Opet ja..Nije u pitanju nikakav program, treba mi pomoc...Hocu da obrisem Windiws messenger, jer ga ne koristim nikako, i da zadrzaim samo Msn, ali kako da to uradim? Secam se da je Esma ranije pisala o tome, al nemam pojma gde...
Nadam se da je neko razumeo sta pitam...
Hvala na pomoci
__________________ Ja znam da vreme ne voli heroje
i da je svaki hram ukaljalo
al' meni, eto, ništa sem nas dvoje nije valjalo...
Ja znam da vreme uvek uzme svoje
i ne znam što bi nas poštedelo?
al' meni, eto, ništa sem nas dvoje nije vredelo...
ja knego kad sam menjala msn sa starog na novi live nisam mogla obrisati vec jednosatvno sam skinula msn ponovo i uplodovala ga i tako se zamjenio ... sigurno zna neko bolju variantu kako da se uradi
__________________ I am thinking of you In my sleepless solitude tonight If it's wrong to love you Then my heart just won't let me be right 'Cause I'm drowned in you And I won't pull through Without you by my side
Opet ja..Nije u pitanju nikakav program, treba mi pomoc...Hocu da obrisem Windiws messenger, jer ga ne koristim nikako, i da zadrzaim samo Msn, ali kako da to uradim? Secam se da je Esma ranije pisala o tome, al nemam pojma gde...
Nadam se da je neko razumeo sta pitam...
Hvala na pomoci
Kneginjo ,za uklanjanje windows messengera imas vise mogucnosti od rucnog(sigurni zagon) pa do nekih programa kao sto su Remowe messenger, Shoot The Messenger i sl.
Evo izvoli link pa probaj ali ako znas uci u ''siguran zagon'' to ti je naj bolje.--
To je sasvim lako idi control panel/software i sa lijeve strane u prozoru ima polje gde pise windows komponente remove ili paste i otvorice se novi prozor gde se iskljuci windows mesenger,ako zapne javi Pozz
Da se javim, i zahvalim Misija uspela, isla sam preko panela, i skinula messenger, al neke druge stvari za**bala, xe xe
Ugavnom, ono sto mi je bolo oci nema ga vise, a ostalo cu vremenom srediti
Heeeeeeej pa ti si ziv Dinciiiii!!!!!
Nek si ti nama ziv i zdrav, samo uci heheh, mene opet neka studentska kriza uvatila, nema sanse da pogledam knjigu a rok uveliko traje....
Hajd vrati nam se sto pre, cim zavrsis sa ispitima