na ćirilicu. Uživajte
Music gets the best of me
Je li moze neki drugi link osim rapidshare,posto s njim imam problema
Hvala!!!
ja ti ne mogu pomoci, zato sto imam isti problem kao i ti, a i kao 70% njih koji skidaju muziku sa free... i stvarno ne razumem, zasto se na ovom forumu ne postavlja muzika, npr.preko speedyshare-a, sendspace-a... al dobro, postavljali su preko megaupload-a sto je za pohvalu...
Jedan mesec premium na rapidu je manje nego cena ovog CDa. Kad vec skidate albume zasto si ne uplatite rapid i imate za mesec dana da skidate do mile volje po 25 GB dnevno. Ne moze covek svakome da udovolji. Mislio da ga okacim u 192 na forumu standardno i odma bi krenuli pitanja zasto nije 320? A kad ce 320? itd .... A 320 tako ne moze da se okaci. Kad sam vec kupio CD valjda mogu da ga okacim gde mislim da treba. Pokusajte par puta, uspece nakon par pokusaja. Okacicu i na serveru ali ne obecavam tacno kad, imam i druge obaveze, ako i tada niste zadovoljni ondak vama se ne moze naci ni pocetak ni kraj.
LinkBack to this Thread: http://www.f-ton.org/forum/noviteti-novi-albumi-2010/9380-tose-proeski-i-prijatelji-2010-jos-uvijek-sanjam-da-smo-zajedno-dupli-cd.html