Header

NewsRide.net

Forum Left Top

film serija dokumentarac ta je novo, ta gledate, ta se snima, ta volite

odgovora

LinkBack (153) Alatke za temu Ocene: Ocena teme: 1 glasova, 1.00 prosečno. Modus prikazivanja
Staro 31-10-2009, 08:56   5 links from elsewhere to this Post. Click to view. #81 (permalink)
Drugar

DejanV Avatar

Status: Domaćin
S nama od: May 2007
Standardno

hahahhahahhhahaha
Kad je bacila bumerang bezobrazluka nije pomislila na to da se bumerang vraca. Posto je 30 dana bila besprekorno bezobrazna i neradna, radila smao iritirajuce stvari i drala se u inat svima. Sad se odjednom ona promanila i postala radnik jer je gazda, i tvrdi da je uvek radila i da niakd nije pocela svadju?!?!?!?!?!?!?. nek nosi trokolorna mazga mzoda ce joj od tezine stroke sa kose popadati. Sad ima druga Topalka pa se deru u duetu
Ah. pareeeeeeeeeeeee. Za njih su spremni na sve samo da ostanu duze da bi sto vise uzeli, a nisu svesni da par njih od sebe dosad napravile prave majmune (Maja, Topalko, Bebi Dol). Zalosno

Music gets the best of me
But guess who gets the rest of me
And there's no need for jealousy
Music gets the best of me

DejanV je offline  
Add Post to del.icio.usSpurl ovaj Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links

Your Ad Here
Staro 31-10-2009, 12:32   #82 (permalink)
Domaćin

Selektor Avatar

Status: Administrator
S nama od: May 2002
Standardno Maja Nikolić eli pomirenje sa Cakanom

Strasti se smiruju na farmi
Maja Nikolić eli pomirenje sa Cakanom

Pevačica Maja, koja se od početka Farme estoko svađa sa Cakanom, odlučila je da malo spusti loptu, te da se pomiri sa sustanarkom.

- Nema smisla da ivimo zajedno i da se na taj način ponaamo jedni prema drugima - kae Maja na koju je, podsećamo, Cakana jednom prilikom fizički nasrnula, te je vatrena Nilijka traila da Cakanu udalje sa farme. Ali, eto, vremena i ljudi se menjaju
Inače, od kada je postala gazdarica Maja svojim izjavama na farmi izaziva panju i zgraavanje među ostalim farmerima. Prvo je priznala da nije prala kosu čak tri nedelje, a potom je farmerima ispričala da je jednom bila u zatvoru.
- Bila sam treći razred srednje kole i moj menader me je poslao u Nemačku da pevam, i to samo sa pasoem. Bez vize! ta sam ja znala kako to funkcionie i tamo me uhapse i odvedu u zatvor - pričala je Maja, dok su je ostali gledali u neverici.
Odgovori sa citiranjem
Staro 31-10-2009, 13:11   #83 (permalink)
Novi

Status: Registrovani
S nama od: Oct 2009
Standardno

Niggor je najbolji,nadam se da ce on pobediti. Cakana ispadni vec jednom
lexa je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 31-10-2009, 14:15   #84 (permalink)
Drugar

DejanV Avatar

Status: Domaćin
S nama od: May 2007
Standardno

Cakana je divota od zene. To je i potrebno na farmi. Ostani Cakano do kraja i svaka ti cast za svaki postupak i svaku rec, jer si dokazala da si karakterna osoba sa svojim stavovima i da si vrednica. Da nisi ti i Viktorija sa Cecom ostali bi pocrkali za parce hleba. Videli da bez vas neide pa sad je pocela i Maja da vam se ulizuje. Samo slepac ne bi video ko odrzava to imanje imalo u zivot a ko samo gleda svoje dupe pa se okrece ko sto vetar duva. Posle ovoga neke ljude koje sam gotivio jos vise gotivim jer su dokazali da su ljudi sa stavom i karakterom a neke koje sam radio slusao kako pevaju nastacivu to da radim ali ko osobe su totalne nule u mojim ocima iako za neke od njih sam i znao da su promasaji ali neki su pokazali bas pravo lice, izvinite mnozina je potrebna, prava lica.
DejanV je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 01-11-2009, 00:33   #85 (permalink)
Domaćin

Selektor Avatar

Standardno FARMA: Tijana ispala na Noć vetica - Subota, 31. oktobar 2009.

FARMA: Tijana ispala na Noć veštica
Subota, 31. oktobar 2009.

Pevačica Tijana Dapčević nije se dugo zadržala na Farmi. Posle samo pet dana, Tijana se vraća svom devetomesečnom sinu Vuku, za kojim je plakala svaki dan od ulaska na imanje u Barajevu.

U duelu sa Viktorijom, Tijana nije imala šanse. Iako je iskoristila boravak u izolaciji za "štrebanje", Viktorija je "nabubala" sve i trijumfovala je u duelu, a uz glasove gledalaca, odnela je laganu i ubedljivu pobedu.

"Žao mi je što vas ostavljam, ali idem kući", rekla je Tijana posle duela.

Na Farmi je u subotu uveče sve u znaku Noći veštica, farmeri su maskirani, a sablasnu atmosferu dopunjavaju bundeve, jedan od simbola "noći kada se svi plaše".

Prethodnih šest nedelja na Farmi, "veštice" su pokazale svoje pravo lice. Nije prošao dan a da se žene međusobom nisu posvađale, što pojedinačno, što podeljene u grupe, ali izgleda da na ružičastom imanju duvaju drugi vetrovi.

Maja i Cakana, koje su gotovo od početka rijaliti-šoua na "ratnoj nozi", postigle su primirje i to pred širokim auditorijumom.

Primirje ili mir?

"Neka bude primirje, za sada, ja sam oprezna. Mislim da je Maja shvatila da ne treba da se svađamo i da treba malo više da radi. Ja sam je pohvalila za prošlu nedelju kada je bila gazdarida. Ja sam njoj prišla i rekla joj: 'Mala, nećemo više da se svađamo' i onda mi se izvinila", rekla je Cakana u direktnom uključenju.

Taman kad smo pomislili da je to to, Maja je odmah uskočila sa malo drugačijim viđenjem.

"Nisam se izvinila! Ja sam tebe poljubila, ali se izvinila nisam, jer preko nekih stvari nisam mogla da pređem. Vaspitana sam da volim i poštujem sve svoje kolegei što se mene tiče - uvek mir".

I Big Mama se pomirila sa Majom. "Hoću da kad izađem sa Farme imam sve vas za prijatelje, ovo traje tri meseca, i ovo mi ništa ne znači. Ne treba da mi se izvinjavaš, ja se tebi izvinjavam za sve", rekla je Maja Big Mami, a potom su se izgrlile i izljubile.

Po izlasku sa farme, Tijana je rekla da u sveopštem pomirenju među ženama ima i njene uloge, jer je razgovarala pojedinačno, pre svega sa Majom i Cakanom.

"Da sam ostala na Farmi, sve bi ih dovela u red!", rekla je Tijana.

O tome kakve utiske nosi sa farme, Tijana je rekla da je tamo predivno. "Farma je jedna vazdušna banja, sve je prelepo, ovčice, kravice...Za ovih pet, šest dana toliko utisaka imam da bih mogla jednu dobru knjigu da napišem, koja bi se zvala: 'Ja nisam odavde'", rekla je pevačica.

Na Farmi je idila. Dok se ne vrati Viktorija iz izolacije...
Selektor je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 02-11-2009, 00:53   #86 (permalink)
Domaćin

Selektor Avatar

Standardno Tijana dapcevic: Farmeri pucaju po svim avovima!

Farmeri pucaju po svim avovima!

Pop pevačica Tijana Dapčević, koja je posle samo est dana izbačena sa Farme", tvrdi da je u ovom rijaliti-ouu imala dve misije, a samo jednu je uspela da ispuni

- Na Farmu" sam ula da bih pomogla jednoj porodici i da bi pomirila Cakanu i Maju! Uspela sam samo jedno - da pomirim svoje koleginice, i to mnogo lake nego to sam očekivala - kae Tijana, a na pitanje da li će Marko Đurovski uspeti da u okviru svog zadatka osvoji srce misice Sandre Obradović, odgovara:

- Ne znam nita o njegovom zadatku. Znam samo da Marko ima devojku koju mnogo voli!

Tijana kae da je svoj boravak na Farmi" ozbiljno shvatila i da je radila od jutra do mraka.

- Trudila sam se da non-stop budem zauzeta da ne bih patila za sinom. Ali, sve vreme sam mislila na njega - pitala sam se ta su mu obukli i da li je dobro, jer sam ga ostavila sa upalom uha. Toliko mi je nedostajao da sam osetila fizički bol - kae Tijana.

Pevačica tvrdi da su svi farmeri vredni, ali i da polako pucaju po svim avovima".

- Topalko je najvredniji, sve poslove zna da radi. Prosto je neverovatan. Ali, i on puca! Nije lako izdrati u izolaciji. Da sam ostala malo due, sve bih ih dovela u red. Zbog veće higijene traila sam od farmera da oko kreveta pospu asepsol" i slična sredstva, zbog čega su me prozvali higijeničarka! - kae Tijana.
Selektor je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 02-11-2009, 00:57   #87 (permalink)
Domaćin

Selektor Avatar

Standardno Tijana Dapčević nakon izbacivanja sa Farme

Tijana Dapčević nakon izbacivanja sa Farme
Nisam mogla bez sina Vuka

Pevačica Tijana Dapčević izbačena je iz popularnog rialiti serijala Farma nakon samo pet dana učeća. Tijana se vratila svom devetomesečnom sinu Vuku za kojim je plakala skoro svaki dan nakon ulaska na seosko imanje, a u intervjuu za Blic Tijana otkriva ta joj je najtee palo na Farmi i kritikuje svađe na najpopularnijem seoskom imanju u Srbiji.

- Ja sam totalno promaila gradivo, totalno sam promaila sutinu boravka na Farmi. Sve sam shvatila ozbiljno. Mislila sam da tamo treba da radim, a u stvari tamo se treba svađati. Ja nisam tako satkana, ne volim da se svađam, ne umem to da radim i ne elim. Zaista takve stvari nisam mogla da radim i podnosim - priča Tijana Dapčević, koja je po ulasku na Farmu imala zadatak da pomiri Cakanu i Maju.
- Moj zadatak je bio da ih pomirim. To sam uspela posle nekoliko dana, ali posle zaista nisam mogla da uhvatim tu nit, tu svađalačku nit - navodi poznata pevačica kojoj je osim svađa boravak na popularnom seoskom imanju u Barajevu oteavalo i to to joj je mnogo falio sin Vuk.
Selektor je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 02-11-2009, 03:08   #88 (permalink)
Domaćin

Selektor Avatar

Standardno Đuro Palica ponovo gazda

Đuro Palica ponovo gazda

Tijana Dapčević, koja je u subotu izbačena sa Farme, za novog gazdu postavila je Đuru Palicu, koji je već upravljao imanjem i pokazao se kao najbolji u toj ulozi. Nakon to se vratio u gazdinu kuću, glumac je odmah krenuo enama da deli zaduenja. Kada zavrite svoj zadatak uvek se obratite Cakani da li treba da joj se pomogne. elim da se slaete, da pomaete jedna drugoj. Zaboravite na svađe, rekao je Đuro, koga ene, bar za sada, verno sluaju. Na Farmi je, inače, konačno zavladala idila. Nakon to se pomirila sa Big Mamom i Cakanom, Maja je sklopila primirje i sa Viktorijom. Nije poznato da li je to zasluga novog-starog gazde ili frizera, koji je posle 28 dana oprao Maji kosu.
Selektor je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 02-11-2009, 03:09   #89 (permalink)
Domaćin

Selektor Avatar

Standardno Viktorija odbila ruku pomirenja

Viktorija odbila ruku pomirenja

MAJA Nikolić je konačno odlučila da prui ruku pomirenja članicama kuhinjskog klana, sa kojima
se sukobljavala od početka rijaliti oua Farma. Ovonedeljna gazdarica je s tom namerom prvo zakopala ratnu sekiru sa Big Mamom, i sada sa njom vodi prijateljske razgovore.
Njih dve se slau da su pravile velike greke u proteklih nekoliko nedelja, te da nije u redu da okreću glavu jedna od druge.
- Farma je zaista divno iskustvo, i elja mi je da sa svima ostanem u dobrim odnosima kada se zavri ou. Glupo je da se svađamo zbog igre - rekla je Maja, koja je izgladila odnose i sa Cakanom.
Folk pevačica je pristala da se pomiri sa Majom, ali bez obzira na to, njihov odnos je i dalje hladan. Ipak, malena Nilijka se svima hvali da je i sa njom definitivno zakopala ratnu sekiru.
- Jo mi samo preostaje da se pomirim sa Viktorijom i konačno će zavladati mir na farmi - rekla je Maja, ali biva rokerka ne eli da čuje za to.
Nakon to su je farmeri izabrali za prvog duelistu, Viktorija je spakovala stvari i otila u kućicu za izolaciju, jasno stavljajući do znanja Maji da je ne posećuje, jer joj od nje nita ne treba.
Selektor je offline  
Odgovori sa citiranjem
Staro 02-11-2009, 03:11   #90 (permalink)
Domaćin

Selektor Avatar

Standardno Toma Panters: Otvoriću kolu seksa!

Otvoriću kolu seksa!

TOMA Panters je odrao u nedelju predavanje o đinđi-rinđiju Marku Đurovskom i Sai Jovanoviću, otkrivajući najbolje tehnike i poze kako bi se mukarac to bolje pokazao kod ene.
- Marko, mora da bude malo agresivan, da te enska ne bi zaboravila, ali ne sme previe da gruva, jer nisi doao na boks. Razmiljam da otvorim kolu seksa kako bih mlade naučio ta znači malo levo, malo desno, sa strane, s preda... Dananja omladina ne zna nita, pričao je Toma, dodajući da mu se Marina Perazić najvie dopada na Farmi.
- Joj, kada me pogleda onako zavodnički s stisnutim usnama... Uh, mora da padne đinđi-rinđi. Bilo bi super da to bude među svinjama, ali moram da pazim, jer vidite koliko je snana. Mogla bi, bre, da me sastavi sa zemljom, ako
bih se loe pokazao.
Saa je priznao da mu se sviđaju duhovi (devojke koje ih intervjuiu na imanju), a Toma ga je posavetovao kako da ih zavede.
- Kada dođe da te intervjuie, a ti je uhvati za ruku i odmah iza sena. Nema čekanja. Posebno je dobra ona sa jakim nogama, kao fudbaler je.
Frontmen Pantersa otkrio je da je na splavu imao i specijalnu sobu za đinđi-rinđi, te da se nada da će i na novom imati istu prostoriju.
- Uuu... jednu ensku od 150 kilograma, koja je često dolazila na splav, nema ko je nije... Sine, kada trudle na njoj počnu da ljuljaju, ima osećaj da će potopiti splav. To je, bre, kao cunami. Mnoge sam, inače, venčao, ali nikada nisam prevario ivku - rekao je Toma, na ta su Marko i Saa počeli da se smeju.
- Ha, ha... ti nisi varao? Samo si leao i uivao. Dodue, iiveo si se, poto si se oenio sa 14 godina - rekao je Marko, a Toma je dodao da je to istina da se prevara bez emocija ubraja u sve je to ou-biznis.

ĐURA PONOVO GAZDA
TIJANA Dapčević, koja je u subotu izbačena sa Farme, za novog gazdu postavila je Đuru Palicu, koji je već upravljao ruičastim imanjem i pokazao se kao najbolji u toj ulozi. Nakon to se vratio u gazdinu kuću, glumac je odmah krenuo enama da deli zaduenja.
- Kada zavrite svoj zadatak uvek se obratite Cakani da li treba da joj se pomogne. elim da se slaete, da pomaete jedna drugoj... Zaboravite na svađe - rekao je Đura, koga ene, bar za sada, verno sluaju.
Na farmi je, inače, konačno zavladala idila. Nakon to se pomirila sa Big Mamom i Cakanom, Maja je sklopila primirje i sa Viktorijom. Nije poznato da li je to zasluga novog-starog gazde ili frizera, koji je posle 28 dana oprao Maji kosu.
Selektor je offline  
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Bookmarks

Tags
2009, farma, reality, show

Alatke za temu
Modus prikazivanja Oceni ovu temu
Oceni ovu temu:

Pravila pisanja
Ti ne moe otvarati nove teme
Ti ne moe pisati odgovore
Ti ne moe da postavlja fajlove
Ti ne moe da izmeni svoje postove

BB code is On
Smajlići su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugaen
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.f-ton.org/forum/film-serija-dokumentarac/7216-farma-2009-reality-show.html
Napisao-la Za Type Datum
‘Farma’ – Ocajna devojka Marka Djurovskog | NewsRide.net ovu temu Refback 25-12-2009 23:14
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Maju i Niggora u?asava poljski toalet ovu temu Refback 25-12-2009 23:12
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Sale Jovanovi? napustio „Farmu" ovu temu Refback 25-12-2009 00:43
Ljubav na seoskom imanju u ?Farmi?: Topalko poljubio Sandru | www.FolkoTeka.com ovu temu Refback 24-12-2009 19:42
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Sve sva?e srpskih farmera! ovu temu Refback 24-12-2009 19:40
Kazna za Cakanu – ?Farma" sve do Nove godine! | www.FolkoTeka.com ovu temu Refback 24-12-2009 04:56
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: VIKTORIJA JE KAFANSKA PEVA?ICA! ovu temu Refback 23-12-2009 19:31
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Marina Perazic: Bebi Dol je usrala WC ovu temu Refback 23-12-2009 17:11
FARMA 2009: Pile pripremio iznena?enje za farmere | Sjenica.com PRESS ovu temu Refback 23-12-2009 08:36
Ve?ina u?esnika popularnog rijalitija "Farma" svakodnevno pije lekove za smirenje | www.FolkoTeka.com ovu temu Refback 22-12-2009 16:16
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Maja: Bebi Dol smrdi! ovu temu Refback 19-12-2009 15:09
FARMA: Sandra se grejala u Markovom krevetu | Sjenica.com PRESS ovu temu Refback 18-12-2009 02:49
Blogger: Zivot mislim - Mislim zivot - E-Mail-Post an einen Freund senden ovu temu Refback 17-12-2009 22:30
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Sandra: Svi?a mi se Marko ovu temu Refback 17-12-2009 22:29
Blogger: Zivot mislim - Mislim zivot - E-Mail-Post an einen Freund senden ovu temu Refback 17-12-2009 20:10
Zivot mislim - Mislim zivot: Oktober 2009 ovu temu Refback 17-12-2009 18:36
FARMA: Dokazano, Marko je mu?kar?ina! | Sjenica.com PRESS ovu temu Refback 17-12-2009 14:30
www.FolkoTeka.com ovu temu Refback 16-12-2009 09:04
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Bebi Dol tra?i da napusti ?ou! ovu temu Refback 16-12-2009 00:50
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Veceras je Marina Perazic napustila show. ovu temu Refback 15-12-2009 22:34
FARMA: Cakana: Peva?ica se toliko napila da je pretila farmerima | Sjenica.com PRESS ovu temu Refback 15-12-2009 18:09
FARMA: Povre?eni Topalko i lepi Marko | Sjenica.com PRESS ovu temu Refback 15-12-2009 17:59
Blogger: Zivot mislim - Mislim zivot - E-Mail-Post an einen Freund senden ovu temu Refback 14-12-2009 12:45
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Marko novi gazda ovu temu Refback 14-12-2009 08:15
FARMA 2009: Maja Nikolic je prokockala ?ansu u mojoj porodici! | Sjenica.com PRESS ovu temu Refback 14-12-2009 03:34
Sex na Farmi – Nigor kresnuo Sandru! | NewsRide.net ovu temu Refback 13-12-2009 22:49
FARMA: Sandra: Svi?a mi se Marko | Sjenica.com PRESS ovu temu Refback 13-12-2009 16:07
FARMA: Farmeri razdvajaju Sandru i Marka! | Sjenica.com PRESS ovu temu Refback 13-12-2009 16:03
Blogger: Zivot mislim - Mislim zivot - E-Mail-Post an einen Freund senden ovu temu Refback 13-12-2009 15:54
Blogger: Zivot mislim - Mislim zivot - E-Mail-Post an einen Freund senden ovu temu Refback 13-12-2009 15:54
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Marina bije Viktoriju! ovu temu Refback 12-12-2009 22:34
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Marko i Sandra se ljubili i vatali van doma?aja kamera! ovu temu Refback 11-12-2009 22:43
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Pao seks u ?tali?! ovu temu Refback 11-12-2009 14:26
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Pao seks u ?tali?! ovu temu Refback 11-12-2009 14:26
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Marko i Sandra se ljubili i vatali van doma?aja kamera! ovu temu Refback 11-12-2009 08:50
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Orgije na farmi ovu temu Refback 10-12-2009 20:07
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Farmeri dobili tajne zadatke ovu temu Refback 10-12-2009 14:18
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Pobedjuje neko od njih troje... vidi sliku ovu temu Refback 10-12-2009 14:15
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Sluge Sandra i Marko...o?ekivano ovu temu Refback 10-12-2009 14:12
Zivot mislim - Mislim zivot: Misice zaratile na 'Farmi' ovu temu Refback 09-12-2009 23:26
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Masne fote na pidzama partiju ovu temu Refback 09-12-2009 22:19
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Farmeri razdvajaju Sandru i Marka! ovu temu Refback 09-12-2009 14:51
‘Farma’ - Ocajna devojka Marka Djurovskog | Sjenica.com PRESS ovu temu Refback 09-12-2009 13:45
FARMA: Marko i Sandra u krevetu - Sex? | Sjenica.com PRESS ovu temu Refback 08-12-2009 18:35
FARMA: Marko pravi zavodnik | NewsRide.net ovu temu Refback 08-12-2009 14:37
FARMA: Marko i Sandra u krevetu – Sex? | NewsRide.net ovu temu Refback 08-12-2009 14:33
FARMA: Sandra: Svi?a mi se Marko | NewsRide.net ovu temu Refback 08-12-2009 14:32
FARMA 2009: Marko ?urovski ?e zavesti Sandru! | NewsRide.net ovu temu Refback 08-12-2009 14:29
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Tajni zadaci posvadjali farmere ovu temu Refback 07-12-2009 02:47
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Veceras je Marina Perazic napustila show. ovu temu Refback 06-12-2009 04:13
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Intervju : Kristina Ferari (Striptizeta ili Striptizeter?) ovu temu Refback 06-12-2009 03:07
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: ?ivka Jovanovi?: Moj Toma ne ume da gazduje ovu temu Refback 05-12-2009 17:44
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Marina bije Viktoriju! ovu temu Refback 05-12-2009 16:26
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Intervju : Kristina Ferari (Striptizeta ili Striptizeter?) ovu temu Refback 05-12-2009 14:35
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Kristina be?i iz Srbije! ovu temu Refback 05-12-2009 12:34
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: MAJA NIKOLI? SE POSVA?ALA SA HRVATSKOM PEVA?ICOM ovu temu Refback 05-12-2009 11:26
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Pobedjuje neko od njih troje... vidi sliku ovu temu Refback 05-12-2009 07:48
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Farmerka Marina ljuta na Pantersa ovu temu Refback 04-12-2009 00:49
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Striptizeta Tomi Panters za rodjendan - VIDEO ovu temu Refback 03-12-2009 00:09
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Farmeri dobili tajne zadatke ovu temu Refback 02-12-2009 19:22
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Farmeri Maja, Nigor, Sale i Bebi Dol po zavr?etku rijaliti-?oua glumi?e u novoj seriji televizije Pink ovu temu Refback 01-12-2009 19:08
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Pile: Maja me izbacila ovu temu Refback 30-11-2009 17:03
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Maja kuka za de?kom ovu temu Refback 30-11-2009 01:42
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Maja i Topalko proveli no? u krevetu ovu temu Refback 28-11-2009 22:59
Zivot mislim - Mislim zivot: Maja Nikolic: Topalko, pravi si mudonja! ovu temu Refback 28-11-2009 18:28
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Maja i Topalko proveli no? u krevetu ovu temu Refback 28-11-2009 13:53
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Sandra: Svi?a mi se Marko ovu temu Refback 28-11-2009 09:14
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Dokazano, Marko je mu?kar?ina! ovu temu Refback 27-11-2009 01:01
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Igor Lazi? tokom ?estoke sva?e zapretio Maji Nikoli? da ?e je nabosti "svojom mu?ko??u" ovu temu Refback 26-11-2009 09:44
Blogger: Zivot mislim - Mislim zivot - E-Mail-Post an einen Freund senden ovu temu Refback 24-11-2009 11:25
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Farmeri razdvajaju Sandru i Marka! ovu temu Refback 24-11-2009 11:25
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Farmeri razdvajaju Sandru i Marka! ovu temu Refback 24-11-2009 11:25
Blogger: Zivot mislim - Mislim zivot - E-Mail-Post an einen Freund senden ovu temu Refback 24-11-2009 01:21
Zivot mislim - Mislim zivot: 'Farma' - Ocajna devojka Marka Djurovskog ovu temu Refback 23-11-2009 14:30
Zivot mislim - Mislim zivot: Cakana zavela red na 'Farmi' ovu temu Refback 23-11-2009 11:35
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Pored ovakvih ?ena postali bismo pederi ovu temu Refback 23-11-2009 08:39
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Drama na „Farmi": Marijana Grgi? iza?la zbog upale slepog creva! ovu temu Refback 23-11-2009 07:58
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Toma i Pile opet na „Farmi" ovu temu Refback 23-11-2009 00:59
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Maja: Topalko, rodi?u ti sina! ovu temu Refback 21-11-2009 11:19
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Maja i Topalko snimaju duet! ovu temu Refback 20-11-2009 08:44
Blogger: Zivot mislim - Mislim zivot - E-Mail-Post an einen Freund senden ovu temu Refback 19-11-2009 22:40
Zivot mislim - Mislim zivot: Maja i Topalko planiraju duet ovu temu Refback 19-11-2009 18:20
Zivot mislim - Mislim zivot: Big Mama: Maja nikoga ne postuje ovu temu Refback 19-11-2009 17:55
Zivot mislim - Mislim zivot: Sandra opet tuguje ovu temu Refback 19-11-2009 10:21
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Marko pravi zavodnik ovu temu Refback 17-11-2009 00:11
Zivot mislim - Mislim zivot: Otac Sandre Obradovic : Moja cerka ne zna sta prica! ovu temu Refback 15-11-2009 19:10
Zivot mislim - Mislim zivot: Svetlana Ceca Tanasic napustila 'Farmu' ovu temu Refback 15-11-2009 14:25
Blogger: Zivot mislim - Mislim zivot - E-Mail-Post an einen Freund senden ovu temu Refback 14-11-2009 23:45
Blogger: Zivot mislim - Mislim zivot - E-Mail-Post an einen Freund senden ovu temu Refback 14-11-2009 23:35
Zivot mislim - Mislim zivot: Misice zaratile na 'Farmi' ovu temu Refback 14-11-2009 17:20
Zivot mislim - Mislim zivot: Topalko bacio pogled na Marijanu! ovu temu Refback 14-11-2009 11:35
Blogger: Zivot mislim - Mislim zivot - E-Mail-Post an einen Freund senden ovu temu Refback 13-11-2009 22:22
Zivot mislim - Mislim zivot: 'Farma' - Ocajna devojka Marka Djurovskog ovu temu Refback 13-11-2009 15:53
Zivot mislim - Mislim zivot: Sex na Farmi - Nigor kresnuo Sandru! ovu temu Refback 13-11-2009 14:36
Zivot mislim - Mislim zivot: Sex na Farmi - Nigor kresnuo Sandru! ovu temu Refback 12-11-2009 12:59
Zivot mislim - Mislim zivot: Farmeri zbog sva?e ostali gladni ovu temu Refback 12-11-2009 12:17
Zivot mislim - Mislim zivot: Ve?ina u?esnika popularnog rijalitija "Farma" svakodnevno pije lekove za smirenje ovu temu Refback 11-11-2009 13:57
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Jedna no? u ?tali menja sve (VIDEO) ovu temu Refback 10-11-2009 22:39
Blogger: Zivot mislim - Mislim zivot - E-Mail-Post an einen Freund senden ovu temu Refback 10-11-2009 22:03
Blogger: Zivot mislim - Mislim zivot - E-Mail-Post an einen Freund senden ovu temu Refback 10-11-2009 14:43
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: TOMA PANTERS NAKON IZLASKA IZ „FARME” ovu temu Refback 08-11-2009 21:10
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Bebi Dol nije klo?arka! ovu temu Refback 08-11-2009 00:16
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: I krave se pla?e Marine! ovu temu Refback 08-11-2009 00:14
Blogger: Zivot mislim - Mislim zivot - E-Mail-Post an einen Freund senden ovu temu Refback 07-11-2009 22:28
Zivot mislim - Mislim zivot: Tijana Dap?evi? nakon izbacivanja sa „Farme” ovu temu Refback 07-11-2009 20:31
Zivot mislim - Mislim zivot: Farma 2009 - Maja Nikolic - Natovarena kao mazga ovu temu Refback 06-11-2009 12:19
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Youtube video: Video klipovi sa Farme 43.dan ovu temu Refback 05-11-2009 14:38
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Uku?ani komponuju himnu „Farme“ ovu temu Refback 05-11-2009 11:52
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Povre?eni Topalko i lepi Marko ovu temu Refback 05-11-2009 11:43
Blogger: Zivot mislim - Mislim zivot - E-Mail-Post an einen Freund senden ovu temu Refback 05-11-2009 09:13
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Sandra se grejala u Markovom krevetu ovu temu Refback 05-11-2009 08:25
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Svinjski grip preti farmerima! ovu temu Refback 05-11-2009 08:21
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Sava Radovi? napustio „Farmu"! ovu temu Refback 05-11-2009 00:21
Zivot mislim - Mislim zivot: Tijana Dapcevic: Farmeri pucaju po svim ?avovima! ovu temu Refback 04-11-2009 17:47
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA - igra istine: Cakana priznala silikonske sise ovu temu Refback 04-11-2009 12:00
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Marko i Sandra u krevetu - Sex? ovu temu Refback 04-11-2009 11:03
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Jelena Karleu?a ulazi na Farmu? ovu temu Refback 04-11-2009 09:23
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Marina Perazi?: Georgiev je dobar ljubavnik! ovu temu Refback 04-11-2009 09:22
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Nova svadba? Maja Nikoli? se udaje... ovu temu Refback 04-11-2009 09:19
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Cakana: Peva?ica se toliko napila da je pretila farmerima ovu temu Refback 03-11-2009 21:07
Zivot mislim - Mislim zivot: Maja Nikoli? ?eli pomirenje sa Cakanom ovu temu Refback 02-11-2009 15:09
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: ?uro Palica ponovo gazda ovu temu Refback 02-11-2009 12:56
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Toma Panters 'Otvori?u ?kolu seksa!' ovu temu Refback 02-11-2009 11:43
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Tijana ispala na No? ve?tica - Subota, 31. oktobar 2009. ovu temu Refback 01-11-2009 09:43
Zivot mislim - Mislim zivot: SUPRUG POZNATE PEVA?ICE O SERIJALU „FARMA” ovu temu Refback 30-10-2009 15:17
Zivot mislim - Mislim zivot: Na "Farmi" dva klana ovu temu Refback 30-10-2009 10:08
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: MAJA NIKOLI? NIJE OPRALA KOSU 24 DANA ovu temu Refback 30-10-2009 01:56
Zivot mislim - Mislim zivot: VELIKI BRAT: U?esnici popularnog rijalitija uspeli da se posva?aju i na Svetu Petku ovu temu Refback 30-10-2009 00:29
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA 2009: Marko ?urovski ?e zavesti Sandru! ovu temu Refback 28-10-2009 18:49
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: Seoske ?ene bez granica ovu temu Refback 28-10-2009 17:50
Zivot mislim - Mislim zivot: Prva bra?na no? bez seksa ovu temu Refback 28-10-2009 17:45
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA: POP PEVA?ICA MAJA NIKOLI? NAPOKON DO?EKALA SVOJIH PET MINUTA POSTAV?I GAZDARICA ?UVENE FARME ovu temu Refback 28-10-2009 17:44
Zivot mislim - Mislim zivot: ZORAN RADOJKOVI? PILE IZBA?EN IZ RIALITIJA „FARMA” ovu temu Refback 28-10-2009 16:23
Zivot mislim - Mislim zivot: Farma 36.dan – video snimci: Tijana Dapcevic i Marko Djurovski ulaze na Farmu ovu temu Refback 28-10-2009 08:46
Zivot mislim - Mislim zivot: RIJALITI ?OU „FARMA“ PRODU?AVA SE DO NOVE GODINE ovu temu Refback 28-10-2009 08:06
Zivot mislim - Mislim zivot: Sve zanimljivije: Tijana Dap?evi? ulazi na „Farmu" ovu temu Refback 27-10-2009 08:31
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA 2009: Maja Nikolic je prokockala ?ansu u mojoj porodici! ovu temu Refback 27-10-2009 07:44
Zivot mislim - Mislim zivot: Zoran Radojkovi?: MAJA NIKOLI? JE D?EPNA ZVE?ARKA! ovu temu Refback 27-10-2009 06:48
Zivot mislim - Mislim zivot: ?ene bojkotuju Maju - Tijana Dap?evi? i Marko ?urovski ovu temu Refback 27-10-2009 01:00
Zivot mislim - Mislim zivot: Tijana Dap?evi? i Marko ?urovski ulaze na Farmu ovu temu Refback 26-10-2009 23:07
Zivot mislim - Mislim zivot: Ljubav na seoskom imanju u „Farmi”: Topalko poljubio Sandru ovu temu Refback 26-10-2009 20:12
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA 2009: Pile pripremio iznena?enje za farmere ovu temu Refback 26-10-2009 09:57
Zivot mislim - Mislim zivot: FARMA 2009: Maja ove nedelje zavodi red ovu temu Refback 26-10-2009 00:10
Zivot mislim - Mislim zivot: Pile pobedio farmerke u dvoboju znanja, pa napustio Farmu! ovu temu Refback 24-10-2009 23:54
Zivot mislim - Mislim zivot: Kazna za Cakanu - „Farma" sve do Nove godine! ovu temu Refback 23-10-2009 00:05
Farma 2009 - Reality show - Strana 3 - FolkoTeka.com forum ovu temu Refback 17-10-2009 17:42
Farma 2009 - Reality show - Strana 2 - FolkoTeka.com forum ovu temu Refback 16-10-2009 16:15
Farma 2009 - Reality show ovu temu Refback 27-09-2009 14:37
Who dugg: Farma 2009 - Reality show ovu temu Refback 25-09-2009 13:47
Farma 2009 - Reality show | FolkoTeka News Press ovu temu Pingback 24-09-2009 22:06
Farma 2009 – Reality show | FolkoTeka.net - Pobednici uz pobednike ovu temu Pingback 24-09-2009 19:43
Farma 2009 - Reality show | folkoteka feed | Balkan Folk News Press ovu temu Pingback 24-09-2009 19:26
Farma 2009 - Reality show ovu temu Refback 24-09-2009 19:14

Forum Right Top
Forum Left Bottom Forum Right Bottom

Right Left
Member Login
Forgot password?
Connect with Facebook
Forum LeftForum Right

www.FolkoTeka.com

Forum Statistika:
Članova ukupno: 40,529
Tema ukupno: 10,724