Jasar Ahmedovski i Saban Saulic ne pricaju zbog Snezane!
Kao brata sam ga voleo, bili smo nerazdvojni, ali...
Šaban i Jašar ne govore zbog Snežane, naslov je teksta objavljenog u bosanskom list pre izvesnog vremena. Da podsetimo, Šaban je, iako je bio u braku sa Gocom, bio ludo zaljubljen u izvesnu Snežanu, lepu i atraktivnu plavušu, današnju suprugu Jašara Ahmedovskog. Navodno, od tada pa sve do dana današnjeg, njih dvojica prekinuli su bilo kakav kontakt.
Iako mu je na početku karijere upravo Šaban veoma pomogao, njih dvojica su odavno prestali biti prijatelji. S druge strane, Jašar tvrdi da je Šabana voleo kao brata, ali...
- Svaka njema čast, ali sa njim nisam u kontaktu. Možda je moja greška što nisam imao savetnika, sem kao klinac kada sam počinjao karijeru. Šabana sam upoznao u Sarajevu, bio je kompozitor i tragao za talentovanim klincima. Ali, da nisam vredeo, ne bi on meni pomogao. Mnogi su pokušavali tada da dođu do Šabana, ali nisu uspeli. Bio je vrh, elita i bila je čast raditi s njim. Kao brata sam ga voleo, bili smo nerazdvojni, ali...
Jašar tvrdi da se nikada nisu posvađali, ali da su ga neke stvari zabolele.
- Kada je poginuo moj brat Ipče, on mi je samo posalao telegram. Nisam mogao da shvatim da moj blizak prijatelj nije pored mene kada mi je najteže. I nisam mogao da pređem preko toga - kaže Jašar ne želeći više ulaziti u detalje odnosa sa kraljem folka.