ajoooooj u najboljoj pesmi ima smetnje (cobe - ti pripadaš samo meni)
jel to i na cd-u tako?
sviđa mi se većina pesama mada je prva polovina generalno lepša.
svi pevaju odlično, ali nemaju svi nešto posebno u glasu, to se ovde tačno čuje
inače mislim da su ove stare jugoslovenske narodne pesme najbolji dokaz za to da su sve zvezde granda stvorene za narodnu muziku, tj. za taj način pevanja sa trilerima i emotivnošću. one pop pesmice što ima većina njih ruši njihove glasove.
nije bitno kakvu narodnu pevaju, ali bitno je da ubuduće na neki način, ili tradicionalnije ili modernije, ostvare sve svoje glasovne mogućnosti u pesmama sa bilo kakvim narodnjačkim zvukom.
jel to i na cd-u tako?
svi pevaju odlično, ali nemaju svi nešto posebno u glasu, to se ovde tačno čuje
inače mislim da su ove stare jugoslovenske narodne pesme najbolji dokaz za to da su sve zvezde granda stvorene za narodnu muziku, tj. za taj način pevanja sa trilerima i emotivnošću. one pop pesmice što ima većina njih ruši njihove glasove.
nije bitno kakvu narodnu pevaju, ali bitno je da ubuduće na neki način, ili tradicionalnije ili modernije, ostvare sve svoje glasovne mogućnosti u pesmama sa bilo kakvim narodnjačkim zvukom.
Molim te reci mi misljenje o pjevacu Aci Pejovicu? Hvala
jel to i na cd-u tako?
svi pevaju odlično, ali nemaju svi nešto posebno u glasu, to se ovde tačno čuje inače mislim da su ove stare jugoslovenske narodne pesme najbolji dokaz za to da su sve zvezde granda stvorene za narodnu muziku, tj. za taj način pevanja sa trilerima i emotivnošću. one pop pesmice što ima većina njih ruši njihove glasove.
chinkveto, što pitaš baš za acu ? nije on neki moj omiljeni pevač, ima par solidnih pesama, ali nije to to uglavnom. ja sam ti više za mileta kitića, miloša bojanića, kemala malovčića, radeta lackovića, i slične
cvrtilo, drago mi je da se slažemo
administratori, jeste li čuli za smetnje u cobetovoj pesmi ?