Zvezde Granda 2009 - Beogradska Arena - 20.06.2009 - Finale
Posto nam se blizi finale 'Zvezde Granda 2009', evo odmah da otvorimo temu...
Uzgred, evo odmah i redosled kako ce nastupati takmicari. Napomenula sam vec u temi 'Zvezde Granda' da ce finalne veceri tokom takmicenja gostovati i poznati pevaci, pa sada kad imamo spisak ko ce sve to ucestovati, da objavimo kako ce to sve izgledati.
Zvezde Granda 2009 - Beogradska Arena - 20. jun 2009 - Finale - Dueti sa poznatim pevacima
1. Milan Topalovic & Ana Bekuta
2. Slobodan Vasic& Ceca Raznatovic
3. Sasa Kapor & Lepa Brena
4. Aca Lukas & Jelena Kostov
5. Joca Stefanovic & Mira Skoric
6. Darko Lazic & Snezana Djurisic
7. Svetlana Ceca Tanasic & Sasa Matic
Dakle, takmicari ce se ovim redosledom nastupati, i takmicenje ce se odvijati tako sto ce u naredni krug prolaziti takmicari sa najvise glasova. Glasanje ce znaci imati nekoliko krugova dok se ne izglasa finalista sa najvise glasova.
Pesme cete kao i svake subote moci da nadjete za download na www.FolkoTeka.com™ kao i propratni video materijal
Pa da podsetimo ko su ovogodisnji finalisti takmicenja 'Zvezde Granda 2009':
A vec 27.06.2009 u emisiji 'Narod pita' bice premijerno prikazane nove pesme ovogodisnjih takmicara, top 12 finalista
Pozzz Beba
__________________ Kad pomislim na nas
sve molitve naglas
izgovorim u jednom dahu...
Dobro pitanje Zzz...Valjda je lakse reci 'Arena', ja tu rec bar koristim U slucaju da nekoga zanima i gde se nalazi hahaha odmah je tu, nadomak autoputa u Bulevaru Zorana Djindjica (ex Bulevar Avnoj-a)
U svakom slucaju, da se vratimo na temu, ja ne mogu docekati sledecu subotu Vec je poceo da me puca adrenalin hahahha cak vise zbog Cece nego zbog samog tamicenja
Za sta pitas Hamburg, za takmicenje u Areni? Pa ja mislim da ce biti kao do sada, dok se takmice pevace pesme drugih pevaca...A tek za dve subote mozemo ocekivati nove pesme...Kapiram da ce tako biti
Za sta pitas Hamburg, za takmicenje u Areni? Pa ja mislim da ce biti kao do sada, dok se takmice pevace pesme drugih pevaca...A tek za dve subote mozemo ocekivati nove pesme...Kapiram da ce tako biti
Pozzz
pitam za ove duete da li će biti neke stare pesme
1. Milan Topalovic & Ana Bekuta
2. Slobodan Vasic& Ceca Raznatovic
3. Sasa Kapor & Lepa Brena
4. Aca Lukas & Jelena Kostov
5. Joca Stefanovic & Mira Skoric
6. Darko Lazic & Snezana Djurisic
7. Svetlana Ceca Tanasic & Sasa Matic
Hahha e jesi djavo Ja jedva cekam da cujem kako ce se snaci ovi mladi...
A ja sad nisam sigurna...cak mislim da ce dueti biti prikazani sledece subote a ne u Areni 20.06. Jel gledao jos neko pa da potvrdi ovo Jesam i ja pukla...