sunce je specificna, i ima svoj neki cudan nacin da kaze sta hoce, zato netreba ni da se palis, mislim da niko nece obratit paznju na to, i netreba kvarit raspolozenje sa il za CD'om, mislim da nebi bila u prodaji da nesto nefunka, pozz
__________________ Onima koji su mi se smejali,hvala...
Bez njih ne bih plakala...
Onima koji me nisu mogli voleti,hvala...
Bez njih ne bih upoznala pravu ljubav...
Onima koji su povredili moja osecanja,hvala...
Bez njih ne bih znala da ih imam...
Onima koji su me ostavili,hvala...
Bez njih ne bih otkrila sebe....
Ali onima koji su mislili da necu uspeti-
Njima najvise zahvaljujem,
jer bez njih ne bih ni pokusala....
Nazalost Sunce moram ti reci da gresis ovaj put.....Pazi ovako, necu mnogo da filozofiram, ali ovako: u jednim kolima, u drugim, kod mene na pc (u dva cd-rom-a), na muzickoj liniji kod sestre, u liniji na poslu i na jos tri razlicita mesta za koja pouzdano znam da radi, pa jel to malo za potvrdu da je cd ispravan???
Nemoj da ti merilo budu laptop-ovi i pc, vec ostali uredjaji, a ako oni prihavataju cd i bez problema ga 'citaju' ne znam sta da ti kazem....
Probaj malo da iskuliras, i ne moras biti tako gruba....
I to za cenu, bez zamerke, ali ne zvuci lepo...sve i da si dzabe dobila cd, opet nije ok, prema samom F-Tonu i Zlatku....
Probaj ovo da procitas i shvatis kao nesto pozitivno sto ti svo troje pricamo a ne kao neko pametovanje....
Budite mi pozdravljeni
__________________ Ja znam da vreme ne voli heroje
i da je svaki hram ukaljalo
al' meni, eto, ništa sem nas dvoje nije valjalo...
Ja znam da vreme uvek uzme svoje
i ne znam što bi nas poštedelo?
al' meni, eto, ništa sem nas dvoje nije vredelo...
Pre svega veliko HVALA Selektoru, koji je omogućio da se ovaj CD snima. Ponosan sam vlasnik ovog CD-a i radovi mojih kolega su stvarno izvanredno dobri.
A sad da komentarišem ove vesti...
Pre svega, družim se sa Velimirom Remićem, i ne sećam se da je on pomenuo da želi Daru tužiti ili sl. Šta-više, on je tek za Darinu pesmu saznao kad sam ja ovaj remix napravio i kad sam ga ja kontaktirao, pošto sam trebao informacije za Summer Folk Remix-CD radi regulisanja autorskih prava, itd. Velimir je svoju pesmu dosta pre Dare snimio i objavio, ali kako god, original je od gospodina Remos-a i kako god se okrene, onda je balkanska varijanta pesme "Ma den ginete" PLAGIJAT! No, dobro, ipak novinari pišu kako im se čeifne!!
Pozdrav Zmaje
Hvala na pisanju, ja sam Velimiru preneo ovu novost i covek je rekao da ce da da demant!
Najbolje to neka uradi pa sta god da se desi! Mada mislim da Dara nije neki agresivan lik pa ce da shvati ozbiljno sta novine pisu!
Pitam se samo gde je čovek nestao!! Dok sam na moru bio, mi je SMS poslao da je remix od "Nije moguće" postao hit na crnogorskom primorju, i od tad ga nema!! Sigurno gradi svoj biznis, hehe a ja trenutno nemam kredit na mobilnom da bih mu pisao!!
Sumnjam da će Dara ovo uopšte videti, ali stvarno nije lepo što su mu to namestili, pošto znam da je sve najlepše o susretu s njom pričao i da joj CD sa njegovim pesama i mojim remixom predao i da je ona stvarno divna i prijatna osoba. No, kad je novinarima dosadno, svašta smisle.
Veliki pozdrav za tebe, ovaj put ću malo duže da ostanem!!