Mitar Mirić je kralj pa makar snimio CD brez pesama !
steta sto ga nije snimio ja bi ga prvi ponudio svima na folkoteki.jer imam toliko praznih cd
__________________ danas ti je svadba za drugog te daju,pored tebe covjek koga nisi htjela,
pognula si glavu da sakrijes suze u gomili svijeta kad si mene srela,
moj si prsten duso u njedrmim skrila da bi bol i tugu lakse pobjedila
nek moj prsten vjecno tvoje srce grije ne budes li srecna za nas kasno nije
meni je skroz zanimljiv album, na fazon mi je onog albuma dotakni me. cudan mi je prednji omot. pise bonus hitovi a na zadnjoj strani nema spisak o cemu se radi?
meni je skroz zanimljiv album, na fazon mi je onog albuma dotakni me. cudan mi je prednji omot. pise bonus hitovi a na zadnjoj strani nema spisak o cemu se radi?
Mislim da je to neko skenirao piratski CD kupljen na buvljaku ili na nakom sličnom mestu. Pirati obično stave i te "bonus hitove"... Original omot CD-2 ima samo 8 pesama, i ne pišu nikakve bonus pesme...
Bas tako, to je da se popuni CD, da ima sto vise, da bi narod privuklo... a meni se nije davalo 10 eura da kupim taj CD...
Mada moj prodavac diskova ima musterija sto kupuju kod njega diskove i samo uzmu disk za u auto a ostave omot kod njega da baci, on to cuva da nekome da ili pokloni, pa ako izbije mitar, on ce mi dati...