Dodje vreme i da formiramo anketu, onu pravu, za glasanje
Ja sam sastavila sve vase predloge, i tako ce i biti navedeni u anketi. E sad, uvek se do sada birao samo jedan FolkoTekas koji zasluzuje titulu najboljeg, i nije postojala muska i zenska kategorija, pa cemo tako uraditi i ove godine
Sto znaci, samo jednom clanu mozete dati svoj glas. Stoga, dobro razmislite koga smatrate najboljim
Dakle, svi clanovi za koje mozete glasati u ovoj anketi, i svojim glasom odluciti ko ce vaziti za najboljeg FolkoTekasa u 2008. godini:
Imao sam cast da glasam prvi hehehe i moj glas je otisao Hamburgu Po mom misljenju najbolji je folkotekas, mnogo doprinosi ovom forumu, i cak mislim da bi trebali postaviti za novog moderatora, jer pojedini moderatori nisu bas aktivni Neka se niko ne naljuti ali to je moje misljenje
osmijeh dok se budim
volim tvoje usne kad tiho krenu
poljupcima u novi dan ...
Vidim niko se ne usudi glasati, svi cekaju da jos neko glasa...
Ja cu moj glas vec dati... i imam kandidate...
Jos se razmisljam izmedju ajle i abprama
Tebi ja bar lako, Selektore, jer razmisljas o samo 2 kandidata. Sta da radim ja kad ih imam 5-oro na spisku za koje bih glasao odmah sad. Zaista moram jos malo da razmislim Pozdrav
Ne kazem ni ja da na spisku ima losih....svi su oni dobri i aktivni clanovi ovoga foruma. Zato mi je i tesko da se odlucim kome dati glas. Ovoga puta ti je, Knego, spisak "BOLI GLAVA"
Hahhahah kako me sad nasmeja Pa ja sam samo izvukla iz svih predloga konacnu listu hehe...
Ako ti je bar malkice lakse, ni ja se jos defintivno nisam odlucila
I da, samo jedan info, zaboravih to da napisem...Ne morate se javno izjasnjavati za koga ste glasali (mada bi bilo pozeljno), ako mislite da nekom moze biti neprijatno...Ili ako ste predlozili jednog clana, pa sad zelite da glasate za drugog...Iz tog razloga, glasanje je napravljeno tako da se ne vidi ko je za koga dao glas!
Ja sam svog glas dala Milenki jer je ona ove godine u temama gdje sam ja bila moderator i to sam navise pratila...bila neprevazidjena. Ima drugih koji su takodje bili dobri, ali vise srece drugi put.
evo i ja sam glasala.....moj glas otiso po mom osecaju najboljoj prosle godine, bila je prisutna ko ni jedna druga, barem kolko sam ja primetila, zasluzila je a i ljudski nezamenjliva osoba...hvala na doprinosu i na svemu..znas!
moj glas ode Milenki kissic