Mozete glasati samo za jednu opciju zato dobro razmislite kome cete uputiti vas glas . . . Anketa se zatvara 1.07.2009.
Predlozi:
1. Dzenan Loncarevic - Dobro je to
2. Emina Jahovic - Pile moje
3. Dajana Penezic - Mali gad
4. Negative - Sta kazes sad
5. Ana Itana - Maxi fer
6. Goca Trzan - Disi
7. Mirko Gavric & Milos Zikic - Dama herc
8. Milan Stankovic - Face
9. Sinan Sakic - Zivot da stane ne sme
10. Viki - Idu mi, idu
11. Radmila Manojlovic - Deset ispod nule
12. Tanja Savic - Tamo gde ljubav putuje
13. Trik Fx - Do jaja
14. Milan Stankovic - Solo
15. Leontina - Takve ne prave
jbg od svih pesama koje si naveo ja sam slusao samo Sinana i Milana...
Ostale jos nisam slusao, tako da sam morao da odlucim izmedju njih dvojice i dao sam glas za trenutno aktuelnu pesmu od Milana Stankovica facebook FACE
Pozzz Selektor 8)
p.s. super je tema, bilo je dosta slicnih, ali su sve nekako zamrle
__________________ Vaša omiljena Radio Stanica i još 500 drugih... SKINI OVDE
Ja sam predlagao . . . Biramo samo jedan hit, hit meseca nebitno kog zanra . . .
neću da pametujem, ali ovako stvarno ne može. ne možeš na osnovi svog ukusa da predložiš pesme, a još da mešaš žanrove.
treba da postoji kategorija za narodnu, kategorija za popfolk, kategorija za zabavnu. u zabavnu možeš da staviš šta god poželiš, tu je i tanji savić mesto jer nije narodnjačka pesma, uzred rečeno nimalo hitična pesma, ali hajde...
ja se pitam, gde su
jana - gori kuća naša,
jana i asim - jutro tuge
asim - daj da se pije
amela zuković - najljepša ciganka
goga sekulić - nemam daha
rada manojlović - rođendan
tina ivanović - luda kuća
i još neki drugi fale.
popričaćemo sutra na toj temi, ali ovako kako je sada je svako biranje za kurac!
... tu je i tanji savić mesto jer nije narodnjačka pesma, uzred rečeno nimalo hitična pesma, ali hajde...
Pa dobro, to je tvoje misljenje Hamburg, ali ne slazem se sa tobom i to ne znaci da si u pravu!
Za mene je i te kako hiticna...hiticnija nego polovina navedenih Konkretno, tvoj Asim, slabo da ce proci u Beogradu, i ako prodje to ce biti puka sreca
Pa dobro, to je tvoje misljenje Hamburg, ali ne slazem se sa tobom i to ne znaci da si u pravu! Za mene je i te kako hiticna...hiticnija nego polovina navedenih Konkretno, tvoj Asim, slabo da ce proci u Beogradu, i ako prodje to ce biti puka sreca
Pozzz
znam da nemamo isti muzički ukus, ali mislim da ovo nije samo anketa za beograđane niti hitovi samo za beograd...ili se varam?
na ovom spisku skoro nema narodnjačkih pesama, ali se nalazimo na folkoteci. zato vas molim da promenite anketu na fer način
pozzzzzz
Hamburg nemaju svi ukus ko ti! Slazem se sa bebom . . . Ja sam Asima samo jednom poslusao i od tada nijednom vise! . . . Uzas je! Ako hoces glasaj, ako ne zaobidji!
Hamburg nemaju svi ukus ko ti! Slazem se sa bebom . . . Ja sam Asima samo jednom poslusao i od tada nijednom vise! . . . Uzas je! Ako hoces glasaj, ako ne zaobidji!
ja sigurno neću prihvatiti da se vi u beogradu pravite kao centar sveta i da ignorišete narodnjački balkanski melos, a još niste stigli u demokratiji jer demokratija ova anketa nije niti vaše ponašanje.
promena ankete je samo fer i pravedna.
ne dolazi u obzir da neki ovde na osnovi svog ukusa vrše uticaj na estradna dešavanja i mišljenje publike!
ps: zbrisao sam te sa spiska prijatelja, samo da znaš !