Da, da, bio si u pravu kolega, samo sam ja kasno videla
Uglavnom, lepo ti ja full veziju instalirala, kao ono - za ogranicen broj korisnika Kazem ja lepo, ne bi ja bila ja kad me nesto vezano za pc ne bi zavitlavalo...
U svakom slucaju, vratila sam na probnu veziju, ona mi bar opusteno radi, pa cu videti sta cu heheh Verovatno cu se opet tebi obratiti !
Sala mala
Veliki pozdrav !
__________________ Od kada te znam
ja virujen u andjele
od kada te znam
ja virujen da postoje
Kolega, opet mi treba tvoja pomoc
Jel postoji neki program koji konvertuje DCTMP fajlove u mp3?
Tacnije, imam jednu pesmu, koja mi ko lebac treba, a u tom je formatu jer mi se jednom prilikom Dc istripovao i "kao" nije je zavrsio a u stvari jeste, i cela je pesma, al mi treba neki normalniji format
Ma znam ja da ces ti naci neko resenje Mudar si ti
to je vrrrlo lahko
samo trebas promijeniti extensiju u .mp3
imas mali milion programa za mijenjanje extensija, ja licno neznam zasto postoje, jer mozes sve sama uraditi
ovako:
otvori neku mapu (bilo koju)... idi na 'EXTRA/DIRECTORY OPTIONS/VIEW'
ne znam dali sam tacno preveo hehehe
tu negdje mora biti opcija 'Hide extensions for known filetypes'
ta opcija netreba biti izabrana ... sada vidis sve extensije, znaci vidis ono .gif ili .mp3 ,...
sada samo u imenu promijeni ono .DCTMP u .MP3
Heh, ma znala sam ja ko ce meni pomoci
Bozeeee pa nisam znala da je ovo tako prosto breeee Uh da znas, moram ti se oduziti muzickom zeljom (hehe to je moj resor), bilo sta trazi, ako nema, bice
fuzbaler, to bih samo uspijelo da fajl nema nikakvu extensiju.
Standardno u svakom windowsu NE VIDIS extensiju, prisutna je ali je skrivena.
ZNaci vidis naprimjer da je pjesma, i znas da je u mp3 formatu. Ali ne vidis extensiju. Ako bih samo dodao .wav onda bi to bilo dio imena, a ne bih bila extensija posto je extensija skrivena i ti je nisi dirnuo.
s ovim sto sam objasnio jednostavno prikazes sve extensije im mozes ih mijenjati bez problema
Aha,znam da je extenzija uvek tu (normalno)ali da je skrivena.Zato vidimo one koje komp ne moze da prepozna,ali nisam znao da ne bi uspelo,jer (ima logike)ja sam promenio ime.
Pozz
Dinci, Sale, i ostali umovi....Opet mi treba pomoc.
Nisam sigurna dal sam vec ovaj problem pominjala,al da pokusam ponovo....
Naime, evo danas me mozilla bar 4 puta izbacila sa neta...Tacnije, pojavi se onaj glupi prozor - Nije ok, mora da se ugasi, pa posle da sendujem gresku....Sranje (kad moram tako )
Naime, nije mi memorija wow, 512, al s obzirom sta radim na pc i dovoljna. Elem, prosek koliko mi mozilla trosi je oko 120MB....malo mnogo a???
I kad dodje do nekih 140 samo se desi ono, ugasi se sama ili mi izbaci ono glupo obavestenje....
Virusi - pored Kasperskog, SpyBota & AdAware, sinoc ubacim i SpySubract i nema nicega....Znaci cist je!!!!
I dakle, zna li neko gde je problem???? Dc radi normalno, samo net, mislim ovakav rad mi pravi problem. Cak mi i Opera ne pravi nikakve probleme...
Ako je riknulo nesto, ok, da menjam, samo da saznam sta je....Uzgred, ne znam koliko je bitno, ali temperatura pc je normalna....
Zahvaljujem se od srca svima.
I zaista se nadam da ce mi neko pomoci.....Razmisljam da batalim net ako se ovako nastavi....