Jooojjjj secam se ko da je juce bilo, ja u internet cafe kad naidje fucko, kako je brate........ i kaze on meni sto neides na folkoteka.com ima nasa muzika da se slusa, ali nisam umeo nikako da udjem na forum. sef je tada mislim ziveo jos u berlinu, nemogu da setim bas tacnog datuma ali od tada sam isao redovno na folkoteka.com i slusao muziku. posle sam upoznao zlatka i on me registrovao na forum secas se sefe, jes bas je tako bilo..... VOLIM TE FOLKOTEKO JER SI NAJBOLJA......
Secam se da sam puno pesama skidao s pomocu WINMX-a.Negde je pisalo ime izvidjaca+naziv pesme i obok Folkoteka.com.Od tada je proslo okolo godinu i po dana.Jednom sam pokusao da se registrujem, al mi nekako nije poslo za rukom. .i negde u jesen prosle godine setio sam se Folkoteke i probao sam jos jednom posle duzeg vremena da se registrujem i tog puta -bez problema.Eto zahvaljuci Folkoteci dosao sam do jos 300-400 pesama koje nisam mogao naci nigde.Veliki broj pesama sam ponudio Folkoteci i folkotekasima koji nadam se su zadovoljni, kao i ja sto sam bio kad sam dosao do tako retkih pesama.
Sefe, mi se sjetili i cestitali rodjendan Folkoteci pod temom "Rodjendani"...ali vidim da mnogi cesto ne zalaze tamo, pa i nijesu znali...nego nije to bitno...
Reci ti nama jesmo li mi pogodili datum cestitanja???
Mislili smo se u nekoliko dana razlike, hehe...pa da znamo za sljedecu godinu! :wink:
hehehehe,Ami....naletila si ti na mene jos prije nego sam ja internetisuci se naletio na Folkoteku. :wink: ,ha,sjecas li se
sjećam se, kako se neću sjećat...u priči smo skontali da sam te već krehula negdje prije i kad sam te zvala na "kanal" sjećaš se...a selektora je interesovalo gdje se mi to sastajemo jao sjećam se ko da je juče bilo na folkoteci sam neku pjesmu tražila i ti si prvi poslao pjesmu u mailu od tada mi se svidjelo to slanje...kako sam tražila nije prošlo par sati i već sam dobila pjesmu FOLKOTEKA RULES!!!!