i meni se desilo bas isto ko tebi.. jel ti na particij-u dje si imala muziku i dalje pun? ako jeste onda ti nije izbrisano.. javi se na msn.. a ako je prazna particija onda ne vjerujem da moze ista da se vrati, osim ako si imala omote za filmove, tu bih ti ja poslao 3dvd cd-a na kucnu adresu sa omotima.. a muziku.. sta znam.. posalji mi HDD od 320GB na kucnu adresu i ja cu ti ga napuniti s domacom muzikom.. pa stvarno... ima li me dje na svijet? heh voljan sam da ti pomognem tako da vidi sama.. bolje nego da sve izgubis.....
Hhehe hvala ti na pomoci Juice, javicu se kad zapne...Medjutim, ako si video sta sam pisala par postova unazad, imam tri foldera sa omotima 'slozeno', 'scenirano' i 'razno', e taj poslednji je ostecen. Odnosno, nekako mi je pobrisano od pozadi, ostalo mi je svega nekoliko omota na A...Sto se ostatka fajlova sa te particije tice, sve je tu kako mogu da vidim, i kao sto rekoh, polako sve to prebacujem....
E kazem, radila sam recovery, nije mi nista bas pokazao, tj nikakve promene se nisu desile, a opet, kad sam htela da sacuvam jedan omot, koji znam da sam imala, izaslo mi ono da vec postoji a ja ga ne vidim....to ti je sva problematika moj Juice....
Jos jednom, hvala ti na ponudi, pa kad zatreba, javicu se
__________________ Od kada te znam
ja virujen u andjele
od kada te znam
ja virujen da postoje
ne vidis ga a pise da ima?
probaj ovo:
udji u taj folder dje ti je nestalo
i ides gore tools pa onda Folder Options
gore imas da izaberes View
i pogledaj dje pise u listi
Hidden files and folders
imas 2 opcije da izaberes tu
[ ] Do not show hidden files and folders
[x] Show hidden files and folders --- odaberi ovo i ok.
tada pogledaj ima li to sto ti hvali.. mislim da je u ovom problem..
ponekad Hard Disk sam sakrije..
Hehhe jok vala ! To sam prvo uradila i nije to....i opet kazem, ne znam gde je problem I dalje mi pokazuje onih 7.25 Mb umesto prethodne vrednosti foldera...ali me buni ono sto se desilo kad sam htela da sacuvam omot...
I opet kazem, baksuzzzzz....'vakih nas nema jos puno na planeti
Eto Gamb, to mi nije padalo na pamet.....Pokusacu bas, mada, bas bih se smela kladiti da mu je prosao rok upotrebe, kao sto rekoh
Hvala ti u svakom slucaju
imam jedan (mali) problem sa torrentima. Dali mi neko moze rastumaciti ovo:
Failed to access torrent file C:dokumente/XXX/lokale einstellungen/Temp Internet Files/Content.IE5/OH2JG12J/Norbit Found on www.bitreactor-to Ensuresufficient temporary file space available (check browser cache usage)
Eh, opet ja....Imam problem sa mobilnim, od sinoc je poceo da mi brljavi, gubi i vraca domet sam od sebe i nemogucom brzinom mi crpi bateriju...Ne znam koliko ima veze sa slobodnim prostorom, ako je to, cenim da su u pitanju moje poruke hehhe, ne bi verovali koliko ih imam
E sad, treba mi neki program za prebacivanje i cuvanje SMS poruka...Vec sam jednom prebacivala sa Nokia Suite, ali ne cuva mi cele poruke, nego ih secka...sve one sto su duze. Sigurna sam da postoji neko resenje za mene, samo nesto nikad nisam imala srece sa programima
Nemojte se smejati hehehhe, ja jednog dana imam nameru da pisem knjigu pa mi ovo moze doci ko dodatni materijal
Salu na stranu, bas mi je potrebno da mi sto pre pomognete, jer ovako kao da nemam mobilni ako je uopste do free memory.....