Header

NewsRide.net

Forum Left Top

estrada news - vesti sa estrade skandali, koncerti, dešavanja na estradi od a do š

odgovora

LinkBack Alatke za temu Modus prikazivanja
Staro 10-02-2012, 22:48   #1 (permalink)
Domaćin

Kneginja Avatar

Status: Samo Njegova
S nama od: Mar 2005
Godine: 30
Standardno Jasar Ahmedovski i Saban Saulic ne pricaju zbog Snezane!

Kao brata sam ga voleo, bili smo nerazdvojni, ali...

Šaban i Jašar ne govore zbog Snežane, naslov je teksta objavljenog u bosanskom list pre izvesnog vremena. Da podsetimo, Šaban je, iako je bio u braku sa Gocom, bio ludo zaljubljen u izvesnu Snežanu, lepu i atraktivnu plavušu, današnju suprugu Jašara Ahmedovskog. Navodno, od tada pa sve do dana današnjeg, njih dvojica prekinuli su bilo kakav kontakt.

Iako mu je na početku karijere upravo Šaban veoma pomogao, njih dvojica su odavno prestali biti prijatelji. S druge strane, Jašar tvrdi da je Šabana voleo kao brata, ali...

- Svaka njema čast, ali sa njim nisam u kontaktu. Možda je moja greška što nisam imao savetnika, sem kao klinac kada sam počinjao karijeru. Šabana sam upoznao u Sarajevu, bio je kompozitor i tragao za talentovanim klincima. Ali, da nisam vredeo, ne bi on meni pomogao. Mnogi su pokušavali tada da dođu do Šabana, ali nisu uspeli. Bio je vrh, elita i bila je čast raditi s njim. Kao brata sam ga voleo, bili smo nerazdvojni, ali...

Jašar tvrdi da se nikada nisu posvađali, ali da su ga neke stvari zabolele.

- Kada je poginuo moj brat Ipče, on mi je samo posalao telegram. Nisam mogao da shvatim da moj blizak prijatelj nije pored mene kada mi je najteže. I nisam mogao da pređem preko toga - kaže Jašar ne želeći više ulaziti u detalje odnosa sa kraljem folka.

izvor: www.FolkoTeka.org

Ovde mozete naci sve o seriji Los Serrano

Kneginja je offline  
Odgovori sa citiranjem
Sponsored Links

odgovora

Bookmarks

Tags
ahmedovski, ekskluzivno, jasar, jasar ahmedovski, kolege, ne pricaju, poznati, pricaju, saban, saban saulic, saulic, scena, snezane, zbog, zvezde

Alatke za temu
Modus prikazivanja

Pravila pisanja
Ti ne možeš otvarati nove teme
Ti ne možeš pisati odgovore
Ti ne možeš da postavljaš fajlove
Ti ne možeš da izmeniš svoje postove

BB code is On
Smajlići su On
[IMG] code je On
HTML kod je ugašen
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Right Top
Forum Left Bottom Forum Right Bottom

Right Left
Member Login
Forgot password?
Forum LeftForum Right

Radio Player free online slusanje
Vaše omiljene radio stanice slušajte na jednom mestu uz CHAT

Forum Statistika:
Članova ukupno: 26,853
Tema ukupno: 15,553
Postova ukupno: 327,056
Trenutno 208 korisnika
šeta našim forumom.

Pratite nas na Twitter-u

Pratite naš Feed

Free Flash Games

Forum LeftForum Right

Reklame

Forum LeftForum Right
Right Right
Right Bottom Left Right Bottom Right

Prijatelji sajta:
Domaci TV kanali - www.FOLKOTEKA.com - FOLKOTEKA.org - www.BIZNISKLUB.com - Fleš igrice - Mali Oglasi - MixoTeka.com - Tekstovi pesama - Sjenica.com - Restoran Srem - Radio FOLKOTEKA.com - Omiljena.net