Upravo nam se javio jedan clan i salje nam Mitrove pesme....Znaci USKORO (u toku veceri ) ocekujte album za download
Uzgred, Selektor mi se takodje javio da ima album, al njega sad ufatiti kad je lepo vreme - nemoguca misija No imamo mi nase verne FolkoTekase koji ne spavaju i misle na nas sa nama
Pozzz Beba
__________________ Ja znam da vreme ne voli heroje
i da je svaki hram ukaljalo
al' meni, eto, ništa sem nas dvoje nije valjalo...
Ja znam da vreme uvek uzme svoje
i ne znam što bi nas poštedelo?
al' meni, eto, ništa sem nas dvoje nije vredelo...
Mitar Miric 2009 - Licis na sve moje bivse - youtube snimak video
I pustene su pesmeeeeee
Ne znam za vas, ali ni najmanje mi se ne svidja Mitrov album...kao da se neko sprdao sa njim (citaj: Marina Tucakovic koja je textopisac najveceg broja pesama) Totalno su mi smesni tekstovi, pa uostalom pogledajte i sami, i preslusajte pesme...
A povrh toga sto su mi nebulozni textovi, isti osecaj imam kao kad sam Miletov album (poslednji) prvi put slusala...pedofilske pesme 100%
Ne znam, daj Boze da neko misli drugacije, ali ovo je meni totalno FUJ!
sad skinula...u pravu si nije mu nesto album...steta...hvala puno
__________________ Ako ikada dozivis poraz ne dozvoli da u tvome oku zablistaju suze, jer ljudi su zlobni i na rusevinama tvoje srece, sagradice spomenik svojoj pobedi.
ni ja nisam oduševljen ni muzikom ni tekstovima. ima pesme koje mogu da se slušaju i zbog toga je ovaj album bolji od prošloga, ali nije to to jednostavno. skoro sve pesme ne idu uz njega.
pesma gazi gazi je u stvari dobra, ali su zaboravili bass
ne znam kakvi amateri su to uradili....
teško je nešto izdvojiti, možda 988, šareno, ne teraj me kao stranca.
pozzzzzzz
Ovaj album je uzas, fale mi reci koje bi mogle da opisu ovog kurtona na estradi...znaci ladno je opisao servisne brojeve u srbiji...
Jos jedan album, za rubriku, ZALI BOZE PARA!