Los Serrano - linkovi za download/Seranovi download
Eeee konacno da otvorim temu sa linkovima, ko zeli da pogleda seriju o kojoj ja mogu danima da pisem, pricam, da je gledam iznova i iznova
E sad, imamo samo jedan mali problem....Nazalost, na netu postoje samo prevodi samo za prvi serijal, od osam koliko ih ima ukupno...Ja sam pocela nedavno svako vece da snimam sa tv cele epizode, pa cu rado to postaviti, ali to je tek pocetak seste sezone...dakle, od mene mozete racunati na nekih 46-47 poslednjih epizoda, a ostatak, ne znam sta cemo za to Kad bi poceli ponovo da repriziraju pa da sve sastavimo....
Uglavnom, ja cu postaviti ovo sto imamo, tj ono sto se da naci, bar za sada... Trebalo bi da rade svi linkovi, ja sam svih 13 epizoda poskidala bez problema. U slucaju da nesto ne ide kako treba, samo mi recite i uploadovacu sa zadovoljstvom.
Od sledeceg posta krecu linkovi i prevodi
__________________ Ja znam da vreme ne voli heroje
i da je svaki hram ukaljalo
al' meni, eto, ništa sem nas dvoje nije valjalo...
Ja znam da vreme uvek uzme svoje
i ne znam što bi nas poštedelo?
al' meni, eto, ništa sem nas dvoje nije vredelo...
To je to se tice prve sezone...Kao sto sam napisala u prvom postu ove teme, samo je zvanicno prva sezona kompletna. Dok se ne pojavi ostatak, krenucu da postavljam epizode koje sam snimila
Do tada, uzivajte uz moju omiljenu seriju
Pozzz Beba
P.S.Setih se necega, pa mozda nije na odmet da napisem. Ukoliko se razlikuju naziv titla i naziv epizode, posto sam verovatno zaboravila da negde preimenujem, sve sto treba da uradite je da napravite da vam i epizoda i prevod imaju isti naziv (desni klik pa RENAME, ili jednostavnije F2). Primer:
Los.Serrano.DVDRIP.-.1x05.-.Me.gustas.cuando.callas.avi ----> serija
Los.Serrano.DVDRIP.-.1x05.-.Me.gustas.cuando.callas.srt ----> prevod
Ako ne izjednacite nazive oba fajla, odnosno i epizode i prevoda, prevod vam nece 'raditi' kad pustite da gledate epizodu.
Eto, verovatno velika vecina zna ovo, ali ne skodi da napisem
Pa da krenemo sa nasim uploadom epizoda Los Serrano
Dakle, sve naredne epizode koje budemo stavljali, nije potreban titl (prevod) i snimak je sa Studio B kanala
VI sezona
Los Serrano - 99. epizoda - Aquí huele a perro (Ovde zaudara na pse) - download