Header

NewsRide.net

Forum Left Top

film serija dokumentarac šta je novo, šta gledate, šta se snima, šta volite

odgovora

LinkBack (2) Alatke za temu Ocene: Ocena teme: 1 glasova, 5.00 prosečno. Modus prikazivanja
Staro 03-04-2010, 17:56   2 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)
Domaćin

plavusa Avatar

Status: Moderator
S nama od: Jul 2005
Godine: 25
Standardno Film: The Karate Kid (2010)

Krajem 2010. godine (23 Septembar) u bioskopima nas očekuje sasvim drugačije viđenje popularnog filma “Karate kid” (“The Karate Kid”) iz 1984. godine. Glavne uloge u filmu tumače Džejden Smit (Jaden Smith) i Džeki Čen (Jackie Chan). Reditelj rimejka je Herald Zvart (Harald Zwart), koji je režirao filmove “The Pink Panther 2″ i “Agent Cody Banks”.

Dvanaestogodišnji Dre Parker (Smit) mogao je da postane najpopularniji dečak u Detroitu, ali novi posao njegove majke preselio ga je u Kinu. Dre je odmah pronašao u školi simpatiju Mei Jing, međutim, razlike u kulturi čine njihovo prijateljstvo nemogućim. Dreova osećanja naljutila su školskog siledžiju Čenga, poznavaoca kung-fua. Bez prijatelja, u zemlji punoj stranaca, Dre nema kome da se obrati, osim školskom domaru, gospodinu Hanu (Džeki Čen), koji je zapravo prikriveni majstor borilačkih veština. Dok ga Han uči da veština kung-fua nije samo u udarcima već i u zrelosti i smirenosti, Dre shvata da će suočavanje sa školskim siledžijama na kraju biti borba za sopstveni život.

Džejden Smit je sin velike holivudske zvezde Vila Smita (Will Smith), koji je i producent ovog filma. Mali Džejden, kome je samo deset godina, ostvario je prvu ozbiljnu ulogu pored oca u filmu “U potrazi za srećom” (“The Pursuit of Happyness”) iz 2006. godine, koji je pobrao pohvale kritike i za koji je njegov otac bio nominovan za Oskara. Usledila je uloga u filmu “Dan kada je Zemlja stala” (“The Day the Earth Stood Still”) dve godine kasnije, pored Kijanua Rivsa.
Ovaj film stiže u domaće bioskope krajem septembra.

THE KARATE KID 2010 - zvanican Trailer/Trejler

Bez njih ne bih upoznala pravu ljubav...
Onima koji su povredili moja osecanja,hvala...
Bez njih ne bih znala da ih imam...
Onima koji su me ostavili,hvala...
Bez njih ne bih otkrila sebe....
Ali onima koji su mislili da necu uspeti-
Njima najvise zahvaljujem,
jer bez njih ne bih ni pokusala....
plavusa je offline  
Add Post to del.icio.usSpurl ovaj Post!Reddit! Wong this Post!
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links

Your Ad Here
odgovora

Bookmarks

Tags
2010, film, karate, kid

Alatke za temu
Modus prikazivanja Oceni ovu temu
Oceni ovu temu:

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlići su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.f-ton.org/forum/film-serija-dokumentarac/10076-film-karate-kid-2010-a.html
Napisao-la Za Type Datum
hotklix | Film: The Karate Kid 2010 - FolkoTeka.com forum ovu temu Refback 05-04-2010 17:03
Film: The Karate Kid (2010) - FolkoTeka.com forum ovu temu Refback 04-04-2010 09:31

Forum Right Top
Forum Left Bottom Forum Right Bottom

Right Left
Member Login
Forgot password?
Connect with Facebook
Forum LeftForum Right

www.FolkoTeka.com

Forum Statistika:
Članova ukupno: 40,604
Tema ukupno: 10,862
Postova ukupno: 314,856