Jel ima neko logicno objasnjenje za sledece - Zbog cega mi se desava, kad skidam nesto, konkretno sa speedy-ja i koristim mozillu, da puca download (ponekad ne skine ni 1 mb)? A ako kopiram link u Operu, najnormalnije skine ceo fajl?! U cemu je fora?!
Zahvaljujem na odgovorima
__________________ Od kada te znam
ja virujen u andjele
od kada te znam
ja virujen da postoje
ako imas neke adons instalirane moguce da oni blokiraju sad sve zavisi,sta imas instalirano,ali custo sumnjam da je do toga,idi control pane,internet option,temorare internet funkcion, tu nastelaj da ti je max 150mb,Pozz
Dobro je Gamb da nisam jedina...pocela sam da brinem za sebe sa ovim nebuloznim stvarima koje kidaju zivce....
Hvala Kami, cim se malo odmorim provericu...Taman nocas negde oko dvojke
Kad me sad infarkt nije udario !!!!
Jel moze neko da mi objasni, kako je moguce da mi nedostaje deo fajlova......elem, udjem lepo pod moj deo 'Omoti razno' i umesto da mi otvara skoro min (toliko mu trebalo dok ga iscita), ja sad udjem a ono svega 20-ak omota..Katarstofa! U prevodu, izgubila sam a NEMAM POJMA NA KOJI NACIN, negde oko 2 Gb omota
Jel postoji nacin da se nekako 'vidi' sta se desilo sa tim? Jer, sve ostalo je koliko sam uspela da vidim tu....
Eh moj Saki, bice da je proslo vreme roka upotrebe Nazalost, radila i recovery i posle ga formatirala, u nadi ako je neki bag, povratice se oni, al klinac....Bice da mi je ostecen taj deo HDD, koliko sam snimila, ne bi trebalo vise nista da fali, al ebga....ne znam ni sama sta bi letelo kroz roletnu kad bi mi muzika nestala..aj omote moz i da pokrpis nekako..
Mah....ko ce ga znati....al da sam se pomirila, jesam nazalost
pa i meni je to nestalo jednom isto tako..
ako ti je pun Hard Disk a ne prikazuje ti nista.. kao da je sve izbrisano onda za to ima rjesenja..
a ako si ga formatirala kad ti se sve to desilo onda reci pjesmama i omotima papa
Pazi Juice, imam dva hard-a a 4 particije, i jedna od njih je ostecena. Nisam formatirala sve particije, vec samo C, i radila novi install, a ove ostale nisam....I dalje mi nije jasno kako i zasto je bas taj deo otisao...da je 'puko' ceo hard pa da razumem, ali ovako, nekih 2 Gb od 120, stvarno mi nikako nije jasno....
Sve u svemu, pomirila sam se sa tim da omota vise nemam, ne u toj kolicini, a ostalo sam krenula polako da prebacujem na externi...da se ne bi dogodilo da stvarno ostanem bez svega