o jebem ti album kad nema ni jedne narodne pjesme.
MITAR ODI BACI SE SA SPRATA, pa nemozes ti bez harmonike da pjevas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s. 988,secerlema,pdv,licis na bivse se mogu 70% slusati, ove druge je uopce steta staviti na hard disk
ISKRENO SE NADAM DA CE MITAR MIRIC SNIMITI NOVI ALBUM I TO JOS U OVOJ GODINI U SURADNJI SA NOVICOM UROSEVICEM, jer ovo ne lici na njega.
Njegovo vreme je vec odavno proslo isto tako Kemalovo i drugih starijih pevaca neznaju oni vise nista ni sta ni kako ni zasto rade verujte zato to sve ovako grozno i zvuci a mi nesto ocekujemo i nadamo se kobajgi da ce oni nesto da naprave ;-) nema nista od toga i samo se pitam kako je moguce da oni od ovoga uzasa mogu da zive hmmm.........
meni se album niposto ne svidja ali znam da ce se pustati po diskotekama sigurno.jer ovakve pjesme vole klinke.
__________________ danas ti je svadba za drugog te daju,pored tebe covjek koga nisi htjela,
pognula si glavu da sakrijes suze u gomili svijeta kad si mene srela,
moj si prsten duso u njedrmim skrila da bi bol i tugu lakse pobjedila
nek moj prsten vjecno tvoje srce grije ne budes li srecna za nas kasno nije
Mitar Mirić 2009 - KATASTROFA. Hoće deda da bude mladić od 20-ak godina, pa to ti je. Tekstovi katastrofa. Mitrov poslednji album, koji mu je bio super, je onaj izdat 2000 godine. I da je sada snimio takve pesme, u narodnom duhu, sa harmonikom, napravio bi uspeh. Ne kontam zašto svi pevači starijih generacija rade tu nazovi "modernu" muziku kad im ne leži.
Ipak, mislim da Mitar ima dosta kredita kod publike, zahvaljujućim starim hitovima, tako da će se ovo ipak vrteti i koliko-toliko slušati...