BISERI IZ "KEFALICE" (DEČIJA EMISIJA) -Ljubav je…kad…kad ti drnda srce !! Kako se zovu ljudi koji žive na selu? -SEOCI Šta je to problem? -Pa problem je kad mama kaže da je veliki problem i ja onda dobijem batine! Kako se zove čovek koji radi na pumpi??? -Benzioner Kako se zove muška sekretarica? -Pa evo na primer može da se zove Marko Je li tvoj deda možda penzioner? -Ne, on ne trenira nikakve sportove Razlika između sela i grada? -Paaaa, u selu je trava cela, miiiiislim iz jednog dela, a u gradu je isprekidana Šta je brak? -Brak je kad momak i devojka odu prvo u crkvu, a posle u banku ili poštu, nisam baš siguran. I šta su oni posle toga? -Pa baba i deda!! Kako izgleda neko ko se zaljubi? -Pa moraš da se naparfimišeš, da se obriješ, da uzimaš žilet i napraviš ovako kosu kao jež da izgledaš kao frajer i da imaš zlatan zub! A zašto si se ti zaljubio u tu devojčicu? -Pa jako je lepa, ima dugu kosu i slaže mi se uz mene! -Ima lepu odeću, može da se lepo obuče i ima svoj stan. Šta je kredit ? - To je ono u telefonu. Kada ti se potroši a ti uključiš punjač i imaš kredit. - Moja mama traži od tate da joj da na kredit platu jer je ona ta koja je završila fakultet. Šta je to politika? -Ima nekoliko vrsta. Jedna su neke novine pa se čitaju, a druga je kao kolač. -Kolač? -Da, to meni moja mama ponekad daje. Unutra ima čokolada a ponekad i spolja ima čokolada. -A ko su političari? -To su ljudi koji prave politanke. Bogatstvo - moja mama baš voli pare. Volim i ja i nikom ih ne dam. - to je kad kupuješ sve pa ti opet na kraju bude dosadno Psiholog - ti si psiholog ako nekoga hipnotišeš. - on pomaže ljudima. Daje savete. Npr. da ne jedeš nešto bajato. - on te pita jel znaš TO i ako ne znaš onda ne mozeš u školu jer ne znaš šta je TO. - liči mi da je jako star i da je jako glup. Reklame - one sluze da ideš da piškiš ako ti se piški. Venčanje - to je kad nađeš momka da se oženiš ali prvo moraš kao moja tetka da ga varaš Ljubomora - i ja sam nekad ljuboromomoran...a ne mogu to bre da kazem ja. Kako se zovu ljudi koji rade u banci - pa ne znam, nisam ih pitala. Šta je benzin? " Pa. ..to je neka masnoća koja se sipa u kola da bi radio brže njegov organizam " Da li voliš životinje? -- Volim…pile, prase. Krilce od pileta mi se najviše sviđa! Država je jedna zemlja... gde ljudi žive... tu može i ponekad da raste cveće ili seno... može paprike i ostale salate... PRIBOR ZA JELO??? "ne znam šta je pribor, al znam šta je jelo" "pasulj, grašak, supa, džem " "to je ono što služi da ljudi ne bi bili prase " "viljuškaaa, kašikaaa, nožž, viljuška" Prezime služi da se ljudi ne bi zvali sa "ej"! Reklame služe da se glumci odmore Šta je to politika? -hm... meni je tu nešto sumnjivo...
__________________ Jednom kad usne Ne budu htjele U strancu utjehu tražiti, Suze će srcu šapnuti da je pogriješilo Jer nije ostalo tamo Gdje je jedino voljelo. |