Header

NewsRide.net

Forum Left Top

ljubav ovo je čudna stvar i još zna da boli. Ali zna da bude i divna...

odgovora

LinkBack (3) Alatke za temu Modus prikazivanja
Staro 09-02-2010, 00:09   Tweetuj ovaj post! 3 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)
Domaćin

Selektor Avatar

Status: Administrator
S nama od: May 2002
Standardno Kako zavodi najveci šmeker na svetu

Na Samitu zavodnika u Kaliforniji Britanac Adam Lajons proglašen je za najvećeg šmekera na planeti. Evo njegovih saveta za zavođenje.

On je zaveo više od 500 žena, uključujući glumice i manekenke, i po svetu drži seminare za muškarce koji imaju problem da priđu ženama.

"U srednjoj školi su me proglasili za najsmotanijeg momka, a sada svi oni mogu samo da mi zavide", rekao je on na Samitu u holivudskom hotelu "Renesans".

Nekadašnji šeprtlja sada zarađuje za život tako što nesigurne muškarce uči "igri", a evo njegovog vodiča u deset lakih koraka, objavljenog u listu "San".

Prvi prilazak i šta tada reći

"Nije tačno da je sve u samopouzdanju. Ono se stiče tek kada imate dobru taktiku, a ona dolazi vežbanjem. Prevaziđite strah, i razgovarajte sa što više žena na različitim mestima."

"Devojke neće zapamtiti prvu stvar koju ste im rekli, tako da nije preterano bitno šta će to biti. Važno je da ne bude potpuna glupost, ili nešto zbog čega ćete ispasti čudni. Prva stvar koju kažete mora da bude nešto što će ih zainteresovati da nastave da vas slušaju."

Komplimenti su obavezni. "Ne morate da joj kažete da vidite zvezde u njenim očima ili sličan glupi start, ali kompliment je uvek dobar za početak razgovora. Ubacite ga opušteno u razgovor, kao da prekidate sami sebe."

Dobri primeri su "hej, super ti je kosa", ili "stvarno si baš ljubazna". Ako nemate samopouzdanja da komentarišete njen izgled ili ponašanje, pokušajte sa nekom malom šalom. Čim joj izmamite osmeh, nastavite dalje i pokušajte da saznate više o njoj.

Uzimanje telefonskog broja

"Traženje telefonskog broja ne ide 'na prazno', već devojci morate pokazati da postoji razlog da ostanete u kontaktu.

Ako ste već proveli pola sata u razgovoru, pokušaj sa 'baš bi trebalo ponovo da se vidimo' pada u vodu.

Pronađite nešto što imate zajedničko, i ponudite da to radite nekog od sledećih dana. To može da bude želja da pogledate novi film, probate neki restoran...

SMS ili poziv

Lajons preporučuje da počnete opuštenom porukom koja sadrži pitanje, kako biste mogli da "opravdate" kasniji razgovor.

"Devojka koju ne poznajete dobro, ali želite da je upoznate, apsolutno mora da dobije tretman zvani 'moja devojka'. Delujte opušteno, ponašajte se kao da se duže znate i iznad svega budite džentlmen."

Šmeker ne plaća večeru

Lajons zabranjuje svakom muškarcu koji hoće da postane zavodnik da plati ceo račun izlaska.

"Preporučujem da tokom večeri ne sedite u istom lokalu celo veče, već posetite dva mesta. To mogu da budu bar, restoran ili neka klopa posle bioskopa. Obavezno ponudite da platite samo jedno od ta dva! Obično gledam da platim veći iznos, ali ne i sve. Recite joj: 'Vodim te na večeru, znam super restoran, pa ti možeš da nas izvedeš na piće ili dezert kasnije'."

Bioskop ili gledanje filma kod kuće

"Ako ste se već opustili, pričamo o drugom ili trećem sastanku, dogovorite se da zajedno gledate neki film."

Šmeker preporučuje da ugovorite gledanje kod kuće. Opet podelite 'račun' - neka ona donese DVD, a vi spremite posluženje i piće, ili obrnuto.

Odaberite film za koji znate da bi joj se dopao, a koji nijedno od vas dvoje do tada nije gledalo. Ako želite da je skroz raspilavite, preporučujem filmove 'What dreams may come' ili 'Notebook'".

Odložite seks

Lajons savetuje da nagovestite da biste želeli seks, ali da se uzdržite na najmanje prva dva sastanka.

"Možete da joj stavite do znanja da biste voleli više fizičkog kontakta, pošto će to učiniti da se oseća poželjnom i seksi, a ukoliko to odložite za nekoliko dana, šaljete joj poruku da je poštujete i da ne želite da se namećete".

Konačno - spavaća soba!

Najveći šmeker na svetu i ovde preporučuje varijantu sa gledanjem filma.

"Zgodno je da se ušuškate na kauču, mazite, dodirujete i počnete da se ljubite. Ako je atmosfera opuštena, oboje ste dovoljno samouvereni i sigurni, neće biti teško da se prebacite u spavaću sobu".
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links

Your Ad Here
Staro 09-02-2010, 00:38   #2 (permalink)
Domaćin

plavusa Avatar

Status: Moderator
S nama od: Jul 2005
Godine: 24
Standardno

Citiraj:
U originalu napisano od Selektor Pogledaj poruku

"Devojke neće zapamtiti prvu stvar koju ste im rekli, tako da nije preterano bitno šta će to biti
.
ja ja...leleee, pa ja pamtim kao slon SVE, i vazno mi je to kako mi prilazi prvi put i sta kaze, jer se prisetim i nakon nekoliko godina, nesme to da bude glupost jer cu ga sigurno iskulirati, tako da nam ovde smekersi greski.......i tako se pitam kolko ima love di je slika??

plavusa je offline  
Add Post to del.icio.usSpurl ovaj Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 09-02-2010, 01:31   Tweetuj ovaj post! #3 (permalink)
Domaćin

Selektor Avatar

Status: Administrator
S nama od: May 2002
Standardno

A sta ako ja necu vezu, vec samo sex, jel i onda treba da glumim smekera... ima dosta tacnih stvari ovde, mada mislim da bi moja enciklopedija sadrzala i jos neke druge stavke

Sve u svemu zanimljivo...

Pozzz
Selektor je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 12-02-2010, 01:26   #4 (permalink)
Drugar

Dr. Indira Avatar

Status: Registrovani
S nama od: Mar 2005
Godine: 30
Pošalji poruku MSN-om to Dr. Indira
Standardno

ja ipak mislim da je najbitnije izmamiti zeni osmeh na lice, ustvari naterati je da se meje od srca i da zaboravi na sve sto je okruzuje, tu si vec dobio VIP ulaznicu, netreba da budes mnogo pametan....

Dr. Indira je offline  
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Bookmarks

Tags
ĺˇmeker, kako, najveci, smeker, svetu, zadvodjenje, zavodi

Alatke za temu
Modus prikazivanja

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlići su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.f-ton.org/forum/ljubav/9496-kako-zavodi-najveci-smeker-na-svetu.html
Napisao-la Za Type Datum
Kako zavodi najveci šmeker na svetu - FolkoTeka.com forum ovu temu Refback 09-02-2010 15:12
SERIJA: Sva ta ravnica ? Online gledanje ? epizoda 3 | www.FolkoTeka.com ovu temu Refback 09-02-2010 07:33
Sa?a Kova?evi? - Novi album "Ornament" | www.FolkoTeka.com ovu temu Refback 09-02-2010 01:19

Forum Right Top
Forum Left Bottom Forum Right Bottom

Right Left
Member Login
Forgot password?
Connect with Facebook
Forum LeftForum Right

www.FolkoTeka.com

Forum Statistika:
Članova ukupno: 38,642
Tema ukupno: 9,024
Postova ukupno: 307,963
Trenutno 115 korisnika
šeta našim forumom.

Pratite nas na Twitter-u

Pratite naš Feed

Free Flash Games

Podeli |

Forum LeftForum Right

Reklame

Forum LeftForum Right
Right Right
Right Bottom Left Right Bottom Right

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60