Nije album nimalo los. Tipicno Neda. Ali jako malo novih pesama za slusanje. 3-4 su vec bile promovisane ko singlovi, a uglavnom su bas te one koje su najupecatljivije na albumu. Zadnja je preradjena sa albuma 2004. To sam kasnije ukapirao pa nisam naveo u post. Ali sve u svemu nije lose, prija slusanje njenog glasa i njene pesme. Bar meni
nisam oduševljen albumom, ovo je u stvari muzika hrvatske, znači nije balkansko.
pesma naj naj je obrada iz grčke, ali tu pesmu je giorgios alkaios uradio za ruske fanove, zato zvuči tako neobično.
album je ko od ace ilića, samo od neke ženske.
__________________ Иза такозване и самозване урбаности крију се осакаћене личности обележене тешким комплексом инфериорности спрам свог националног порекла
To moramo da cekamo original od Dejana ili da cekate dok ga mi kupimo...
Ja sam imao jos prekjuce poziv iz CD Shopa, ali nazalost nisam stigao da se javim niti da odem... sorry
Sta lupate bre ?!?!?! izdanje za Hrvatsku ili neznam sta.
Oduvek je Nedina pesma pre svega bila pravljena za hrvatsko trziste (jer u Srbiju i okolinu prolazi muzika od bilo koje drzave kad je dobra, jer nemaju ostali predrasude kao Hrvati, pa ako je oni uzmu kad se ponudi za ostale je najmanji problem da se utrpa da je izadju) i ona se ziva pojela kad Hrvati nisu zeleli da izdaju njena par albuma koje je prvo izdala za Srbiju a uveliko najavljivala da su se Hrvatski izdavaci konacno odlucili da izdaju njene albume posle par godina pauze. To je taj jedan jedini novi album koji ce svugde biti sa istim pesmama i spiskom samo ce sa svaku drzavu biti drugi izdavac. Za Bosnu ga prvo izdao BN jer su bili najbrzi, sledi izdanje za Hrvatsku (Hit Records koji je prosle godine izdao best of Nede Ukraden sa pesama od albume izdati za Grand) Bugarska ce biti Sunny Music (Jer je poznato da Bugari nikad ne uvoze diskove nego ih sami stancaju, ali bas sve, nezavisno od kog kraja sveta je album poreklom) ako se PGP odluci da ga uradi ako ne ostace neizdan u Srbiju (Kao sto sam rekao u nekom postu bice dupli CD, ovaj isti album i CD2 sa rimejkovima i remixima starih hitova). S tom razlikom sto ce pakovanje za Hrvatsku da bude standardno a Bugarsko je moguce da ode u Digipack kao sto je i CD sa rimejkovima uradjen, doj je BN po novim standardina (Uzasni DVD cover, naravno Grand je kriv za to).
To je cela prica oko albuma i nista nije komplicirano, sem sto pojedini kompliciraju kao uvek, zato ne komplicirajte nego slusajte pesme )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))