Header

NewsRide.net

Forum Left Top

estrada news - vesti sa estrade skandali, koncerti, dešavanja na estradi od a do š

odgovora

LinkBack (2) Alatke za temu Modus prikazivanja
Staro 29-01-2010, 03:10   2 links from elsewhere to this Post. Click to view. #1 (permalink)
Domaćin

Kneginja Avatar

Status: Samo Njegova
S nama od: Mar 2005
Godine: 30
Standardno Stoja bila zlostavljana!

Folk pevačica priznala da je bila žrtva nasilja!
Stojanka Novaković Stoja uskoro će pokrenuti svoj humanitarni fond koji će pomoći svim ženama koje su zlostavljane jer je i sama bila žrtva nasilja!

Naime, kako smo saznali, pevačica je bila žrtva muškarca koji joj je naneo teške fizičke i psihičke povrede. Pakao kroz koji je prošla pre nekoliko godina uticao je na njen život. Zbog svega što je proživela, Stoja je odlučila da se priključi humanitarnom fondu „Veliko srce“, čiji je osnivač pevač i voditelj Ivan Plavšić.

- Tačno je da je bila žrtva nasilja i da je to sigurno jedan od najtežih perioda u njenom životu. Eto, to je dokaz da se ružne stvari ne dešavaju samo socijalno niskim slojevima ljudi već i ženama koje su poznate, zaštićene, i koje imaju zavidnu karijeru. Ona će sama pričati o tome kad dođe vreme jer je u pregovorima s advokatima koji će joj biti od velike pomoći za pokretanje fonda. Sigurno će uključiti i sigurnu kuću kako bi pomogla i ženama koje su tamo smeštene - rekao je Stojin muž i menadžer Igor Jovanović.

Mračne detalje svog života, pevačica će otkriti kad akcija bude privedena kraju. Sigurno je da joj neće biti lako da ispriča detalje strašnog događaja, ali će to uraditi kako bi pomogla ženama koje su doživele istu sudbinu. Takođe, novac prikupljen od kupljenih karata na Stojinim koncertima, biće uložen u njen fond.

Sve ljubavi Stojanke Novaković

Folk pevačica Stoja prvi put se udala u svojoj 15. godini i sa tadašnjim mužem ima sina Milana. Prvi suprug je tragično nastradao, a gradom kruže nezvanične priče da je izvršio samoubistvo. Kasnije, pevačica je bila u vanbračnoj zajednici sa Darkom Krpićem, koga je upoznala u Australiji i koji je tada bio njen menadžer. Posle dugogodišnje veze rastala se i od njega, sa kojim i dalje vodi sudski spor oko kuće na Bežanijskoj kosi. Trenutno, Stoja je udata za arhitektu i vlasnika firme za uvoz boja Igora, koji je takođe sada njen menadžer.

izvor: www.NewsRide.net

Ovde mozete naci sve o seriji Los Serrano

Kneginja je offline  
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links

Staro 03-02-2010, 01:44   #2 (permalink)
Domaćin

Kneginja Avatar

Status: Samo Njegova
S nama od: Mar 2005
Godine: 30
Standardno Stoja: Istina je, trpela sam batine!

Folk pevačica prvi put javno govori o tome kako je postala žrtva nasilja i otkriva na koji način je uspela da se izvuče izpravog životnog košmara

Stojanka Novaković rešila je da otvori dušu i ispriča detalje torture koju je godinama trpela.
U razgovoru folk pevačica priznaje da je veoma dugo bila žrtva nasilja, ali i da još nije spremna da otkrije ime zlostavljača. I dok mediji spekulišu o tome da je Stoju maltretirao jedan bivši dečko, folkerka kaže da će uskoro doći vreme kada će otkriti identitet čoveka koji ju je tukao i ponižavao…

Zbog čega ste tek sada rešili da progovorite o nasilju koje ste godinama trpeli?
- Nije bilo straha da o tome pričam ili da tražim pomoć. Kod mene se najpre javljala želja da to stoički izdržim, da ne dozvolim da me slomi, i da na kraju izađem iz svega toga normalna i jača, a ne slomljena i sa posledicama, kao što je to često slučaj. Uspela sam i sad osećam toliku snagu da ništa slično ni slučajno ne može da mi se desi. Ipak, sve to negde ostane u podsvesti i utiče kasnije na vaše ponašanje, odnos sa ljudima, preveliko nepoverenje, obazrivost…

Da li ste spremni da kažete ko vas je fizički ili psihički maltretirao? U medijima se spekulisalo o tome da je reč o jednom vašem bivšem dečku?
- Ne bih sada, sve u svoje vreme. Svoju priču sam, zasad, spremna da podelim u četiri oka samo sa ženama koje imaju problem jer želim da ih motivišem i pokrenem da reše svoje probleme. Svaka takva priča liči jedna na drugu, a opet je toliko različita.

Kada treba prekinuti ćutanje o nasilju?
- Nasilje i nasilnike treba obelodaniti i prijaviti. O tome definitivno ne treba ćutati. Upravo ćutanje hrabri nasilnike i to je jedan od njihovih osnovnih aduta u nečasnim „podvizima“. Ćutanje, strah i utopijsko verovanje da će sve samo od sebe proći guraju žrtvu u još veći ponor. Ako se jednom desilo, teško može samo od sebe da prođe. Znate ono – vuk dlaku menja…

Da li ste razmišljali da odete u neku Sigurnu kuću?
- U mom slučaju to bi bilo malo teže izvesti. Ali, imala sam čvrstu želju da pobedim muku. Život me baš nije mazio i sve što sam postigla u životu postigla sam sama. To mi je i pomoglo da se izborim s problemima. Intuicija i unutrašnja snaga govorile su mi da ću se iz toga sama izvući. Ali, to zaista ne bih preporučila nikome. Možda nema svaka žena baš toliko snage, podrške u datom trenutku, novca…

Kajete li se što ste sebi dozvolili da budete zlostavljani?
- Ne mogu da se ni kajem ni ne kajem što sam trpela batine. To vas zadesi, ne bira koga, kad i kako. To je problem koji vam se nametne i koji odjednom stane ispred vas. Ili će vas pregaziti, ili ćete ga izbeći.

izvor: www.NewsRide.net

Kneginja je offline  
Odgovori sa citiranjem
odgovora

Bookmarks

Tags
bila, estrada, fond, humanitarni, novakovic, stoja, stojanka, tracevi, zlostavljana

Alatke za temu
Modus prikazivanja

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlići su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.f-ton.org/forum/estrada-news-vesti-sa-estrade/9355-stoja-bila-zlostavljana.html
Napisao-la Za Type Datum
Zivot mislim - Mislim zivot: Stoja bila zlostavljana! ovu temu Refback 30-01-2010 18:40
Stoja bila zlostavljana! - FolkoTeka.com forum ovu temu Refback 29-01-2010 12:54

Forum Right Top
Forum Left Bottom Forum Right Bottom

Right Left
Member Login
Forgot password?
Forum LeftForum Right

Radio Player free online slusanje
Vaše omiljene radio stanice slušajte na jednom mestu uz CHAT

Forum Statistika:
Članova ukupno: 26,853
Tema ukupno: 15,553
Postova ukupno: 327,056
Trenutno 226 korisnika
šeta našim forumom.

Pratite nas na Twitter-u

Pratite naš Feed

Free Flash Games

Forum LeftForum Right

Reklame

Forum LeftForum Right
Right Right
Right Bottom Left Right Bottom Right

Prijatelji sajta:
Domaci TV kanali - www.FOLKOTEKA.com - FOLKOTEKA.org - www.BIZNISKLUB.com - Fleš igrice - Mali Oglasi - MixoTeka.com - Tekstovi pesama - Sjenica.com - Restoran Srem - Radio FOLKOTEKA.com - Omiljena.net