Header

NewsRide.net

Forum Left Top

film serija dokumentarac šta je novo, šta gledate, šta se snima, šta volite

odgovora

LinkBack (38) Alatke za temu Oceni temu Modus prikazivanja
Staro 07-02-2010, 22:19   Tweetuj ovaj post! 9 links from elsewhere to this Post. Click to view. #31 (permalink)
Domaćin

Selektor Avatar

Status: Administrator
S nama od: May 2002
Standardno Veliki Brat VIP 2010: Era i Lepa nastavili "šamaranje"

Lepa Lukić i Era Ojdanić znaju se "sto godina", ali je prosto neverovatno da su prijateljstvo uspeli da poremete u Kući Velikog Brata i to samo posle nedelju dana boravka u njoj.
Era je povredio Lepu, ona je zatražila i uspela da dobije njegovo smenjivanje sa mesta kapitena siromašnih, potom je Era svašta napričao o koleginici u ispovedaonici da voli da se kocka i da je "baba u 90. godini"...

Da li zbog "negativne energije", što bi rekla Divna Karleuša, koja se oseća u bogataškom delu kuće ili iz ko zna kojih razloga, tek Era i Lepa ne mogu očima da se pogledaju, a ne propuštaju priliku da razmene još neku uvredu.

Tako je bilo i u subotu kasno uveče, posle izbacivanja Ane Bebić. Veliki Brat je ponovo rotirao ekipe, pa su se Era, Lepa, Anabela, Bora Drljača, Crnogorka Sanja, Boki "Trinaeska" i Švaba opet našli "na svome", u siromašnom delu kuće.
Era je razgovarao sa Borom Drljačom u trpezariji, kad je odjednom počela razmena udaraca sa Lepom, koja se već bila spakovala u krevet.
"Ona priča o ostalim koleginicama kao kurvama, stalno priča kako su samo naduvale usne i sise a ne znaju da pevaju. Za Anu Bekutu kaže da je baba koja je naduvala sise, a ona žena i lepo izgleda i lepo peva. Što napada koleginice?", vikao je Era jasno i glasno da bi ga Lepa čula.
Lepa mu je odgovorila da je "kreten", "govno" i da je on najveći kreten na estradi, koji se slikao go za novine. "Imam šta i da pokažem, što se ti nisi slikala gola", rekao joj je Era, na šta mu je Lepa uzvratila: "Imaš ćevap! Poserem ti se posred tog ćevapa!" .

Era joj je odgovorio da "može da se posere negde drugde", onda ju je optužio da je zavisnik o kockanju.
"Ti lažeš narod, bre! Kao 'Lepa je fina, gospođa'...Nisi, nego čim vidi keca i kartu, ona doživi orgazam. Jednom prilikom je jedna ekipa u kojoj je bio i Zoki Kalezić tako odrala da nije imala pare za taksi da se vrati kući nego je stopirala. Ja sve znam", rekao je Era, a Bora Drljača mu je po svom običaju povlađivao.
Era i Bora Drljača, koga je odlazak Ane Bebić tako pogodio da nije mogao da zadrži suze, potom su se bacili u sređivanje siromašnog dela kuće, čudeći se kako su njeni prethodni stanari ostavili takav nered, prljavštinu i đubre iza sebe.
"Od toliko devojaka, ja i ti čistimo!. Pa to je ludnica!", govorio je Bora Drljača.

"E, sirotinjo i Bogu si teška! Sve ove devojke koje su bile pre nas a i ove naše, znaju samo da rašire noge kad treba, da se našminkaju i napirlitaju...A ti i ja, moj Boro, istresamo ćilime. Posle, Era voli da se svađa! Pa, pogledaj ovo! Jebaću im mamicu! Ma, pametni su tvoji sinovi što se ne žene, da ti kažem. Pa, koga da žene, kad nijedna neće da čisti!? Sve je otišlo u k...", pričao je Era dok je tresao ćilime
Dok su Era i Bora Drljača, kao ona dva Mapetovca, čistila i zanovetala, Boki "Trinaeska" je opet slao signale snagatoru Ervinu preko žice.

"Ervine, da idemo posle ovoga ti i ja u jedan šoping! Baš bi bilo idealno", rekao je mu je Boki. Ervin se ponovo branio svojom devojkom, a onda je Boki zavapio u mikrofon: "Marija, pusti ga, molim te u šoping, kupićemo ti cipele".

Veliki Brat se ipak posvetio problemu između Lepe i Ere tako što ih je spojio u novom zadatku - gađanju pitama i pogađanju pojmova koji počinju na slovo "P".
Da li zbog želje da se osveti svom timu što ga je smenio sa vlasti, ili je prosto zaboravio šta mu je Veliki Brat nekoliko puta rekao, tek Era je u takmičenju protiv bogatih Mladena i Aldena promašivao odgovore jedan za drugim.

Poenta igre je bila da ko zna pitanje dotakne svog člana ekipe, zavali mu pitu u lice i onda odgovori na pitanje.

Mladen je lepio Aldena, a Era lepu Lukić. Svi su umirali od smeha, a Lepin komentar je bio: " "Kad ću ja malo Eru, on se jedva dočepao da me lepi!".
Jedno od pitanja Velikog Brata na koje Era nije znao da odgovori bilo je "pica", ali je u Erinoj interpretaciji to postalo "kaprićoza". Umesto "pirane" Era je rekao "ajkula", a kad je Veliki Brat pitao kako se zove muški polni organ, Lepa je povikala: "Znam ja" i svi su popadali od smeha. Ipak, Mladen je uzeo bod na tom pitanju.
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links

Your Ad Here
Staro 07-02-2010, 23:53   Tweetuj ovaj post! #32 (permalink)
Domaćin

Kneginja Avatar

Status: Samo Njegova
S nama od: Mar 2005
Godine: 28
Standardno Anabela dala pa se pokajala!

Pevačica čitavu noć razmenjivala nežnosti s manekenom Mladenom Radulovićem, sve dok joj pred zoru nije proradila savest

Anabela Đogani se pokajala zbog pipkanja i ljubakanja s bivšim dečkom Seke Aleksić.
Maneken i pevačica već tri dana otvoreno flertuju, a tokom žurke za bogate ukućane, u petak uveče, Mladen Radulović je bio specijalan gost iz tabora siromašnih, pa je kao zapeta puška krenuo da se udvara Anabeli. Ni ona se nije mnogo bunila, već je čitavo veče plesala s njim, pila vino, dodirivala ga, ljubila u obraz...

Međutim, negde oko tri ujutru bivša Gagijeva žena se setila da je u kući Velikog Brata i da je majka dve ćerke, pa se poverila Bokiju kako će morati da prestane sa flertovanjem.

- Drag mi je i ne mogu da budem drska i bezobrazna i da mu kažem „odjebi“. Šta će to meni? On mi se ne sviđa na taj način. Da je neko drugi u pitanju, a ne Mladen, bila bih drska. Jeste sladak, ali nije moj tip uopšte. Čoveče, razapeće me napolju! Imam dvoje dece i moram da razmišljam o njima i pazim šta radim - rekla je Anabela plačnim glasom.

I dok je ona prebirala po sopstvenoj savesti, Mladen je nakon žurke želeo da prespava kod bogatih, ali ga je Veliki Brat, vidno zagrejanog, vratio međ siromašne. Ostaje da vidimo da li će se njihov emotivni odnos i dalje razvijati, ili će Anabela skupiti hrabrost i svom udvaraču reći „odjebi“!

izvor: www.NewsRide.net

Ja znam da vreme uvek uzme svoje
i ne znam što bi nas poštedelo?
al' meni, eto, ništa sem nas dvoje nije vredelo...

Ovde mozete naci sve o seriji Los Serrano

Kneginja je offline  
Add Post to del.icio.usSpurl ovaj Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Staro 08-02-2010, 01:00   Tweetuj ovaj post! #33 (permalink)
Domaćin

Selektor Avatar

Standardno

Veliki Brat VIP 2010 - 7. dan - online gledanje (Video) | www.FolkoTeka.com
Selektor je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 08-02-2010, 23:50   Tweetuj ovaj post! #34 (permalink)
Domaćin

Selektor Avatar

Standardno Osmi dan

8. dan... pregled dana

http://www.folkoteka.com/2010/02/vel...gledanje-video
Selektor je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 09-02-2010, 03:01   Tweetuj ovaj post! #35 (permalink)
Domaćin

Kneginja Avatar

Status: Samo Njegova
S nama od: Mar 2005
Godine: 28
Standardno Era je obicna dzukela!

Među najžešće svađe koje se ovih dana odigravaju u kući Velikog Brata spada i vređanje između manekenke Sanje Brnović i Ere Ojdanića, a u jednoj od njih pomenut je i otac atraktivne Crnogorke.

Naime, pevač je Sanji rekao da ona nije nikakva Crnogorka, ali ni ona nije ostala dužna rekavši mu da je konj, na šta joj je Era uzvratio da joj je konj muški roditelj.

Slavko Brnović, Sanjin otac, zgrožen je Erinim ponašanjem i nikako ne može da veruje da ostali muškarci u kući ne staju na stranu dama.

- Sanja je patrijarhalno vaspitana, tako da mi nije ni čudno što je stala u odbranu i zaštitu gospođe Lepe Lukić, koja je čula teške reči od Ere Ojdanića. Sanja ima baku koja je Lepinih godina i koju voli najviše na svetu, tako da verujem da je zato i zavolela toliko. Sigurno je bila veoma iznervirana kada mu je rekla da je konj, ali verujem da je pukla, a videli ste i koliko je plakala. Ranije sam tog gospodina simpatisao i bio mi je zanimljiv, ali se sad zgražavam. Neka radi šta hoće, ali ne znam kako može, žena mu je umrla nedavno, a on se tako glupira - rekao je otac lepe Kotoranke.

Slavko je prezadovoljan učešćem svoje ćerke u „Velikom bratu“ i smatra da je ponos i dika svih Crnogoraca, ali isto tako ne može da veruje da nijedan muškarac ne staje u odbranu žena.

- Čudi me kako ne zaštite jednu damu kao što je Lepa od takve džukele. Da sam na njihovom mestu, sasuo bih jedan šamar tom Eri, pa bi video da li sme tako da priča. Ne pretim ja, da se razumemo, ali kada izađe, popićemo jednu gorku kafu zajedno. U suštini, ja ne želim da ga vidim u životu, ali ako dođem u takvu situaciju, reći ću mu šta imam - kaže Slavko.

Gospodin Brnović je takođe razočaran i ljut na kontroverznog voditelja Macu, koji je, po njegovim rečima, ružno najavio njegovu ćerku pri samom ulasku u kuću.

- Nije mi se svideo Macin nastup kada je Sanja ulazila, provokativno je dočekao. To je ružno sa njegove strane jer je ona fina devojka. Ni njega ne želim da vidim, ali nije mu prvi put da se tako ponaša. Kvaran je - zaključuje Brnović.

Lepa Lukić ima 70 godina!

Najstarija učesnica ove sezone „Velikog brata“ Lepa Lukić ima tačno 70 godina! Iako se poslednjih dana povela oštra polemika na temu koliko je stara ova folk veteranka, pri čemu je Era tvrdio da ima 75 godina, došli smo u posed Lepinog pasoša, koji je ona slikala za intervju rađen pre pet godina, na kojem je naznačen tačan datum rođenja - 16. januar 1940.

Legendarna pevačica je prilikom ulaska u kuću na Košutnjaku u svojoj prijavi navela da „godine nisu bitne“, no da vaskoliki gledaoci ne bi slučajno ostali uskraćena za ovaj podatak, tu je slika putne isprave da reši sve nedoumice. Ako laže Era, ne laže pasoš...

izvor: www.NewsRide.net

Kneginja je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 09-02-2010, 03:17   Tweetuj ovaj post! #36 (permalink)
Domaćin

Selektor Avatar

Standardno

Muzičko jutro u Kući Velikog Brata - pesma pomirila siromahe i produbila jednu vezu...

Veliki Brat je ukućane, tradicionalno, probudio muzikom. Ovog puta u pitanju nije bio hit ni jednog od učesnika rijalitija već "makedonska pesma" koje je pravo u srce pogodila Bokija 13.
"Lepa, izlazi da igramo", vikao je tek razbuđeni Makedonac, a onda izvukao Lepu iz kupatila. Siromasi su pevali, igrali, a čak su i Era i Lepa "progovorili".

Kasnije je druženje i dobra atmosfera preneta i na bogataše koji su jutro počeli ljubavnim problemima i ogovaranjem siromaha.
"Kako to da mi nemamo ništa od hrane?", pitao se Ervin. "To su sve ovi kada su se selili potrpali u kese umesto odeće i pojeli".

Kako bi prekinuli bockanje sa one strane ograde, siromasi su ponovo udarili u pesmu - "Insomnia" Jelene Karleuše, "Mito bekrijo", a onda je kraljica narodne muzike otpevala "Čaj za dvoje" nakon čega su ukućani i "sa ove i sa one strane žice" nagradili Lepu nezapamćenim aplauzom.

Za to vreme su se oko šporeta na kojem se krčkao đuveč sa piletinom "motali" Bora i Era i iz sveg glasa pevali "Ako neće, ako neće, nek se ne nameće", a onda je i Boki rešio da oproba svoj talenat. Nakašljao se, zatreptao očima, pogledao preko žice pravo u fotelju na kojoj je sedeo "jedan bogataš" i pustio glas...
"Jedno drugom smo bili sve, prva ljubav, sreća i proleće, sada prošlo je...shvati Ervineeee!".
Selektor je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 09-02-2010, 03:27   Tweetuj ovaj post! #37 (permalink)
Domaćin

Selektor Avatar

Standardno Veliki Brat VIP 2010: Seka i Gagi aminuju ljubav bivših

Gagi Đogani u ulozi Velikog Brata. "Veliki Brat poziva Anabelu u ispovedaonicu...". Zorica Marković pomirila Eru i Lepu Lukić.

Bivše ljubavi novopečenog "para" u Kući Velikog Brata Seka Aleksić i Gagi Đogani "popričali" sa Mladenom i Anabelom.

Popularna folkerka Seka Aleksić i bivši Anabelin suprug Gagi Đogani, gostovali su u emisiji "Veliki Brat ' Veliki Mozak", a Gagi je dobio priliku da na nekoliko trenutaka postane Veliki Brat i pozove je u ispovedaonicu.

Anabeli je Veliki Brat (od kojeg se nedavno razvela) pustio Mladenov snimak iz ispovedaonice u kojem priča o leptirićima koje oseća kad vidi Anabelu. Kad je odgledala snimak Gagi ju je upitao: "Šta misliš o snimku? Šta ti se sviđa kod Mladena?".

"Mislim da je fin momak, kulturan, duhovit, ali ne sviđa mi se na taj način", rekla je Anabela, a Veliki Brat je oduševljeno, sa osmehom na licu rekao "ok", što inače ne radi...

Kada se vratio u studio Gagi je otvorio dušu o Anabeli... "Iznenadila me je kako se snalazi i mislim da je to ok, dan pred ulazak tražila je blagoslov od mene i rekao sam joj da bude ono što jeste i zato ju je nacija zavolela. Mislim da će biti u finalu"...A onda je prozborio i o Mladenu.

"Mladen nije njen tip, ja poznajem Anabelu, to je zatvoren prostor i ona traži srodnu dušu, vidi se da je Mladen ’kulturiška’, ali nije on njen tip", analizirao je Gagu Đogani. Ipak, priznao je i da odlazi od televizora kad su njih dvoje u kadru.

"Izbegavam da gledam situacije gde su zajedno i maze se, ipak, bio sam sa njom 18 godina, ona je deo mene..Mislim da je Mladen ok momak, ali je malo navalentan. Doduše, Anabela ga kulira".
Na pitanje voditeljke da li joj je za tih 18 godina priredio roomantičnu situaciju kao što je njoj i Mladenu omogućio Veliki Brat kada im je dao da jedu jagode sa šlagom i piju šampanjac, Gagi je rekao: "I kod mene je ona jela jagode".
Onda je došao red da romansu u Kuži prokomentariše i Mladenova bivša verenica Seku Aleksić koja je otkrila da je bila pozvana da u ovom serijalu VIP Velikog Brata uđe u Kuću, ali da organizatori "nisu mogli da ispune njene zahteve".

Nije ni ona organizatorima ispunila jedan "zahtev", a to je da odglumi Velikog Brata i pozove Mladena u ispovedaonicu.

Seka je nakon gledanja epizode "Ljubav preko žice" u kojoj su glavne uloge igrali Anabela i Mladen, rekla da "nije imala vremena da gleda rijaliti i ne zna tačno šta se dešava", ali je dodala i ovo: "Sladak su par".
„Neću da pričam o mojoj privatnosti da li je Mladen pažljiv i ostalo, ali slatki su“.
Za to vreme u ispovedaonici su sedeli Era, Lepa i Bora. Veliki Brat je bila njihova drugarica Zorica Marković. Tema razgovora ' pomirenje Ere i Lepe.
"Ima ljubavi među siromasima. Era je filmski poljubio Lepu. Ne znam da li joj je prijalo...", rekao je Bora Drljača.

"Brate, bio je to najiskreniji poljubac na srpski način“, rekao je Era.
"Ja sam bila zatečena“, rekla je Lepa. "Hteo je filmski da me poljubi, uhvatio me za glavu, a ja brzo zatvorila usta...", oglasila se kraljica narodne muzike.

Onda je Veliki Brat (aka Zorica Marković) rekao "akcija" i Era je ponovo zgrabio Lepu i poljubio je filmski. Ali, "u periferiju" usta, kako je to objasnio Era. Pošto je Veliki Brat bio srećan, zamolio je ukućane da mu se pridruže u pesmi: "Noćas sam sanjao plavog slona...".
Selektor je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 09-02-2010, 05:54   Tweetuj ovaj post! #38 (permalink)
Domaćin

Selektor Avatar

Standardno Veliki Brat VIP 2010 - Emisija: Veliki mozak (08.02.2010) Video

Gosti:

Zorica Markovic
Nebojsa Pajkic
Sasa Vidic
Seka Aleksic

Pa pogledajte emisiji:

Selektor je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 09-02-2010, 20:41   Tweetuj ovaj post! #39 (permalink)
Domaćin

Selektor Avatar

Standardno Veliki Brat VIP 2010: Mladen dobio sina

Novi zadatak u Kući - čestitke Mladenu, postao je otac zdravog i lepog plastičnog dečaka!

Jutro u Kući Velikog Brata počelo je više nego prigodnom pesmom "Insomnia" Jelene Karluše. Razlog zbog kojeg će bogataši patiti od nesanice narednih par dana je prinova. Otac "bebe" koja je od ranog jutra plakala, tražila da jede i da se nosi je Mladen Radulović.

"Majku nema, ja sam samohrani otac", kukao je Mladen dok je ljuljao lutku bebe i nežno je pridržavao za vrat. Lutka je obučena u plavu odeću što znači da je Mladen preko noći postao otac zdravog, malo kenjkavog doduše, dečaka. Dok su se ostali bogataši "razvlačili" po krevetu, maneken je stavljao sina u krevetac, koji više podseća na korito, ponovo ga uzimao u ruke kada bi zakmečao, hranio ga, a onda ga "uvalio" Aldenu.

"Ti ćeš biti dadilja", rekao je bivši verenik Seke Aleksić. "Ja moram da popijem kafu".
"Što ga ne daš Anabeli da ga pričuva", doviknuo je Ervin. Od vike, sin se rasplakao. Tata je jurnuo nazad po malenog, uzeo ga u naručje i pokušao da ga umiri. Tada se oglasila i "baba Divna". "Daj ga meni malo...".

Mladenovog naslednika Boki je "krstio" imenom Kristifor. Dečak je usvojen sa Tajlanda, što su ukućani saznali iz njegove krštenice.

"Ništa nije spavao, zato je takav...", vajkao se Mladen, a onda je otkrio da je došlo vreme da se promeni pelena. Sin umalo nije pao sa kreveta dok je ćale pokušavao da ga presvuče.
Za to vreme siromasi se polako bude. Oni su umesto prinove dobili plazna televizor. Šta će gledati...ne znaju ni oni, ali Veliki Brat će im uskoro otkloniti sve nedoumice.

U toku je i glasanje publike putem SMS-a za omiljenog ukućanina, a naredno izbacivanje biće obavljeno na novi način. Dvoje ukućana koji budu imali najmanje glasova biće nominovani za "povratak u stvarni svet", a ostali ukućani će glasanjem izbaciti jednog od njih.
Selektor je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 11-02-2010, 06:04   Tweetuj ovaj post! #40 (permalink)
Domaćin

Selektor Avatar

Standardno Veliki Brat VIP 2010: Boki se igra Kupidona (VIDEO)

Mladen je otvorio dušu Anabeli, koja se više nego očigledno postidela. Novi ukućanin je prase.

Producenti kao da su u Mladenu prepoznali brižnu ličnost, pa maneken uglavnom dobija zadatke u kojima mora da se postavi "roditeljski". Pored sina Kristifora, dobio je i kućnog ljubimca, ali samo u zadatku.
U Kuću je ubačeno prase, a Mladen i Švaba, kao predstavnici timova, imali su zadatak da ulove "novog ukućanina". Maneken je to brže i spretnije izveo, i ponosno prošetao svog novog "druga" po Kući.
Inače, zbog Kristifora je došlo do nove "rokade" među timovima bogatih i siromašnih. Anabeli je Veliki Brat poverio ulogu mame malog Tajlanđanina, pa je ona oduševljeno prešla u luksuzne odaje bogatih, a kod siromaha ju je odmenila Divna.

Emocije koje malo-malo pa buknu između Anabele i manekena konačno su izašle na videlo, a celoj situaciji "kumovao" je glavni provodadžija u Kući, Boki "Trinaeska".

"Rekla mi je Anabela da joj se sviđaš", veselo je rekao Boki Mladenu, na šta se Anabela zagrcnula i rekla da nije "ni vreme, ni mesto" za takav razgovor, i pobegla u spavaću sobu.
"Osećam se glupo, neću da budem gruba prema njemu, nije napadan, nije bezobrazan", poverila se ona Bokiju u sobi, a korpulentni Makedonac je nastavio da tera po svom.

"Nemaš zašto da se osećaš kao glupača, meni ste oboje dragi, i nemoj da vrtiš tu priču", rekao joj je on.

Kasnije, u dvorištu, Mladen je priznao Anabeli da je smatra "dragom, ljupkom, pametnom i namazanom".
"Baš sam te izgotivio! Nemoj da pustiš Bokija da te tripuje, niti da ti dosađuje", posavetovao je on, a nakon toga je i Bokiju ponovio da ostavi njegovu "dragu" na miru.

"Samo sam hteo da vam pomognem! Neću više nikad u životu da vam se mešam", naljutio se "Trinaeska", koji i pored ove "romanse" ima pune ruke posla sa Ervinovim prozivkama. Snagator, sve više raspoložen za šalu, mu je saopštio da ukoliko ne ume da kuva, nemaju šta da traže zajedno.

Svi ukućani dobili su novi zadatak, koji su uvežbavali celog dana u utorak. Siromašni moraju da osmisle koreografiju uz "Užičko kolo", a bogati uz "Insomniju" Jelene Karleuše.
Selektor je offline  
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Bookmarks

Tags
2010, brat, kuci, manekenke, pevacice, veliki, vip

Alatke za temu
Modus prikazivanja Oceni ovu temu
Oceni ovu temu:

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlići su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.f-ton.org/forum/film-serija-dokumentarac/9383-veliki-brat-vip-2010-4-u-kuci-pevacice-i-manekenke.html
Napisao-la Za Type Datum
Zivot mislim - Mislim zivot: VELIKI BRAT VIP 2010: Tamara Simi?: Razo?arana sam ovu temu Refback 02-03-2010 14:27
Mladen Radulovic und "Veliki Brat" - Personen-Suchmaschine yasni.de ovu temu Refback 01-03-2010 14:06
VELIKI BRAT VIP 2010: Tamara Simi?: Razo?arana sam www.FolkoTeka.com ovu temu Refback 28-02-2010 19:45
Zivot mislim - Mislim zivot: Veliki brat VIP 2010: Finale - ?vaba pobednik, komplet video snimak! ovu temu Refback 28-02-2010 12:17
VELIKI BRAT VIP 2010: Tamara Simi?: Razo?arana sam Vesti sa Estrade ovu temu Refback 28-02-2010 12:05
Veliki brat VIP 2010 – ?vaba je pobednik! www.FolkoTeka.com ovu temu Refback 28-02-2010 03:53
Zivot mislim - Mislim zivot: Veliki brat VIP 2010 - ?vaba je pobednik! ovu temu Refback 28-02-2010 02:54
Zivot mislim - Mislim zivot: Polufinalisti Velikog Brata VIP 2010 nastavili prepucavanje i po izlasku iz ku?e ovu temu Refback 27-02-2010 15:30
Zivot mislim - Mislim zivot: Veliki brat VIP 2010: Pobednici Balkan Song Contest (VIDEO) ovu temu Refback 26-02-2010 09:44
Anabela dala pa se pokajala! TekstoTeka.com ovu temu Refback 26-02-2010 09:23
Zivot mislim - Mislim zivot: Veliki Brat VIP 2010 - Anabela i ?vaba favoriti publike ovu temu Refback 26-02-2010 03:28
Zivot mislim - Mislim zivot: Veliki Brat VIP 2010: Prvi zadatak ovu temu Refback 26-02-2010 00:26
Veliki brat VIP 2010 – Anabela na razgovoru kod psihologa www.FolkoTeka.com ovu temu Refback 25-02-2010 16:53
Zivot mislim - Mislim zivot: Veliki Brat VIP 2010 – 24. dan – online gledanje (Video) ovu temu Refback 25-02-2010 08:42
Zivot mislim - Mislim zivot: Veliki brat VIP 2010 - Anabela na razgovoru kod psihologa ovu temu Refback 24-02-2010 23:16
Zivot mislim - Mislim zivot: Veliki Brat VIP 2010: Era: Lepa je ?avo (VIDEO) ovu temu Refback 24-02-2010 18:17
Zivot mislim - Mislim zivot: Veliki brat VIP 2010 - Anabela na razgovoru kod psihologa ovu temu Refback 24-02-2010 18:12
www.FolkoTeka.com ovu temu Refback 24-02-2010 18:05
Zivot mislim - Mislim zivot: Kamerman opsovao Divnu! ovu temu Refback 24-02-2010 00:28
Zivot mislim - Mislim zivot: Anabela dala pa se pokajala! ovu temu Refback 21-02-2010 23:31
Zivot mislim - Mislim zivot: Kamerman opsovao Divnu! ovu temu Refback 20-02-2010 20:13
Zivot mislim - Mislim zivot: Veliki Brat VIP 2010: Insomnia malih igra?a (VIDEO) ovu temu Refback 20-02-2010 17:07
Bora i Era provodad?ije www.FolkoTeka.com ovu temu Refback 17-02-2010 00:59
Sjenica Forum - Muzika i Video ovu temu Refback 15-02-2010 23:26
Zivot mislim - Mislim zivot: Era je obicna d?ukela! ovu temu Refback 14-02-2010 00:14
Zivot mislim - Mislim zivot: Veliki Brat VIP 2010: Umetni?ko klizanje ovu temu Refback 12-02-2010 19:47
Veliki Brat VIP 2010 - 4: U Kuci pevacice i manekenke - Sjenica Forum ovu temu Refback 11-02-2010 23:25
Zivot mislim - Mislim zivot: Veliki Brat VIP 2010: Jo? jedna beba u Ku?i (VIDEO) ovu temu Refback 11-02-2010 20:58
Zivot mislim - Mislim zivot: Veliki Brat VIP 2010 – 8. dan – online gledanje (Video) ovu temu Refback 11-02-2010 14:27
www.FolkoTeka.com ovu temu Refback 10-02-2010 18:13
Zivot mislim - Mislim zivot: Veliki Brat VIP 2010 – 8. dan – online gledanje (Video) ovu temu Refback 09-02-2010 21:20
Anabela dala pa se pokajala! www.FolkoTeka.com ovu temu Refback 09-02-2010 14:55
Zivot mislim - Mislim zivot: Veliki Brat VIP 2010 – 7. dan – online gledanje (Video) ovu temu Refback 08-02-2010 18:34
Zivot mislim - Mislim zivot: Veliki Brat VIP 2010 – 4. dan – online gledanje (Video) ovu temu Refback 05-02-2010 22:50
Zivot mislim - Mislim zivot: Veliki Brat VIP 2010: Era Ojdani?: 'Lepa Luki? 40 godina la?e narod' (Video) ovu temu Refback 05-02-2010 11:35
Zivot mislim - Mislim zivot: Veliki Brat VIP 2010: Era dobio pedalu, Anabela nova Kraljica u timu (Video) ovu temu Refback 05-02-2010 11:27
Zivot mislim - Mislim zivot: Veliki Brat VIP 2010: Era dobio pedalu, Anabela nova Kraljica u timu (Video) ovu temu Refback 05-02-2010 10:46
Veliki Brat VIP 2010 - 4: U Kuci pevacice i manekenke - FolkoTeka.com forum ovu temu Refback 31-01-2010 20:16

Forum Right Top
Forum Left Bottom Forum Right Bottom

Right Left
Member Login
Forgot password?
Connect with Facebook
Forum LeftForum Right

www.FolkoTeka.com

Forum Statistika:
Članova ukupno: 38,642
Tema ukupno: 9,024
Postova ukupno: 307,963
Trenutno 116 korisnika
šeta našim forumom.

Pratite nas na Twitter-u

Pratite naš Feed

Free Flash Games

Podeli |

Forum LeftForum Right

Reklame

Forum LeftForum Right
Right Right
Right Bottom Left Right Bottom Right

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60