Otvoriću kolu seksa!
TOMA Panters je odrao u nedelju predavanje o đinđi-rinđiju Marku Đurovskom i Sai Jovanoviću, otkrivajući najbolje tehnike i poze kako bi se mukarac to bolje pokazao kod ene.
- Marko, mora da bude malo agresivan, da te enska ne bi zaboravila, ali ne sme previe da gruva, jer nisi doao na boks. Razmiljam da otvorim kolu seksa kako bih mlade naučio ta znači malo levo, malo desno, sa strane, s preda... Dananja omladina ne zna nita, pričao je Toma, dodajući da mu se Marina Perazić najvie dopada na Farmi.
- Joj, kada me pogleda onako zavodnički s stisnutim usnama... Uh, mora da padne đinđi-rinđi. Bilo bi super da to bude među svinjama, ali moram da pazim, jer vidite koliko je snana. Mogla bi, bre, da me sastavi sa zemljom, ako
bih se loe pokazao.
Saa je priznao da mu se sviđaju duhovi (devojke koje ih intervjuiu na imanju), a Toma ga je posavetovao kako da ih zavede.
- Kada dođe da te intervjuie, a ti je uhvati za ruku i odmah iza sena. Nema čekanja. Posebno je dobra ona sa jakim nogama, kao fudbaler je.
Frontmen Pantersa otkrio je da je na splavu imao i specijalnu sobu za đinđi-rinđi, te da se nada da će i na novom imati istu prostoriju.
- Uuu... jednu ensku od 150 kilograma, koja je često dolazila na splav, nema ko je nije... Sine, kada trudle na njoj počnu da ljuljaju, ima osećaj da će potopiti splav. To je, bre, kao cunami. Mnoge sam, inače, venčao, ali nikada nisam prevario ivku - rekao je Toma, na ta su Marko i Saa počeli da se smeju.
- Ha, ha... ti nisi varao? Samo si leao i uivao. Dodue, iiveo si se, poto si se oenio sa 14 godina - rekao je Marko, a Toma je dodao da je to istina da se prevara bez emocija ubraja u sve je to ou-biznis.
ĐURA PONOVO GAZDA
TIJANA Dapčević, koja je u subotu izbačena sa Farme, za novog gazdu postavila je Đuru Palicu, koji je već upravljao ruičastim imanjem i pokazao se kao najbolji u toj ulozi. Nakon to se vratio u gazdinu kuću, glumac je odmah krenuo enama da deli zaduenja.
- Kada zavrite svoj zadatak uvek se obratite Cakani da li treba da joj se pomogne. elim da se slaete, da pomaete jedna drugoj... Zaboravite na svađe - rekao je Đura, koga ene, bar za sada, verno sluaju.
Na farmi je, inače, konačno zavladala idila. Nakon to se pomirila sa Big Mamom i Cakanom, Maja je sklopila primirje i sa Viktorijom. Nije poznato da li je to zasluga novog-starog gazde ili frizera, koji je posle 28 dana oprao Maji kosu.